- Konu Sahibi elmasekeri3535
canım mesajın için teşekkürler fakat tüylenmeyle ilgili benim bi problemim var ztn tabi oda ayrıbir dert küçüklüğümden beri vücudumda tüyler var kıl şekinde değil ama rengi siyah olduğu için birde o kabusum benim göbeğimde ve bel kısmımda daha bi uzun ve belliler o durumda bi süre sonra lazer epilasyon düşünüyorum fakat göğüslerde doğal büyütmeden yanayım her zaman çörek oyu yağının tüy yaptığınıda düşünmüyorum arkadaşlarında dedikleri gb bünyeyle alakalıdır belkide kim bilir dediğin gb inancım azaldığında sürekli girip uzaktan takip ediyordum ama bu sefer bende yazmak istedim bilsende bir bilene danış demişler çok farklı fikirler çıkıyor burdan buz masajını bende denemiştim değdiği andan itibaren çok güzel birgörüntü alıyor tabi üşüdüğümde aldığı şekille birebir ama ben onun anlık olduğunu düşünüyodum yinede onuda denerim çayları ve masajı hiç aksatmıyorum ama dediğim gb keten tohumu ve küç yoğurtla dahada kötü hale geliyor yiyemez oldum acaba meyve suyunun içine katıp içsem etkisi olurmu yada suyla içsem:44:çörek otu yağı bazı arkadaşlar göğüste tüylenme yaptığını söylemiş o yüzden onu hiç düşünmemiştim. bu yaptıkların güzel ama düzenli yapman gerekir. hergün yap bunları ve inancın azaldığında buraya gel :) hatta güzel gelişmeleri de bizimle paylaş.
ayrıca buz masajı yapmanı tavsiye ederim. her yapışımda çok güzel görünüyorlar uzun süreli bir etkisi olduğunu düşünmeye başladım.