- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
Konya Dr RabiaHangi şehirde nerede yaptırıyorsunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konya Dr RabiaHangi şehirde nerede yaptırıyorsunuz acaba
Teşekkür ederim oraya uzağım baya istanbuldayımKonya Dr Rabia
Istanbulda subesi var diye biliyorumTeşekkür ederim oraya uzağım baya istanbuldayım
Şu konuda uyarmak isterim lazer derken hangi makine hangi cihaz ile yaptırdınız. Size işlem yapılan makine ismini verirseniz daha yardımcı olursunuz. Gerçek alex ve diode kullanan tüm Türkiye'de belki 1000 işletme vardır. Sadece İstanbul'da bunun 10 katı yer var. Çin Makinesi olmasın yaptırdığınızda.Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında önerebilecğnz iğneli yapan yerler varmı ben vücuda lazer yaptrdm memnun kalmadm iyikide yüzüme yaptrmamışm şakak bölgelerimde kalın dgl ama siyah yumuşak tüyler var eğer bigün oralara aldrrsam oda iğneli olcal dyodum artk istyrm oralarıda aldrmak tavsiye bi yer arıyorm beylikdüzünde olsa cok daha güzel olur
Benim yaptrdğm yerde kullandkları makine diod lazermş ama ne kadar doğru bilmiyrm belkide çin malı kullnıyolardr dedğnz gibi cok pişmanm keşke daha iyi araştrsaydm 8 seans cok az bi seand dgl yani hiçmi azalma olmaz bazen sinirden ağlıyrm kendimi kandrlmş hissedyrm kol ve bacaklar aynı cıktı hatta eski tüylerimnden dahada belirgin bi şekilde cıktılar önceden tüylerimi aldgmda büyüdüklerinde elle tutunca cok hissetmezdm ama şimdi dokunnca yoğn bi şekilde tüyleri hissedyrm sadece özel bölgemin üstünden memnunum yine tüh cıkıyo ama cok ince cıkıyolar tutnca pek hissetidilmiyo keşke bacak kolda öyle olsaydı artk hiç güvenim kalmadı tek umudum lazerdi oda hayal kırıklığ buz lazerin sitesindekiler hakiki cihaz para durumm olsa bide onu denemk isterdm keşke daha önce ona gtseydm ama olan oldu keşke insanları enayi yerine koymasalar parayı helalinden kazansalarda kandırmasalar insanları illaki heryer aynı dgldr ama bana başta söylenilenlerle şimdikiler cok farklı resmen paranı alana kadar sonrasıyla ilgilenmiyolar cok doluyum zaten tüylü bi insandm dahada kötü oldm eski tüylerimi arar oldm aklıma geldikce sinirden ağlyrmŞu konuda uyarmak isterim lazer derken hangi makine hangi cihaz ile yaptırdınız. Size işlem yapılan makine ismini verirseniz daha yardımcı olursunuz. Gerçek alex ve diode kullanan tüm Türkiye'de belki 1000 işletme vardır. Sadece İstanbul'da bunun 10 katı yer var. Çin Makinesi olmasın yaptırdığınızda.
Sağlık olsun demeden başka bi tesellimiz yok sanırm ama insan yinede üzülüyor gecen zamanına giden parasına merak ediyrm lazerle tüylrnden kurtulanlar nasl kurtuluyo ışınlanma nerdeyse icat edilecek öyle çağa geldk ama şu tüylerden kurtulan kesn bşy daha yolBu lazer işi gerçekten cok karmaşık.Ben de bu zamana kadar alex,diode,soprano ütüleme gördüm.Ve şuan koltukaltı,genital,kollar hiç görmemiş gibi hatta daha beter.Üstüne bir de yüzüme belime göbeğime yaptırdığım için büyük zarardayım.Döktüğüm paralara mı yanayım zamana mı bilemiyorum.
