• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Keten yağı değilde keten tohumu varya onu 1gün suda bekletince jolemsi oluyo o suyu süriyim diyorum evde bir sürü keten tohumu varya,yok sporu bıraktım zaten
Oyle mi bilmiyodum jole gibi oldugunu. Valla keten tohumu biraz bozulan bisi falan ya dikkatli kullan. Babami aricam birazdan bakalim fabrikaya gidecek mi

Ben simdi hemen askilarimi genislettim. Sirtida en bol kisma aldim. Kafayi yicem artik dusun dusun dusun cikamiyoruz isin icinden.

Evet yaaaa :'( kızlar ben dua edicem 313ayetel kursi okununca dualar kabul oluyomuş onu uygulicam(daha önce böyle dua eden olmuş mudur acaba memelerim büyüsün diye:D) sonrada yaptıklarımı yapmaya devam edicem ve kafamdan atıcam takmicam kafaya diyorum ama güzel memeli bi arkadaşımı görünce yine psikolojim bozuluyor

Oyle mi bilmiyodum jole gibi oldugunu. Valla keten tohumu biraz bozulan bisi falan ya dikkatli kullan. Babami aricam birazdan bakalim fabrikaya gidecek mi

Tamam canım evet bende bunu tvde bir diyetisyenden duymuştum hafif tabi tam jole kıvamında olmuyo :D bende biraz daha gevşek takmaya çalışırım sütyenleri

Soya sutunu birakinca eski haline doner mi acaba varmi bir sure kullanip sonra birakam?

Bilmiyorum canim ben 3 paket ictim simdiye kadar bir aydir da icmiyirum. Baya kuculduler ama tek o etkili degildir tabi. Ya benim erkeklik hormonum yuksekti ostrojen dusuktu. Dogumkontrol hapi kullandim 10 ay simdi biraz duzelme var diye gecen ay biraktim. Doktor adetin gelmezse tekrar bozulmus olabilir hormonlarim dedi. Adetimde gelmedi gecikti belkide ondan kuculduler

Soğan da büyütme veya göğüsler geliştirmek yararlı olduğu söyleniyor. Taze soğan suyu karışık bal ve toz formundaki zerdeçal, yapmak belgili tanımlık hüner için söyleniyor. Karışımı, göğüsler sarkık göğüsler kadar kesin ve gelen sarkma meme önlemek için masaj kullanılır. Göğüsler ile bu karışımı masaj sonra kadın bir sutyen gün boyu ve gece önce ertesi gün banyo tavsiye edilebilir - See more at: ttp://watreat.com/buyutmek-veya-meme-gelistirmek-icin-dogal-yollari/#sthash.7Ab6MkKk.dpuf

kızlar ttp'nin basına h koyun link veremiyorduk sanırım böyle birsey buldum

Kizlar ya hep okuyom arastiriyom bisiler hormonlari yukselterek buyutulen gogus daha somra gene kuculuyomus. Hayat boyu bunlari mi yicez???

Canım uzun süreli kullanınca o östrojen memede yağ hücreleri oluşturuyor yani kalıcı oluyor eğer aksi olsaydı ergenlikte büyüyen memelerde hormonla büyüyo onlarda geri küçülürdü...büyüttükten sonra sanırım yavaş yavaş bırakmak lazım yani hergün yiyip içtiğini 3günde 1e sonra haftada 1e indire indire bırakmak lazım ve uzun süre kullanmamız lazım işte en az 1sene bakalım nolcak

Suan gogsum o kadar garipki butun yaglari erimis resmen. Bir ara ne kadar agirlasmisti hacimlenmisti offf allahim yaaa. Bide sol gogsumde ustte elime
Kocamn bi sertlik geliyo. Regl olcam olamadim da ondan galiba. Ben bi soyle regl olayimda kendime geleyim blu arada cozum ariyorum deli gibi

Suan gogsum o kadar garipki butun yaglari erimis resmen. Bir ara ne kadar agirlasmisti hacimlenmisti offf allahim yaaa. Bide sol gogsumde ustte elime
Kocamn bi sertlik geliyo. Regl olcam olamadim da ondan galiba. Ben bi soyle regl olayimda kendime geleyim blu arada cozum ariyorum deli gibi

İnşallah buluruz o çözümü bende arıyorum sürekli...

