• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

:D:D:D Çok güldüm canım dünyadaki bütün otları topladık resmen ne bitmez çilemiz varmış :D: kızlar ben tekrar yapıcam şerbetçiotu kremini bende döke döke bisürü kremim heba oldu ya yine krem almam lazımm bide evde saksıya maydonoz ve nane dikip onları yicem odam iyice ormana döndün saksılar otlar tohumlar :D

ayy sorma ev ot doldu aynen yani :1: kremim daha var etkili gibi sanki ama buzla masaj etkili geldi bana bide wowo000 sen tibet hareketlerini denedinmi onlar çok faydalıymış diyorlar?

ayy sorma ev ot doldu aynen yani :1: kremim daha var etkili gibi sanki ama buzla masaj etkili geldi bana bide wowo000 sen tibet hareketlerini denedinmi onlar çok faydalıymış diyorlar?

:D yok canım tibet hareketleri egzersiz mi? Öyle bişeyse bidaha asla yapmam ben kremimi suçladım içinde yağ vardı diye gerçi o yağlarıda eklemicem bidaha ama bence spordan küçüldü benimki ben göğüs büyütme egzersizleri yapıyodum küçüldü bidaha aslaaa o tarz şeyler yapmicam canım eğer oda egzersizse

:D yok canım tibet hareketleri egzersiz mi? Öyle bişeyse bidaha asla yapmam ben kremimi suçladım içinde yağ vardı diye gerçi o yağlarıda eklemicem bidaha ama bence spordan küçüldü benimki ben göğüs büyütme egzersizleri yapıyodum küçüldü bidaha aslaaa o tarz şeyler yapmicam canım eğer oda egzersizse

bunu yapan çok kişi var bu çakraları açma olayı aslında ayrıca 5 tane basit hareketten oluşuyor ondaki 2 hareket göğüs büyütme hareketleriyle nerdeyse aynı bence kesinlike başla onlara hatta geçenlerde okudum birileri göğüsleri büyüdüğü için bırakmış bu hareketleri çok güzel şeyler okudum onun hakkında tavsiye ederim :34:

kızlar uzamayan saçlara kekik :)) bitki çayı yapar gibi cezvede demleyin haftada 1 2 sürün saçlarınıza masaj yapın dipten uca göreceksiniz

hmmm kekik... sinameki kürü yapıyorum 2 haftadır onu da burda görmüştüm. iğrenç kokuyo her yerim gece şerbetçi otuyla yatıyorum saçımda da sinameki :37:

hmmm kekik... sinameki kürü yapıyorum 2 haftadır onu da burda görmüştüm. iğrenç kokuyo her yerim gece şerbetçi otuyla yatıyorum saçımda da sinameki :37:

ayy aynı şeyleri yapıyormuşuz bende odada kardeşimle kalıyorum kız hergün isyanda haklıda ama napayım güzel olmayı istemek suç mu yani :emir_bebek:

bunu yapan çok kişi var bu çakraları açma olayı aslında ayrıca 5 tane basit hareketten oluşuyor ondaki 2 hareket göğüs büyütme hareketleriyle nerdeyse aynı bence kesinlike başla onlara hatta geçenlerde okudum birileri göğüsleri büyüdüğü için bırakmış bu hareketleri çok güzel şeyler okudum onun hakkında tavsiye ederim :34:

Olmazsa sonradan onuda eklerim canım ama şimdilik bi hareket yapmayı düşünmüyorum bide saksıyla uğraşcam çünkü artık :D:D

ayy aynı şeyleri yapıyormuşuz bende odada kardeşimle kalıyorum kız hergün isyanda haklıda ama napayım güzel olmayı istemek suç mu yani :emir_bebek:

hakkaten ya suç mu?! :1: göğüslerimiz büyük olsa saçımız da uzun olsa yapar mıyız hiç bööle şeyler :1: demek ki bir derdimiz var

Son düzenleme:
Olmazsa sonradan onuda eklerim canım ama şimdilik bi hareket yapmayı düşünmüyorum bide saksıyla uğraşcam çünkü artık :D:D

maydonazu bu aralar çok duyuyorum onu bolbol tüketmek zorundasın ayy ben onu bi tek börekte azcık seviyorum onu çiğ çiğ direk yeme düşüncesi bile miğdemi havalandırdı sana kolay gelsin şimdiden canım :42:

maydonazu bu aralar çok duyuyorum onu bolbol tüketmek zorundasın ayy ben onu bi tek börekte azcık seviyorum onu çiğ çiğ direk yeme düşüncesi bile miğdemi havalandırdı sana kolay gelsin şimdiden canım :42:

:) ben geçen dönem günde 1demet yiyordum canım göğüslerim sızlamaya başlamıştı sonra büyük bir sınavım vardı uğraşamadım bırakmak zorunda kaldım şimdi tekrardan öyle yiyim diyorum bide heryerde ilaçla büyütülmüş ya meyve sebzeler,bunu kendim byütürsem daha sağlıklı diyorum ama asıl amaçım çicek alıp bakcam yakında bunada bakyim diyorum :D kızlar hepimizin işi zor siz alvirayla hem saçla hem göğüsle uğraşıyorsunuz,elmaşekeri hem göğüsle hem selülitle uğraşıyor,bende hem göğüsle hemde kalçamdaki çatlaklarla uğraşıyorum çatlaklar geçmiyo bide :(((

kızlar yorumlarda bir kişi kremi yapıp kullandıktan sonra göğsünde kitle hissettiğini söylemiş,şimdi elmaşekeri de göğsümde sertlik var diyor.ne ola ki bu sertlikler? kötü bişey olmasın? dikkat edin bence.elma şekeri bir açıklama yapsın nedir o sertlik?:53::53::53::53:

Ben o kadar çok dua ettimki ama olmadı :( canım sadece nar ve hırma yiyerek mi 5buçuk cm büyüttün ne güzel ya 2ay aralıksız hergün mü yedin?

evet canım her gün yedim ve hergün buz masajı yaptım. 3 hata kadar da tibet hareketlerini yapmıştım ama sayı artınca zor geldi bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama soğuk diye üşeniyorum açıkçası.

kızlar yorumlarda bir kişi kremi yapıp kullandıktan sonra göğsünde kitle hissettiğini söylemiş,şimdi elmaşekeri de göğsümde sertlik var diyor.ne ola ki bu sertlikler? kötü bişey olmasın? dikkat edin bence.elma şekeri bir açıklama yapsın nedir o sertlik?:53::53::53::53:

canım o sertlikler normal, süt bezesi onlar. adeti geciktiği için sertleşmişlerdir

evet canım her gün yedim ve hergün buz masajı yaptım. 3 hata kadar da tibet hareketlerini yapmıştım ama sayı artınca zor geldi bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama soğuk diye üşeniyorum açıkçası.

Anladım canım evet insan çok üşeniyor çok şeyle birden uğraşıyoruz bide ama umarım emekler boşa çıkmaz

ilaçlara başvurmak çok saçma herşeyin doğalı en güzeli bence wowo000 sen en iyisini yapıcaksın hatta onunla konuş telkin yöntemi yap ona belki faydası bile olabilir böyle bişiler okumuştum yıllar önce tabii göğüs olayı için değildi büyüyen bitkilerle konuşup ne istediğini söylersen vitaminini o yöne doğru verebiliyormuş tabisi bol bol sevgi verceksin ozaman o maydonozlar çok harika olur :1: sakın haplara ve kremlere bulaşmayın derim Allah korusun ilerde nolucağı belli olmaz büyütiyim derken ondan olmakta var sonuçta

ilaçlara başvurmak çok saçma herşeyin doğalı en güzeli bence wowo000 sen en iyisini yapıcaksın hatta onunla konuş telkin yöntemi yap ona belki faydası bile olabilir böyle bişiler okumuştum yıllar önce tabii göğüs olayı için değildi büyüyen bitkilerle konuşup ne istediğini söylersen vitaminini o yöne doğru verebiliyormuş tabisi bol bol sevgi verceksin ozaman o maydonozlar çok harika olur :1: sakın haplara ve kremlere bulaşmayın derim Allah korusun ilerde nolucağı belli olmaz büyütiyim derken ondan olmakta var sonuçta

Evet canım ilaçları düşünmicez doğalı en güzeli o kadarda araştırdık yani işe yaraması lazım uzun süreli ve sürekli kullanımda bakalım 1sene sonunda ne olmuş olacakk umarım burda size müjdeyi veririm:)
o kadar istiyosun ama şuan üşgeç olmana şaşırdım bence en istikrarlı sen olmalısın bu konuda :34:

Canım ben eğitim konusu dışındaki konularda çok tembel ve üşengecim malesef,ama şöylede bişey var elde edene kadar vazgeçmiyorum bırakmıyorum peşini:) ve bunu çok istediğim için çabalicam sonuna kadar inşallah olur insan bide sonuç alamayınca motivasyonu düşüyo morali bozuluyo bırakıyo buda bir gerçek :( sonra kendi kendimi tekrar motive edip ayağa kaldırıp devam ediyorum bi gelişme görmeyip gerileme görmeme rağmen inanıp devam ediyorum bide gelişme görsem uçarım heralde :D

Son düzenleme:

günde kaç hurma yedin? bir de buz masajı dediğiniz bir buz kalıbını eriyene kadar göğse sürmek mi?

kızlar göğüslerimde ağrı hissediyorum ve hiç olmadıkları kadar dolgunlar... bunlar güzel işaretler ama şöyle de bir sorunum var. bu çaylara küçe kreme başladığımda adetimin ilk günüydü ve çok az kanamam oluyodu. az oluyodu çünkü normal zamanda başlamadı bir hafta erken olmuştum. şimdi giderek artıyo ve devam ediyo bu kanama azalacağı yerde..:44:

Back