Eminmisiniz diod lazer yaptirdiginiza. Bazi guzellik merkezleri diod utuleme lazer yapiyoruz diye ipl sistem yapiyorlar. Yuz en zor bolgedir benim bile 4 seans 4 kontrolde buyuk fark yapti.Benim yaptrdğm yerde kullandkları makine diod lazermş ama ne kadar doğru bilmiyrm belkide çin malı kullnıyolardr dedğnz gibi cok pişmanm keşke daha iyi araştrsaydm 8 seans cok az bi seand dgl yani hiçmi azalma olmaz bazen sinirden ağlıyrm kendimi kandrlmş hissedyrm kol ve bacaklar aynı cıktı hatta eski tüylerimnden dahada belirgin bi şekilde cıktılar önceden tüylerimi aldgmda büyüdüklerinde elle tutunca cok hissetmezdm ama şimdi dokunnca yoğn bi şekilde tüyleri hissedyrm sadece özel bölgemin üstünden memnunum yine tüh cıkıyo ama cok ince cıkıyolar tutnca pek hissetidilmiyo keşke bacak kolda öyle olsaydı artk hiç güvenim kalmadı tek umudum lazerdi oda hayal kırıklığ buz lazerin sitesindekiler hakiki cihaz para durumm olsa bide onu denemk isterdm keşke daha önce ona gtseydm ama olan oldu keşke insanları enayi yerine koymasalar parayı helalinden kazansalarda kandırmasalar insanları illaki heryer aynı dgldr ama bana başta söylenilenlerle şimdikiler cok farklı resmen paranı alana kadar sonrasıyla ilgilenmiyolar cok doluyum zaten tüylü bi insandm dahada kötü oldm eski tüylerimi arar oldm aklıma geldikce sinirden ağlyrm
Emin dglm bunu önceki sayfalardada söylemştm 8 seansta nasl böyle olur blmyrm bu ay gidicm hesap sormak için tmm bitmesini beklemiyodm dicemde eski tüylerimdende belirgn nasl oldu böyle dicem muhtemelen yine yok o kişiden kişiye dgşyo sizinki uzun sürcek daha fazla gelmenz lazm oyle böyle dicekler ama yine gdp söylicemEminmisiniz diod lazer yaptirdiginiza. Bazi guzellik merkezleri diod utuleme lazer yapiyoruz diye ipl sistem yapiyorlar. Yuz en zor bolgedir benim bile 4 seans 4 kontrolde buyuk fark yapti.
Yuze buzlazer iyide. Vucut bolgesinde ise yaramiyor. Yuzde soprano ice buzlazer diod sistem. Vucudada alexandrite lazer ise yariyor.Merhaba ben de tüm vücut için başladım, burada okuduklarım dolayısıyla yüzüme yaptırmamaya karar vermiştim ancak uygulayan hanım efendi yanaklarımdaki kılların buz lazerle iyiye gidebileceğini söyledi.
Sormak istediğim şu, bitmemiş olması beni çok büyük hayal kırıklığına uğratmaz ancak çoğalırsa sertleşirse ya da yayılırsa çok pişman olurum. Buz lazer için bu ihtimaller var mıdır? Yüzüne buz lazer yaptırıp kıllarının durumu daha kötüye gidenler oldu mu?
Neden yapmak istemiyor biliyormusunuz. Kisaltmayi jiletle yaptigi icin yayilma olur diye cekiniyordur. Vucut tuyunde buzlazerin faydasini goreceginizi sanmiyorum. Incelir ama asla bitmez.Mrb ben yeni başladım buz lazere gidiyorum tüm vücut ama göğüs çevresi zararlı diyr yapmadı göbeğinde yarısını yaptı sırt ta yarı yaptı yukarı çıkmadı dedi bunlar ayva tüyleri alırsam kalın çıkar içime sinmeyen şeyler var beni baştan mı salıyor anlamadım kalın çıksa zaten geçici süre kalın olmayacak sonra zaten dökülme olup azalmayacak mı buz lazerde göğüs çevresi ve sırttın tamamı enseye kadar yapan varsa beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Ben 8 seans buz lazer yaptırdım tüm vücuduma şevkinizi kırmak istemem ama bende hiç ama hiç işe yaramadı nasıl gittiysem aynen öyle duruyor hatta üst bacak ve üst kollumda tüy şeklinde vardı jilet vurulduğu için şimdi kalın kıl şeklinde çıkıyor ben çok pişmanım yaptırdığıma . buz lazerin işe yaradığını kesinlikle düşünmüyorum normal lazer acısı fazla ama