ayyy bizimde difrizimiz aynen öyle olmuştu leş gibiydi fişi çek çalın bir gece içinde süt beklek şirkeyle sil birde karbonat bi tabaga koy içine yerleştir inşallah geçerMrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen
Çamaşır suyuyla silin sonradan sirke koyun dolabaMrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen
kahve yakmak nasil oluyor?Çamaşır suyuyla silin sonradan sirke koyun dolaba
Ben kötü kokular icin kahve yakiyorum tavada yakin kahveyi dolapta 5 dk kadar koyun kokusu değişir
Bir kaba bol karbonatlı su koy onu beklet. Birkaç gün açık kalsın kapısı çalıştırma, içini sabunlu bezle sil. Sonra da bol bol karbnatlı su, bulaşık makinesi koku alıcı plastiklerden koy. Ancak 3 güne geçiyor.Mrb hanimlar benim derdim buzdolabim esim yurt disina gitti benide anneme birakti 20 gun kadar kaldin eve bi geldimki sigorta atmis evin icine kokudan girilmiyor kahve koydum sut koydum beyaz sabun koydum hic birsey fayda etmedi bide sutu buzluga koyuyorum donuyo oylu olunca kokuyuda cekmiyo ne yapabilirim yardim edin lutfen
Nescafe yada türk kahvesini tavaya koy kisik ateşte yansin okadarkahve yakmak nasil oluyor?
supermis canim..tesekkurler bundan sonra yapicam bunu..kahve kokusunada bayilirim zatenNescafe yada türk kahvesini tavaya koy kisik ateşte yansin okadar
Lahana karnibahar kokularina birebir bütün kokular değişiyor
Balik yaptığım zaman evde herzaman kahve yakarim aninda kokuyu değiştirir
Bendeesupermis canim..tesekkurler bundan sonra yapicam bunu..kahve kokusunada bayilirim zaten