buzdolabim igrenc kokuyor

mihriah

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
102
20
Mrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen

sirkeyle silebilirsin birde icini tum bosaltim havalandir..birde buzdolabi icin kokular satiliyor galiba onlardan deneyebilirsin.

Sirkeli su ise yariyo diye duymustum iyyy o kokuyu bilirim ogrenci evnde basima gelmisti ikinci elciye satmistik dolabi parasiyla da bi guzel karnimizi doyurmustuk anilar canlandi gozumde :)

ayyy bizimde difrizimiz aynen öyle olmuştu leş gibiydi fişi çek çalın bir gece içinde süt beklek şirkeyle sil birde karbonat bi tabaga koy içine yerleştir inşallah geçer

Çamaşır suyuyla silin sonradan sirke koyun dolaba
Ben kötü kokular icin kahve yakiyorum tavada yakin kahveyi dolapta 5 dk kadar koyun kokusu değişir

Bizimde öyle olmuştu bol sirkeli suyla sildim içinde ki kapalı gıda paketlerini bile sildim beklettim bi gün,geçti çok şükür

k
Bir kaba bol karbonatlı su koy onu beklet. Birkaç gün açık kalsın kapısı çalıştırma, içini sabunlu bezle sil. Sonra da bol bol karbnatlı su, bulaşık makinesi koku alıcı plastiklerden koy. Ancak 3 güne geçiyor.

kahve yakmak nasil oluyor?
Nescafe yada türk kahvesini tavaya koy kisik ateşte yansin okadar

Lahana karnibahar kokularina birebir bütün kokular değişiyor

Balik yaptığım zaman evde herzaman kahve yakarim aninda kokuyu değiştirir

Nescafe yada türk kahvesini tavaya koy kisik ateşte yansin okadar

Lahana karnibahar kokularina birebir bütün kokular değişiyor

Balik yaptığım zaman evde herzaman kahve yakarim aninda kokuyu değiştirir
supermis canim..tesekkurler bundan sonra yapicam bunu..kahve kokusunada bayilirim zaten

içini sirkeli suyla silip bir tabağa karbonat koy buzdolabı kokusunu en iyi gideren şey karbonat

dolabı komple bosaltınız
karbonatlı ve sırkelı suyla silin
sabahtan aksama kadar ıyıce havalansın
her katına cay tabagında kahve koyun
zamanla gecıcektır hemen gecmez malesef

karbonatla silin içine demlediğiniz çayı posasını koyun bi alta bi üste
veya üste çayı koyun alta da karbonat ve vanilya ben de dolap kokusundan çok çektim

Benim hiç bir şekilde geçmemişti.. Kıştı Allahtan tüm yiyecekleri balkona koydum.Önce bulaşık süngeriyle geçtim sonra sildim.Bir gece kapağı açık beklettim. Koku moku kalmadı.

Once bi temizle tatlim guzelce. Sonra bi bardaga süt doldur ve buzdolabina koy ben bi kez yapmistim ise yaradi

Merhaba arkadasim aynisi benimde basima geldi dolabim iki aylikti izne cikmistik esim unutup santalleri komple kapatmisti malesef dondurucuda ette vardi eger et ve et urunu varsa ne yazikki gecmiyo kahve aklina gelebilcek hepsini denedik hatta temizleyip kapagini acik balkona dayadik iki gun havalansin diye yinede gecmedi ve icine yeniden koydugun butun yiyeceklere siniyo servis cagirmalisin arkasini acip temizliyolar alkol tarzi bir ilacla bi miktarda evde yeniden kullanman icin veriyorlar ama tahminime gore saf alkol kokusundan anladigim kadariyla o yuzden servis cagirmani tavsiye ederim yiyiceklerine sinip cope atmaktansa kahve karbonat hafif kokulari geciriyo ise yaricagini sanmiyorum gunlerce ugrasmistim iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…