- 5 Mart 2011
- 817
- 16
6060 benide eklersen sevinirim pitinin topiğindenim belki hatırlarsın.bahçeci fulya yaş 34 sebepsiz infertilite.inşallah topikler hepimize güzel haberler yazmayı nasip eder
6060 benide eklersen sevinirim pitinin topiğindenim belki hatırlarsın.bahçeci fulya yaş 34 sebepsiz infertilite.inşallah topikler hepimize güzel haberler yazmayı nasip eder
kızlar bu ay hepimize uğurlu gelir umarım rabbim aratmasın daha fazla hepimiz kucaklayalım kuzuları :) arkadaşım hamile ve ben sevnmek ve üzülmek arasındayım bu çok zor bir duyguymuş((
Herkese günaydın benide alır mısınız kızlar aranıza? ...
Herkese günaydın benide alır mısınız kızlar aranıza? ...
ah ah ben napıyım ikiz kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendiğimin sabahı kocamın durumunu öğrendim canım kardeşim su an beş aylık hamile ve ben bomboşşşşşşş.....
ah ah ben napıyım ikiz kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendiğimin sabahı kocamın durumunu öğrendim canım kardeşim su an beş aylık hamile ve ben bomboşşşşşşş.....
merhaba canım hoşgeldin. kaç yaşındasın kaçıncı denemen nerede tedavi görüyosun bilgilendirirmisin bizi :)
canını sıkma lütfen piti88, herşeyin zamanı vardır ben buna inanıyorum. ben çevremdeki biçok insanla görüşmüyorum gerçekten çünkü her seferinde ahh canım vahh canım bi sürü para döktünüz Allah vermeyince vermiyo bilmem ne falan bıktım usandım kapattım kendimi eşimle birbirimze güzel destek oluyorz bol bol dua ediyorz. hamile kalırsam inş bu kez o zaman çıkıcam piyasaya :))))))))))
bende bu sefer kimseye söylemeyi düşünmüyorum, nezaman keseyi görürüm ozaman söyleyeceğim, sonra kendi derdini unutup millete açıklama yapmak zorunda kalıyorsun, vahlarını tühlerini dinliyorsun
merhaba canım hoşgeldin. kaç yaşındasın kaçıncı denemen nerede tedavi görüyosun bilgilendirirmisin bizi :)
canım ben 35 yaşındaym. bu 2. denemem olcak Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. doktorumdan ve tüm ekipten çok memnunum inşallh bu kez sonucum pozitif olur çok dua ediyorum ve nedense bu aralar çok ağlıyorm ben((
canım ben 35 yaşındaym. bu 2. denemem olcak Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. doktorumdan ve tüm ekipten çok memnunum inşallh bu kez sonucum pozitif olur çok dua ediyorum ve nedense bu aralar çok ağlıyorm ben((
inşallah canım Allah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar... transferin yapıldımı? yapıldıysa sonucu ne zaman alcaksın?
inşallah canım Allah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar... transferin yapıldımı? yapıldıysa sonucu ne zaman alcaksın?
canım transferim daha yapılmadı inşallah haftaya çarşamba yapılcak. biz bu kadar beklemek istemedik ama doktorum Gürkan bey öyle istedi. mecbur bekliyoruz işte
zor durum ya... inan kimsenin çocuğunu sevmek bile istemiyorum, çünkü sevince o kadar içten seviyorumki insanlar halime acıyor gibi geliyor