• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

çörek otu yağı bazı arkadaşlar göğüste tüylenme yaptığını söylemiş o yüzden onu hiç düşünmemiştim. bu yaptıkların güzel ama düzenli yapman gerekir. hergün yap bunları ve inancın azaldığında buraya gel :) hatta güzel gelişmeleri de bizimle paylaş.
ayrıca buz masajı yapmanı tavsiye ederim. her yapışımda çok güzel görünüyorlar uzun süreli bir etkisi olduğunu düşünmeye başladım.
canım mesajın için teşekkürler fakat tüylenmeyle ilgili benim bi problemim var ztn tabi oda ayrıbir dert küçüklüğümden beri vücudumda tüyler var kıl şekinde değil ama rengi siyah olduğu için birde o kabusum benim göbeğimde ve bel kısmımda daha bi uzun ve belliler o durumda bi süre sonra lazer epilasyon düşünüyorum fakat göğüslerde doğal büyütmeden yanayım her zaman çörek oyu yağının tüy yaptığınıda düşünmüyorum arkadaşlarında dedikleri gb bünyeyle alakalıdır belkide kim bilir dediğin gb inancım azaldığında sürekli girip uzaktan takip ediyordum ama bu sefer bende yazmak istedim bilsende bir bilene danış demişler çok farklı fikirler çıkıyor burdan buz masajını bende denemiştim değdiği andan itibaren çok güzel birgörüntü alıyor tabi üşüdüğümde aldığı şekille birebir ama ben onun anlık olduğunu düşünüyodum yinede onuda denerim çayları ve masajı hiç aksatmıyorum ama dediğim gb keten tohumu ve küç yoğurtla dahada kötü hale geliyor yiyemez oldum acaba meyve suyunun içine katıp içsem etkisi olurmu yada suyla içsem:44:

Kizlar yogurtla karistirinca resmen icim kalkiyo ye ye bitmiyo. Ya
Meyveli yogurt kullanin ya da ben su anda hic biseyle karistirmayip suyla yutuyom en kolayi bu oldu. Tadi dovulmus cevizi andiriyor

meyveli yoğurt ilginç bir buluş cnm ama bnde bundan korkuyorum ozamn etksni kaybeder ve yedğmzde boşa gderse ne olucak ama suyla içmek bile normal yoğurtla karıştırıp yemekten iyidir gb geliyor

kızlar bütün bu küçüklük olayı yiyeceklerden kaynaklı olabilir mesela bn yumurta süt et hurma kuruyemiş yani ne kadar faydalı şey varsa bunların hiçbirini tüketemeyen biriyim herkes hurma yediğini yazmış ve internette araştırdığım hangi besinler gelişime etkiliyse benm yemediğim şeyler bu yüzden sadece otla değil besinlede desteklememiz gerektiğine inanıyorum ırsi olmadığını düşünüyorum çnk teyzelerim annem ablam vs kardeşimde bile taşıyo bi bende noksanlık var :/

kızlar bu arada hepimiz için faydalı olabilecek bir başlık açtım isteyenler paylaşımda bulunursa çok sevinirim
başlık adı 'denenen ve onaylanan bitki ve yağları yazalım lutfen'

meyveli yoğurt ilginç bir buluş cnm ama bnde bundan korkuyorum ozamn etksni kaybeder ve yedğmzde boşa gderse ne olucak ama suyla içmek bile normal yoğurtla karıştırıp yemekten iyidir gb geliyor
Keten tohumu hic bir seyle etkisini yitirmez istersen yiyecegim yemegine at ister salatana ister yedigin makarnaya pilava. Aklina gelen herseyle kullanabilirisin

Ouw sizin gerçekten büyütmeniz gerek WowoOOO sana çok şaşırdım senin özellikle büyütmen gerekmiş gerçekten aynıymışız ama göğüs ölçüne çok şaşırdım şok oldum hatta

canım senin ölçüne baktım burdan bu sitenin varmış öyle bişeyi senin 80a çıktı ama büyütmemiz gerek bu bi gerçek :((

Canım boşuna göğsüm yok diyebilirim deyip bu kadar bunalıma girmiyorum yani sütyensiz dümdüz... Senin alt ve üst ölçün kaç?

evet göğüs ucunun azcık yukarsından ölçtüm. Allah'tan kalça ve bacaklarım güzel geniş durmuyo yanlardan çok orantılı görünüyo. aslında göğüslerim de öyle görünüyo dışardan ama insanlar ne bilsin destekli sütyenin daniskasını kullanıyorum diye :1:

Canım göğüs ucunun azıcık yukarısından değil tam göğüs ucundan ölçmen lazım, benimde destekli sütyenle çok orantılı gözüküyor dışardan ama dışı seni içi beni yakar misali...70 ve 75bana sırt kısmı sıkıyor omzum geniş diyedir belki bilmiyorum ama 80a ölçüm heralde of a nedir ya ayrıca bendeki göğüslere sütyen gerekmiyo zaten :(

Arkadaşlar yarın sabah ilk işim gidip dermokil krem almak sonra tekrardan şerbetçiotu kremimi hazırlicam ama bu sefer içine yağ koymicam,dermokil krem pahalı mı? 1sene sonunda sonuç ne olacak gerçekten çok merak ediyorum inşallah büyümüş olur ama bence büyücek ben inanıyorum o kadar araştırdım estetik yaptırın diyen doktorlar bile fitoöstrojen büyütür diyo bakalım tam 1sene hergün fitoöstrojen alcam sonuç inşallah sağlıklı bir şekilde büyüme olurda burda gelip müjdeyi veririm......

