- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 118
- 31
- Konu Sahibi elmasekeri3535
yaa çok ilginç ben fazla oluyorum sen gecikiyosun
Hiç bu zamana kadar gecikmemiştim normalde hep erken olurum zaten düzenim 21 günde bir bide çok kanlı biriyimdir şuan bende şaşkınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa çok ilginç ben fazla oluyorum sen gecikiyosun
Hiç bu zamana kadar gecikmemiştim normalde hep erken olurum zaten düzenim 21 günde bir bide çok kanlı biriyimdir şuan bende şaşkınım
Kızlar östrojen alıyoruz düzenimizin değişmesi çok normal bence. Henüz bende öyle bi durum olmadı ama bana olabilcek bişey gibi geldi. Bi de fazla abartmamalıyız bence östrojen almayı vücut fazla östrojeni görünce artık üretmeyi yavaşlatabilir belki biyolojideki feedback durumu yani
ben hayıt tohumu kullanıyorum adet sancıları için göğüsde büyütüyormuş yoksa ben öyle östrojen almıyorum çünkü benim göğüslerim eskiden 85 sütyeni dolduruyordu güzel ama ben 10 kiloya yakın kilo verdim bir yılda 80b oldu şimdi tekrar eskisine geri getirmeye çalışıyorum kilo almadan tabii
80b diyo yaa!! Biz 75a olanlar ölelim bende hayıt tohumu da var ama içemedim hiç çok acı ayrıca 10 kilo vermeni tebrik ederim gögüslerin de fazla gitmemiş heralde ölçüne göre:)
kızlar mezura aldım ölçülerim alt:69 üst:76
Canım ayıp olmazsa bişi sorucam boy ve kilon kaç onlarla orantılı mı?
boyum 155 kilom 45 bunların bir oranı mı var oranlayayım ama nasıl?
Boy ve kilonla orantılı biraz daha büyüse iyi olur tabii
yaa evet kalçam 90 göğüslerim de 90 olsa en azından 85 falan...
Bugün sabahtan beri gögüs uçlarımda bi hassasiyet var kızlar hani hastalanmadan önce olur ya öyle azıcık dolgun da gözüktüler gözüme ölçmicektim ama dayanamadım psikolojik mi diye bakmak istedim:) yarım cm falan değişmiş diyebilirim ama henuz 1 hafta oldu ve aralarda kremi aksattığım günler oldu bu iyiye işaret demi demi??ayrıca adet öncesi dönemde değilim:)
kızlar mezura aldım ölçülerim alt:69 üst:76
Bende Marilyn Monroe'nun ölçülerini istiyorum benim kalçam 92 belim 65 göğüslerimde 91 miydi orası aklımda değil boyun fazla uzun değil ama çok göğüs abest kaçar sana benim boyum 1.67 kilom 53 kiloyum ama göğüslerim bu ölçülere oranla biraz küçük duruyor orantı önemli sonuçta
Senle aynı gibiyiz benim boy167 kilo55 ve sen 80b takıyorsun bende göğüs yok diyebilirim bide beni düşünnn güliyimmi ağlıyımmı bilemedim
Senin sütyen bedenin ve cm ölçülerin kaç
Bende Marilyn Monroe'nun ölçülerini istiyorum benim kalçam 92 belim 65 göğüslerimde 91 miydi orası aklımda değil boyun fazla uzun değil ama çok göğüs abest kaçar sana benim boyum 1.67 kilom 53 kiloyum ama göğüslerim bu ölçülere oranla biraz küçük duruyor orantı önemli sonuçta
Bu iyiye işaret büyüyo işte:) darısı hepimizin başınaaa :))
Canım üst ölçüyü göğüs ucundan ölçtünmü? Kilon ve boyun bana orantılı geldi büyütcez inşallah senin vücut tipinde benimki gibi kalçalar göğüsten çok daha geniş
Alt ölçüm70 üst 81den 79a düştü büyüteyim derken... Sütyen ölçümü bilmiyorum çünkü hep 3kat dolgulu sütyen kullanıyorum... :/
Alt ölçüm70 üst 81den 79a düştü büyüteyim derken... Sütyen ölçümü bilmiyorum çünkü hep 3kat dolgulu sütyen kullanıyorum... :/