Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
buz ve soğuk su büyütürmü küçültürmü biyerde büyütür bi yerde küçültür deniyor lütfen yardım ??
Bir arkadaşa daha söyldim benmde goguslerim buyuktu biraz ne yapmalym diye kendi kendme dusunyordum sonra boks hocam bana bir kaç egzrsiz gosterdi bu egzersizler kollari ve gogusleri calistyordu en sonnda istdgm goguslere ulastm
Sarkmamasi için haşlanmış patates suyunu sürün sonrda isaret parmağı ve hemn yanndaki parmakla yukardan asagi olacak şekilde masaj yapın bu diklesmesine yarayip sarkmasini önler
Sarkmamasi için haşlanmış patates suyunu sürün sonrda isaret parmağı ve hemn yanndaki parmakla yukardan asagi olacak şekilde masaj yapın bu diklesmesine yarayip sarkmasini önler
Ayrıca gosguslenirinzi sikilastirici sutyenlerle terletip gogsunuzden kilo verebilirsiniz sikilastrci takarken kol ve göğüs egzrsizleri ypmayi unutmayin