• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Bugün sabahtan beri gögüs uçlarımda bi hassasiyet var kızlar hani hastalanmadan önce olur ya öyle azıcık dolgun da gözüktüler gözüme ölçmicektim ama dayanamadım psikolojik mi diye bakmak istedim:) yarım cm falan değişmiş diyebilirim ama henuz 1 hafta oldu ve aralarda kremi aksattığım günler oldu bu iyiye işaret demi demi??ayrıca adet öncesi dönemde değilim:)

Hiç bu zamana kadar gecikmemiştim normalde hep erken olurum zaten düzenim 21 günde bir bide çok kanlı biriyimdir şuan bende şaşkınım

Kızlar östrojen alıyoruz düzenimizin değişmesi çok normal bence. Henüz bende öyle bi durum olmadı ama bana olabilcek bişey gibi geldi. Bi de fazla abartmamalıyız bence östrojen almayı vücut fazla östrojeni görünce artık üretmeyi yavaşlatabilir belki biyolojideki feedback durumu yani

Kızlar östrojen alıyoruz düzenimizin değişmesi çok normal bence. Henüz bende öyle bi durum olmadı ama bana olabilcek bişey gibi geldi. Bi de fazla abartmamalıyız bence östrojen almayı vücut fazla östrojeni görünce artık üretmeyi yavaşlatabilir belki biyolojideki feedback durumu yani

ben hayıt tohumu kullanıyorum adet sancıları için göğüsde büyütüyormuş yoksa ben öyle östrojen almıyorum çünkü benim göğüslerim eskiden 85 sütyeni dolduruyordu güzel ama ben 10 kiloya yakın kilo verdim bir yılda 80b oldu şimdi tekrar eskisine geri getirmeye çalışıyorum kilo almadan tabii :1:

ben hayıt tohumu kullanıyorum adet sancıları için göğüsde büyütüyormuş yoksa ben öyle östrojen almıyorum çünkü benim göğüslerim eskiden 85 sütyeni dolduruyordu güzel ama ben 10 kiloya yakın kilo verdim bir yılda 80b oldu şimdi tekrar eskisine geri getirmeye çalışıyorum kilo almadan tabii :1:

80b diyo yaa!! Biz 75a olanlar ölelim :D bende hayıt tohumu da var ama içemedim hiç çok acı:( ayrıca 10 kilo vermeni tebrik ederim gögüslerin de fazla gitmemiş heralde ölçüne göre:)

80b diyo yaa!! Biz 75a olanlar ölelim :D bende hayıt tohumu da var ama içemedim hiç çok acı:( ayrıca 10 kilo vermeni tebrik ederim gögüslerin de fazla gitmemiş heralde ölçüne göre:)

Bana göre küçük geliyor şuan ki göğüslerim büyütmek istiyorum... Ayrıca çok teşekkür ederim bu göğüs olayı genetik olarak da çok etkili bizim ailede en küçük göğüslü annemdir oda 85 giyiyor kardeşimin 75 hemde çok zayıf olmasına rağmen göğüsleri dikdir ve daha büyük görünüyor 80 gibi yani ama benimkiler şuan 80b olmasına rağmen küçük duruyor çünkü yayıklar :((

yaa evet kalçam 90 göğüslerim de 90 olsa en azından 85 falan...

Bende Marilyn Monroe'nun ölçülerini istiyorum benim kalçam 92 belim 65 göğüslerimde 91 miydi orası aklımda değil :1: boyun fazla uzun değil ama çok göğüs abest kaçar sana benim boyum 1.67 kilom 53 kiloyum ama göğüslerim bu ölçülere oranla biraz küçük duruyor orantı önemli sonuçta

Bugün sabahtan beri gögüs uçlarımda bi hassasiyet var kızlar hani hastalanmadan önce olur ya öyle azıcık dolgun da gözüktüler gözüme ölçmicektim ama dayanamadım psikolojik mi diye bakmak istedim:) yarım cm falan değişmiş diyebilirim ama henuz 1 hafta oldu ve aralarda kremi aksattığım günler oldu bu iyiye işaret demi demi??ayrıca adet öncesi dönemde değilim:)

Bu iyiye işaret büyüyo işte:) darısı hepimizin başınaaa :))

kızlar mezura aldım ölçülerim alt:69 üst:76

Canım üst ölçüyü göğüs ucundan ölçtün dimi? Kilon ve boyun bana orantılı geldi büyütcez inşallah senin vücut tipinde benimki gibi kalçalar göğüsten çok daha geniş

Son düzenleme:
Bende Marilyn Monroe'nun ölçülerini istiyorum benim kalçam 92 belim 65 göğüslerimde 91 miydi orası aklımda değil :1: boyun fazla uzun değil ama çok göğüs abest kaçar sana benim boyum 1.67 kilom 53 kiloyum ama göğüslerim bu ölçülere oranla biraz küçük duruyor orantı önemli sonuçta

Senle aynı gibiyiz benim boy167 kilo55 ve sen 80b takıyorsun bende göğüs yok diyebilirim bide beni düşünnn :D güliyimmi ağlıyımmı bilemedim

yaa bilemedim şimdi büyüsünler de 90 olmasalar da olur :1:

Bu iyiye işaret büyüyo işte:) darısı hepimizin başınaaa :))

Canım üst ölçüyü göğüs ucundan ölçtünmü? Kilon ve boyun bana orantılı geldi büyütcez inşallah senin vücut tipinde benimki gibi kalçalar göğüsten çok daha geniş

evet göğüs ucunun azcık yukarsından ölçtüm. Allah'tan kalça ve bacaklarım güzel geniş durmuyo yanlardan çok orantılı görünüyo. aslında göğüslerim de öyle görünüyo dışardan ama insanlar ne bilsin destekli sütyenin daniskasını kullanıyorum diye :1:

Ouw sizin gerçekten büyütmeniz gerek WowoOOO sana çok şaşırdım senin özellikle büyütmen gerekmiş gerçekten aynıymışız ama göğüs ölçüne çok şaşırdım şok oldum hatta

Alt ölçüm70 üst 81den 79a düştü büyüteyim derken... Sütyen ölçümü bilmiyorum çünkü hep 3kat dolgulu sütyen kullanıyorum... :/

canım senin ölçüne baktım burdan bu sitenin varmış öyle bişeyi senin 80a çıktı ama büyütmemiz gerek bu bi gerçek :((

Back