benımde ev taşırken aynı sorun basıma gelmıstı.. oncelıkle bozulan kokan ne varsa atın, sonra güzel bır deterjanlı su hazırlayın her yerını ıyıce ıslak bezle sılın, bolca deterjan ve camasır suyu kullanın bunun ıcın.. sıldıkten sonra bır sure kapaklarını açıp bırakıp havalandırın buzdolabını, bır sure sonra kokudan eser kalmayacak emın olun ama ıyıce temızleyın dıp bucak..Mrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen
Mrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen[/QUOT
Karbonatlı su ya da maden sodası et etkilisidir,tavsiye ederim misss gibi olur...
İyice sil temizle bide dolabın arkasında su var onu temizle o çok önemli dolabın içine mangal kömürü koy tamamdır benimde başıma geldi tatildeyken bunlar kesin çözüm sağladı banaMrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen
Bir tane de bende var o kocadan. O zaman boşamadıysam daha da boşamamAklıma eşimin sigortaları kapatıp tatile gitmesi geldi
Önce dolabı boşaltıp bir güzel temizleyin bir kaç gün kapakları açık şekilde havalandırın.
Sonra içine vanilya koyun.