ben evli değilim ama geçen sene ameliyat oldumBen küçük olsun istiyorum sarkık bide
ameliyat istemiyorum yaben evli değilim ama geçen sene ameliyat oldum
ağırlık yok 1 litrelik dolu şişeler olurmu hangi hareketleri yapimAğırlık sporu yaparsanız hem sarkmaz hemde küçülür dediğim ağırlık sporu butterfly
Nette bir bakın evet olur neden olmasınağırlık yok 1 litrelik dolu şişeler olurmu hangi hareketleri yapim
Çatlamalar ve sarkmalar olmaması için, banyo yaptıktan sonra, soğuk su tutuyorum ben de. Tabi her zaman yapamıyorum. Unutuyorum bazen :) Etkisi var mı bilemiyorum ama kocaman benimkiler de, bi dönem çatlak oluştu hatta ama artık artmıyor en azından diyorum.Ben küçük olsun istiyorum sarkık bide
küçültme etkisi yokmu yani öf küçük olsunlar istiyorum ama bazıları büyütür demişler korkuyorum küçültür mü büyütür mü bide sizde diklesme oldumuÇatlamalar ve sarkmalar olmaması için, banyo yaptıktan sonra, soğuk su tutuyorum ben de. Tabi her zaman yapamıyorum. Unutuyorum bazen :) Etkisi var mı bilemiyorum ama kocaman benimkiler de, bi dönem çatlak oluştu hatta ama artık artmıyor en azından diyorum.
Çok teşekkür ederim çok soru sordum ama beni ip atlıyorum dar bir şeyle göğüsler çok sallanmıyor yani Göğüslerim sarkar mı gene deNette bir bakın evet olur neden olmasın
Yok anam yok, benimkilerin maşallahı varküçültme etkisi yokmu yani öf küçük olsunlar istiyorum ama bazıları büyütür demişler korkuyorum küçültür mü büyütür mü bide sizde diklesme oldumu
90 mı takıyosunuz ben 20 yaşındayım 90 takiyorum çocuk falan derken bilemiyorumYok anam yok, benimkilerin maşallahı varBikaç sene daha geçsin tr ye gittiğim zaman ameliyat olmak istiyorum ben de. Başka yolu yok yani
Yaş 22, beden 85B ancak oluyor. Adet dönemi 90da rahat ediyorum :) Ben çocuk düşünmüyorum ama olaki, olmaz ama hamile kalırsam ardından direkt ameliyat olurum heralde. Tak etti artık. Türkiyeye gitmeyi bekliyorum. Bikaç sene sonra inşallah bir düzen kurabilirsek orda istiyorum ameliyatı. Ne spor ne soğuk su ne kremler... Olmayınca olmuyor. Allah da bize bol bol vermiş. Dimdik olsa tamam ama o beden de nasıl dik dursun garipler :)90 mı takıyosunuz ben 20 yaşındayım 90 takiyorum çocuk falan derken bilemiyorum
ay canım benim yaa :) Allah bir çıkar yol gösterir inşAllah balım boşver bizim kiler daha güzel aslında. Öyle olmasa ismail yk'nın 90 60 90 şarkısı olmaz di herhalde :))Yaş 22, beden 85B ancak oluyor. Adet dönemi 90da rahat ediyorum :) Ben çocuk düşünmüyorum ama olaki, olmaz ama hamile kalırsam ardından direkt ameliyat olurum heralde. Tak etti artık. Türkiyeye gitmeyi bekliyorum. Bikaç sene sonra inşallah bir düzen kurabilirsek orda istiyorum ameliyatı. Ne spor ne soğuk su ne kremler... Olmayınca olmuyor. Allah da bize bol bol vermiş. Dimdik olsa tamam ama o beden de nasıl dik dursun garipler :)
iç çamaşırı hangi marka canim?Bendede bu sıkıntı var. Kimisi süreç filmle sarmış terlemiş vs. Acaba termal yelek alsak küçülürmü ki en azından bir beden farketse yeter. Ben birde zayıfım yani kilolu olsam yinede bir derece
incir cekirdegi yagi ve uzum cekirdegi yagini karistirip . 15 gun gunde 3kere surwceksin. 3 ay sureyle gunde 1devam edeceksin[/QUOTEişe yarıyor mu peki deneyen varmı bunu
berlei al.Yeni İnci'nin ürünlerini kullanıyorum bir süredir cnm
ben denemedim cunku bebegim hala emiyor . emzirmeyi bırakınca hemen baslayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?