Arkadaşlar yarın sabah ilk işim gidip dermokil krem almak sonra tekrardan şerbetçiotu kremimi hazırlicam ama bu sefer içine yağ koymicam,dermokil krem pahalı mı? 1sene sonunda sonuç ne olacak gerçekten çok merak ediyorum inşallah büyümüş olur ama bence büyücek ben inanıyorum o kadar araştırdım estetik yaptırın diyen doktorlar bile fitoöstrojen büyütür diyo bakalım tam 1sene hergün fitoöstrojen alcam sonuç inşallah sağlıklı bir şekilde büyüme olurda burda gelip müjdeyi veririm......

Dermokil biraz pahalı yanlış bilmiyorsam... benim alt 73 üst de göğüs ucuyla 92-93 falan onun üstündense 88 olması lazım bu arada galiba 1, 5-2 cm büyümüş :1:

Dermokil biraz pahalı yanlış bilmiyorsam... benim alt 73 üst de göğüs ucuyla 92-93 falan onun üstündense 88 olması lazım bu arada galiba 1, 5-2 cm büyümüş :1:

Vayy senin aradaki fark 20cm eski halini düşünemiyorum bile :) of ben o duyguyu bile bilmiyorum resmen düz,o göğüs duygusunu bilmiyorum kadın gibi hissetmiyorum kendimi

Vayy senin aradaki fark 20cm eski halini düşünemiyorum bile :) of ben o duyguyu bile bilmiyorum resmen düz,o göğüs duygusunu bilmiyorum kadın gibi hissetmiyorum kendimi

Eski halini öyle güzeldi ki ahhh ah o günleri özledim yazlıkta akşamları geç saatlerde kız kıza oturduğumuz zamanlarda yarım atlet giyerdim bluzlerin içine kızlar dolgulu sütyen taktığımı sanırlardı :(( şimdi gene bluzumun içinde yarım atlet var yani 75 sanki göğüslerim bana göre küçük bunlar büyümesi lazım :43:

Eski halini öyle güzeldi ki ahhh ah o günleri özledim yazlıkta akşamları geç saatlerde kız kıza oturduğumuz zamanlarda yarım atlet giyerdim bluzlerin içine kızlar dolgulu sütyen taktığımı sanırlardı :(( şimdi gene bluzumun içinde yarım atlet var yani 75 sanki göğüslerim bana göre küçük bunlar büyümesi lazım :43:

Sen o duyguyu biliyosun en azından yaşamışsın biz resmen bilmiyoruz ben göğüslerim büyüse şaşkınlıktan napıcağımı şaşırırım eminim çok iyi hissediyordur insan kendini destekli sütyen takmana gerek yok daha özgüvenlisin daha kadınsısın çocuk gibi değil... İnşallah bende o duyguyu yaşamak istiyorum :( sen en azından biraz kilo alsan yine büyütebilir sonuçta göğüslerinin yapısı büyük biz kilo alsakta göğüslere gitmiyo...
Ki bide şunu düşün şuan senin küçük diye yakındığın göğüslerin bizimkilerden çok büyük 10cm daha büyük düşün yani sen küçük diye üzülüyosun ben camdan atlamaya gidiyorum şimdi

Saol canım bende 5liraya bulurum umarım çünkü o kadar çok krem döktümki boşa para verip durdum bu sefer hem dökmicem hemde işe yaramasını umuyorum :(

Yok bi daha kilo alamam göğüslerimi kilo almadan eski haline döndürmem gerek zamanla beklerim ben yakında benimde kremim bitecek ama ben biyerde bişi görmüştüm Narlı kremmi alsam bi kız bloğunda yazmıştı

Yok bi daha kilo alamam göğüslerimi kilo almadan eski haline döndürmem gerek zamanla beklerim ben yakında benimde kremim bitecek ama ben biyerde bişi görmüştüm Narlı kremmi alsam bi kız bloğunda yazmıştı

Bende nar ve kırmızı üzüm karışımlı krem vardı kocaman, bu karışımlara koya koya bitti krem ve çöpe gitti hepsi

Bende nar ve kırmızı üzüm karışımlı krem vardı kocaman, bu karışımlara koya koya bitti krem ve çöpe gitti hepsi

Faydası var mıydı peki? bide bişey sorucam senin annen olsun diğer bütün bayan akrabalarının göğüsleri nasıl genetik faktörler önemli sonuçta

Back