- 13 Ocak 2013
- 1.016
- 17
kizlar bugun hastendeydim insallah pazartesi veya sali sabahi transferim var bakalim ins kaliteli cozulurler 3 gun embriyosu idi ignelere basladim tutunma ignesi kizlar ilkkez yaptiranlara tek tavsiyem kafaya takmayin bakin ben 2 kere denemistim cok evhamliydim son olan tedavimde ecrinime kavustum ama inanin hic umursamamistim rahat olun bol bol dua edinrabbim hepimizin yuzune guler insallah
bugün adetinin kaçıncı günündeydin canım benimde yarın 10.günüm kontrolüm var benimde transfer tarihim belki belli olur. endometrium bugün kaç geldi acaba senin canım.
Canım 13 cu gunüm dü dün Pazartesi veya salı da inşallah transferim rahim endeomette 13
tatlım nasılsın nasıl gidiyor? topikte hamiş yazacağım ilk kişi sen olacaksın insallah, bize de uğur getireceksin...
tatlım nasılsın nasıl gidiyor? topikte hamiş yazacağım ilk kişi sen olacaksın insallah, bize de uğur getireceksin...
benim tedavi başlayalı 8.gün adetiminde 10.günü endometrium 6.4 mm geldi pazar tekrar kontrole çagırdılar estrofem 4 e çıktı artarmı sizce yaa çok üzüldüm resmenn...
Canım benim sakın üZülme benim 7 di drm o gün beştane almamı istedi 9.5 oldu bide e2 düşüktü onunla artırdı merak etme artar ben hala kullanıyorum estrofemi..
arrtarmı dersin canım ya benim önceki tedavimde en fazla 7.5 oldu oda negatif geçen ay 8.gün 8.9 du ondada yumurtladım bu ayda daha estrofeme başlayalı 8 gün oldu 6.5 estrofemede 2 ile başladım 3 e çıkardık pazara kadarda 4 alcam inşallah artar senin 7 geldiğinde kaçıncı gündeydin 9.5 la transfermii edildi sonucun ne canım yeniyim ben ondan soruyorum kusuruma bakma canım...morel oluyorsunuz bana teşekkür ederim...
Bak sakın panik yapma benim e 2 düşüktü onu artırdık yoksa 7 de iyiymiş senin 6.5 mutlaka transfere kadar artar.. sakin ol.. stres yaparsan transfer öncesi olmaz dua et ve rabbime teslim ol..hakkında hayırlısı canm benm 10 du transferde ben transferden sonra 4. Gündeyim daha bekliyorum canım sonuç nisan 1 inşallah bakalım ben dondurulmuş tedavisindeyim 27 yumoş toplandı ohss oldum daktırım :) transfer için bi kere adet ol öyle yapalım dedi ve 11 5. gün embriyosu donduruldu adetin ikinci günü sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 tane estrofem aldım ve 6,8 diye arttı haplar 8 den sonra 5 e düştük ve dört gün öncesinden transferin crınone jel kullandım sabah akşam yine devam ona ve artı olarak..b12,b6,b1 vitamini,magnezyum, çinko, folbiol folık asıt, corasprin kullanıyorum canım bunların çoguna adetin ilinci günü başladım.. Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah..
Bak sakın panik yapma benim e 2 düşüktü onu artırdık yoksa 7 de iyiymiş senin 6.5 mutlaka transfere kadar artar.. sakin ol.. stres yaparsan transfer öncesi olmaz dua et ve rabbime teslim ol..hakkında hayırlısı canm benm 10 du transferde ben transferden sonra 4. Gündeyim daha bekliyorum canım sonuç nisan 1 inşallah bakalım ben dondurulmuş tedavisindeyim 27 yumoş toplandı ohss oldum daktırım :) transfer için bi kere adet ol öyle yapalım dedi ve 11 5. gün embriyosu donduruldu adetin ikinci günü sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 tane estrofem aldım ve 6,8 diye arttı haplar 8 den sonra 5 e düştük ve dört gün öncesinden transferin crınone jel kullandım sabah akşam yine devam ona ve artı olarak..b12,b6,b1 vitamini,magnezyum, çinko, folbiol folık asıt, corasprin kullanıyorum canım bunların çoguna adetin ilinci günü başladım.. Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah..
canım sen vitaminleri doktor kontrolündemi aldın? bende bugün adet oldum ama yarın pazar olduğu için pazartesine randevu alabildim, yani adetin 3. günü sorun olurmu acaba çünkü banada estrofemden başlayacak ???
inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım artacak artık başka yolu yok napalım hayırlısı 8 flan olsa transfer zamanı öncekide 7.5 transfer edilip tutmayınca panik oldum o yüzden yani olmadı bidahaki ay denerim napim bugün biraz daha iyiyim anlicagın aslında çok umutluydum gerçi hala içimde bu sefer olucak diye bir his var ama bilmiyorum işte bide kendi doktorum yapmadı ölçümü daha üst bir doktor yaptı ama benim doktor daha işine hakim bir doktor ona çok güveniyorum doktordan doktora değişiyormuş bu ölçümler diyede duydum bu diyorum acaba en ince yerinimi ölçüp söyledi çünkü geçen ay yumurtlayıp iptal olan tedavimde aynı şekilde kullandım bütün ilaçları falan 8.9 geldi aynı gün nebilim bu durumdayım işte yarın belli olcak artık durum...bu arada ben estrofeme adetin 2 . günü 2 olarak başladım son 3 gün 3 e çıkardım bugün yarın 4 alcam coraspin ve folbiol kullanıyorum ben bbide inşallah sen sonucunu aldığnda benimde transferim yapılmış olur inş.bu arada kaçtane embriyo transefr edildi arkadaşım sana..
Canım benim eğer onun görecek günü varsa 2 hücreli tek embriyo bile tutar.. Rakamlara takılma rabbine güven.. 42 yaşında bi ablam var 9. denemesini yapıcaktı dondurulmuşları denemek için gitti tedviye (maşallah ) kendiliğinden gelişen bir yumurtası oluşmuş kocaman:) doktor asla bırakamam bu yumurtayı dedi ve o yumurtayı topladı ve endemetrıum hep inceyken o ay ilaç kullanmadıgı için 8 çıkmış çok iyi demiş doktoru vee o Tek bir yumurta Döllendi veee 5. Güne gitti aynı gün transferimiz olduu ve inşallah tutucak ben çok inanıyorum doktoruna ve başta rabbime güven olucak ve hepimizin yüzü gülücekkk:)))
Evet canım ben ocak ayının sonunda başladım ilaçlarımı kullanmaya yumurtalıklarım toplandı transferim ertelendi hala kullanıyorum canım.. Gidicegn doktoru cebinden ara bence benimde öyle olmuştu cepten aradm estrofeme başlattı ama tabi muayene etmem lazım dedi öyle başlamıştım.. Sorun olucagını sanmam ha ikinci ha üçüncü gün arayamazsan sorun etme bismillah de başla canım inşallah herşey güzel oluurr:))
dün doktora gittim progestana başlıyoruz inş yarın önümüzdeki hafta içi transferin olacağını söyledi inş ilk hamişlerden biri olurum ve topicteki herkesin hamile olur bu ayın sonunda bizde böyle tarihe geçeriz