- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Herkes mukemmel degil ki. Hem kucuk olmasi benim sucum degil. Kendimi hep eksik hissediyorum ama dogrusu bu yani. Evet ya aslinda onun sayesinde kompleksimi atsam diyirum ama ben kendim bile nefret ediyorum kucuk gogusten
((
Benim çok moralim bozuk yaelmaşekeri hepimize umut olmuştun ama şimdi sen de eski haline döndü diyosun ( bu otlar çöpler en fazla dolgunluk veriyo sanırım herşeyi bırakasım geliyo şuan tekrar doğum kontrole mi başlasam diyorum sadece o etki etmişti ben de ama boşuna kimyasal + kilo + selulit değermi bilmiyorum
Evet canım bırakınca geçiyo malesef ben 2 ay kullanmıştım o sürede iyiydi bırakınca eski hallerine döndüler.Doktorlar doğum kontrol haplarınında şişkinliği sadece kullanılan süre boyunca bırakınca eski haline döner diyo sende kalıcı büyüme mi sağlamıştı? Canım elmaşekeri spor yaptığı için küçüldü yoksa küçülmicekti belki,moral bozma devam etcez hemen pes etmek yok
Ergenlik gelişimi hakkında; Amerikan Hastanesi, Pediatrik Endokrinoloji Uzmanı, Dr. Nihal Memioğlu şu bilgileri veriyor.
"Tarım ürünleri ve hayvan yetiştirilmesinde kullanılan hormonların gıdalardaki miktarı çok düşük olduğu için laboratuvarda tesbiti güçtür. Yağ dokusunda birikirler, obezler ve çok fazla tüketenlerde birikim yaparlar. Kontrolsüz kullanımı önlemek için Tarım Bakanlığının bağımsız denetim birimleri oluşturması gerekir. Fitoöstrojenler zayıf etkili bitkisel östrojenlerdir. Kısa sürede yoğun olarak alınırlarsa etkili telarş ve obeziteye neden olabilirler. Ergenlik zamanlamasına etkili olduğu düşünülmüyor. En yoğun fitoöstrojen içeren bitkiler soya unu ve sütüdür. Kronik stres (göçler, evlatlık verilme,huzursuz aile, kötü baba-kız ilişkisi, ruh hastası anne, düşük sosyoekonomik düzey ailelerde üvey baba vb.) kız çocuklarında menarşı erkene alabilmektedir. Görsel uyaranların ergenlik zamanlamasına direkt etkisi gösterilememiştir."
Kızlar menarş=ergenlik , telarş=meme büyümesi,bakın buda diyor kısa sürede yoğun fitoöstrojen alımı etkili meme büyümesine neden olur diyo
Bi de obeziteye demiş ama!!!!
Evet canım bırakınca geçiyo malesef ben 2 ay kullanmıştım o sürede iyiydi bırakınca eski hallerine döndüler.
kızlar yeni karışımım misler gibi kokuyorgöğüslerim kaşınıyor ve arada ağrılar giriyor. beslenmeme hurmayı da eklerim bu arada
hurmada çok etkili günde en az iki tane yemek şart bu iş içinbu arada yeni karışım ne şerbetçi otu kremimi?
evet şerbetçi otu ve dermokil. eski karışımda başka otlar ve vazelin de vardı. şimdi çok güzel kokuyo
benimde şerbetçi otumda şeyler var ben dermokil almadım avondan aldığım bi vücut kremim vardı onu kattım onun dışında ek olarak çemen otu tozu mersin yağı ve çilek yağı var kısaca berbat kokmasının sebebi çemen otu tozu
:) :) büyüdüklerini hissediyo musun? yaa klip izleyemiyorum artık gözüm kadınların göğüslerine kayıyo depresyona giriyorum
ahh kıyamam ya deme öyle deme Alah'ın bir bildiği vardırki seni öyle yaratmış ya hiç olmayanları napıcaz aldıranları yani bide onları düşün bunada şükür et bak azla yetinmesini bilemezsek çoğu elde edemeyiz bak ben öyle hiç şükretmedim ve tam bi beden küçüldü( bugün damarlar belirginleşmiş ve hafif bi ağrı vardı sabah gerçi daha çok sol göğüsümde vardı asimetrik olucak diye çok korkuyorum doğru yoldayım heral bende bilemiycem
evet tabii şükretmek lazım... bu sıralar çok kafaya taktım ondan böyle oluyo. bakalım bir ay sonunda ne olucak :)
ay sonu demişken bi kaç gündür adetim gecikti sinirim tepemde bi olsamda kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?