daha kesin çözüm veriyor. Şunuda belirteyim herhangi bir hormonal bozukluğum yok 3 farklı yere test yaptırdım kendimden şüphe ettiğim için ama çok şükür temiz çıktı.Mrb ben yeni başladım buz lazere gidiyorum tüm vücut ama göğüs çevresi zararlı diyr yapmadı göbeğinde yarısını yaptı sırt ta yarı yaptı yukarı çıkmadı dedi bunlar ayva tüyleri alırsam kalın çıkar içime sinmeyen şeyler var beni baştan mı salıyor anlamadım kalın çıksa zaten geçici süre kalın olmayacak sonra zaten dökülme olup azalmayacak mı buz lazerde göğüs çevresi ve sırttın tamamı enseye kadar yapan varsa beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
hangi şehirde arıyorsunuzMrb ben yeni başladım buz lazere gidiyorum tüm vücut ama göğüs çevresi zararlı diyr yapmadı göbeğinde yarısını yaptı sırt ta yarı yaptı yukarı çıkmadı dedi bunlar ayva tüyleri alırsam kalın çıkar içime sinmeyen şeyler var beni baştan mı salıyor anlamadım kalın çıksa zaten geçici süre kalın olmayacak sonra zaten dökülme olup azalmayacak mı buz lazerde göğüs çevresi ve sırttın tamamı enseye kadar yapan varsa beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
jilet benimde kafamı karıştırdı şimdi. vucüttaki ayva tüyleri için başlamayı düşünüyorum ama jilet sizde son durum nedir acabaArkadaşlar merhaba,
Ben polikistik over hastasıyım, açık tenliyim, tüylerim sarı ve kahverenginde.
Evlenmeden önce vücuduma alexandrite ile lazer yaptırdım, güzelde sonuçlar aldım. Tüylerimin %80'i gitti diyebilirim. Kalanı ise çok zayıf çıkıyor. Evlendikten sonra 2 kere hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. Düşük sonrasında tüylerimde biraz artış oldu, %10 kadar diyebilirim. Yinede çok sertleşmedi. Şu an ise bebek olması için tedavi görüyorum. Gördüğüm tedavi neticesinde çenemde ve boynumda koyu kahverengi kıllar çıktı. Durumu doktorumda paylaştım. Söylediği şey şu idi; hemen buz lazere başla, yüzde en etkili cihaz buz lazerdir. Adetin bittikten sonraki 5 gün içinde (kadınlık hormonlarının en az çalıştığı dönemde ) lazer yaptır. Sana verilen randevu tarihini dikkate alma sen adet gördükten sonra git mutlaka. Tecrübelerime göre Alexandrite vücut tüylerinde etkili ama buz lazer yüzde ve ince tüylerde çok daha etkili.
Bende dün kadıköyde soprano buz lazer distribütörünün listesinde olan polikiliniklerden birine gittim. Fiyatlar çok uygun idi (kampanyaları varmış %50 indirim yaptılar) ancak işlem yapılmadan jilet ile bölgeyi temizlediler. Şimdi ise içim içimi yiyor ya daha fazla çıkarsa diye. Forumu baştan sona okudum iyi diyende var kötü diyende. Benim gibi açık tenli olup yüzüne yaptıran varsa son durumunu paylaşabilir mi?
Merhaba bende sırt bölgesinn tamamına yaptrdm size insaflıları denk gelmş para içn ince tüylere yapmadılar bana fayda görürsün dediler sırt bölgesinn tamına yaptılar ama malesefki sonuç alamadm aynı sekilde cıktı hatta aralarda siyah uzun tüylerde cıktı hele omuz kısımlarım da bayaaa siyah tüyler cıktı napıcamı bilmyrm sinirim bozuluyo ağdaya devamMrb ben yeni başladım buz lazere gidiyorum tüm vücut ama göğüs çevresi zararlı diyr yapmadı göbeğinde yarısını yaptı sırt ta yarı yaptı yukarı çıkmadı dedi bunlar ayva tüyleri alırsam kalın çıkar içime sinmeyen şeyler var beni baştan mı salıyor anlamadım kalın çıksa zaten geçici süre kalın olmayacak sonra zaten dökülme olup azalmayacak mı buz lazerde göğüs çevresi ve sırttın tamamı enseye kadar yapan varsa beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim