• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buz ve soğuk su büyütürmü küçültürmü biyerde büyütür bi yerde küçültür deniyor lütfen yardım ??

Ben küçük olsun istiyorum sarkık bide :KK12::110:
Bir arkadaşa daha söyldim benmde goguslerim buyuktu biraz ne yapmalym diye kendi kendme dusunyordum sonra boks hocam bana bir kaç egzrsiz gosterdi bu egzersizler kollari ve gogusleri calistyordu en sonnda istdgm goguslere ulastm

Çok teşekkür ederim çok soru sordum ama beni ip atlıyorum dar bir şeyle göğüsler çok sallanmıyor yani Göğüslerim sarkar mı gene de :KK64:
Sarkmamasi için haşlanmış patates suyunu sürün sonrda isaret parmağı ve hemn yanndaki parmakla yukardan asagi olacak şekilde masaj yapın bu diklesmesine yarayip sarkmasini önler

Sarkmamasi için haşlanmış patates suyunu sürün sonrda isaret parmağı ve hemn yanndaki parmakla yukardan asagi olacak şekilde masaj yapın bu diklesmesine yarayip sarkmasini önler
Ayrıca gosguslenirinzi sikilastirici sutyenlerle terletip gogsunuzden kilo verebilirsiniz sikilastrci takarken kol ve göğüs egzrsizleri ypmayi unutmayin

Ben sıkıkaştırdığını duymuştum ama denemedim hiç

Back