3. Seansı bitirdim ben de soprano ice ile tüm vucut için..(arada 2 de kontrol var , seans kadar detaylı yapıldı)
Belki daha cok erken bilemiyorum fakat seanslar arası temiz geçmesine ragmen geri dönüşleri ilk günkü kadar taze oluyor.Ki ten rengim beyaz ötesi, ve tüylerim karalar karası. Yani bu işlem için son derece uygunmuş.
Buzlazer sitesinde de adı geçen iyi bi hastanede yaptırıyorum orjinalliğinden şüphem yok fakat sanki olması gerektiği ve bahsedilen şekilde ilerlemiyor süreç. Pek bir umutsuzum. Zira yapan uzman son seansta aynı şekilde geri gelmiş tüyleri görünce hormon testi yaptırmamı istedi ve testte hiç bir problem cıkmadı. Hiçten %10 filan azalmış ya da incelmiş olsaydı.
Acı yok diyenlere ise şaşırdım çünkü acı eşiği baya yüksek olan ben özellikle koltuk altı ve bacakta kıvrandım diyebilirim. Rahatlatan tek şey, ütüleme öncesi sürdükleri soğuk jel , o da genitalde pek fayda etmiyor, acıyor. (Genital taraf 8 , koltuk altı 10 , bacaklar ve göbek 16 'da yapıldı ; hangi deger neyi ifade ediyor bilmiyorum ama son seansımda, genitali düşürelim seans uzarsa uzasın dayanamıycam dediğimde 8 e düşürdüğünü gördüm en üstte yazılı değeri)
4.seans için son bir şans daha vereceğim. Yine aynı şekilde sonuç alırsam ödediğim 1 ton parayı yanlarına kar bırakıp, hevesle alıp ne de olsa lazere başladım diye siftah bile yapamadan kenara attığım ısıtıcılı ağda makineme ve 50 metrelik ağda bezime geri döneceğim.