- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
ben denedigim hiçbir yöntemden fayda görmeedim internetten kremlermi almadım neler neler o an hafif dolgun gibi görünüyor sadece
Ginsengi aktardan mı aldınız? Ne kadar fiyatı? Toz mu aldınız?
Neleri denedin ? Ve ne kadar süre kullandın?
:))) okudum canımm bunu da mı eklesek programaama malzeme ölçüsü yazmıyo
Ben kesin yapcam ama orijinale yakin aloa vera jeli nerden bulabilirim???
Ayin destegini aldigimiz gunler falan diyo bulabilirmisin sen ben suan isteyim telefonla da cok rahat bakamiyorum
Ginseng aktardamı satılıyor?
Öyleymiş ama ben bir kere ginsengi araştırdığımda orjinali çok pahalı ve heryerde bulunmaz yazıyodu her aktarda orjınali nasıl mevcut anlamadım :/
Kizlar kim bu kadin yaaa verimli gunlerden bahsediyo. Sonuc alan biri var diyoooo kizlar nerdesiniz???
Kuru meyve şeklindedir muhtemelen inşallah bizim buralarda vardır bide onu kaynatıp mı kullanıcaz?
eylül166 adlı arkadaşımız sunları yazmış
serum fizyolojikler pahalı ayrıca bir tüp açınca 24 saatte tüketmek lazım ,yada hepsini kullanmak ,bir kutuda 20 tane filan var sanırım 17-18 tl
eger böyleyse ve kürü haftada 2 defa uygulayacaksak 2 seferde de tekrar mı hazırlayacağız orayı anlamadım eğer öyleyse çok uğraştıracak hem ayva cekirdegi jelini de kendimiz yapacakmisiz
eylül166 adlı arkadaşımız sunları yazmış
serum fizyolojikler pahalı ayrıca bir tüp açınca 24 saatte tüketmek lazım ,yada hepsini kullanmak ,bir kutuda 20 tane filan var sanırım 17-18 tl
eger böyleyse ve kürü haftada 2 defa uygulayacaksak 2 seferde de tekrar mı hazırlayacağız orayı anlamadım eğer öyleyse çok uğraştıracak hem ayva cekirdegi jelini de kendimiz yapacakmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?