Göğüs Büyütme Masajları Ve Hareketleri
Göğüs Büyütme Masajı
Her iki göğse; içten dışa doğru 100 adet masaj yapılır. Her iki göğse de aynı şekilde, aynı sayıda masaj yapılması gerekir.
Her iki göğüs birbirine yaklaştırılıp, bırakılır. Bu hareket de 30 kere yapılır.
Göğüsler her yöne doğru hareket ettirilerek, değişik şekillerde büyütülmesi sağlanır. Bu uygulamada 10 kere tekrarlanır.
Göğsünüze bu masajları yapmadan önce; bitkisel bir yağ kullanarak ellerinizi ve göğüslerinizi nemlendirmelisiniz.

Her Gün Yapılabilecek Göğüs Büyütme Masajı
Avuç içlerinizi göğüslerinize koyarak daire çizmelisiniz. Yaptığınız dairesel hareketler göğüslerinizin büyümesini sağlayacaktır. Bu hareketi 50 kere, her iki göğse de uygulamalısınız.
Göğüslerinizi büyütmek için; koltuk altı masajı da uygulayabilirsiniz. Koltuk altına yapacağınız masaj; göğüslerin büyümesini sağlar. Kollarınızı yukarı kaldırıp, koltuk altlarınıza istediğiniz şekilde masaj yapabilirsiniz. Sayısını fazla abartmamak şartı ile; koltuk altlarınıza masaj yapabilirsiniz.

Soğuk Su ile Göğüs Büyütme Masajı
Soğuk su ile yapacağınız masaj; daha çok etkilidir. Soğuk su ile uyarılan göğüs bölgesi, daha çabuk büyür.
Avuç içlerinizi göğsün ön kısmında birleştirin ve avuç içlerinin birbirine baskı yapmasını sağlayın. Bu hareketi 15 kez tekrarlayabilirsiniz. Bu hareketi tekrarladığınız sürece; göğüslerinde gelişme görebilirsiniz.
Yapılacak hareketlerden biride; elinize bir havlu alıp sıkıyor gibi yapmaktır. Havlu sıkma hareketi; göğüs kaslarının gelişmesini sağlayacaktır. Göğüs kasları belli başlı hareketlerle güçlenip büyür.

Masajla Göğüs Büyütme Hareketi
Göğüs büyütme yöntemlerinden biride; Göğse alttan yukarı doğru masaj yapmaktır. Bu şekilde 30 kere tekrarlanan hareket; göğüslerinizin büyümesini kolaylaştırır. Avuç içine aldığınız göğüsleri hafif bastırarak yukarı doğru kaldırın yukarıda 1-2 saniye tutun ve serbestçe bırakın. Bu masajı spor hareketleri ile de destekleyebilirsiniz.
Göğüs büyütme masajları zamanla büyümeyi ve ebat olarak genişlemeyi sağlar. Dikkat edilmesi gereken nokta; yağ veya kremlerle birlikte bunu sağlamaktır. Masaj yaparken ellerinizin daha iyi hareket edebilmesi için; bitkisel yağlardan yararlanmak gerekir.

Göğüs Büyütme Masajının Püf Noktaları
Göğüs büyütme masajları yapmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.
Gün aşırı değil her gün yapmanız, oldukça faydalı olacaktır. Kan akış hızının artması için; devamlı masaj yapılması gerekir.
Göğsünüze zarar verecek boyutta sert hareketler yapmamalısınız.
Göğüsleri çok bastırarak yapılan hareketler daha çok fayda sağlar diye bir şey yoktur.

küçü ne kadar yutmam gerekir? bir de benim göğsüm kaşınıp duruyo yaa :( şerbetçi kreminin ilk sürdüğümdeki deli kaşıntısı gitti ama göğsümün üzerinde bir kaşıntı tüm gün dolanıyo :18:

küçü ne kadar yutmam gerekir? bir de benim göğsüm kaşınıp duruyo yaa :( şerbetçi kreminin ilk sürdüğümdeki deli kaşıntısı gitti ama göğsümün üzerinde bir kaşıntı tüm gün dolanıyo :18:

Bence o kaşıntı kötü bişey değildir canım o krem otlar onlar cildine sürtünüyo sonuçta kaşıntı doğal korkma:)

Bence o kaşıntı kötü bişey değildir canım o krem otlar onlar cildine sürtünüyo sonuçta kaşıntı doğal korkma:)

yaaa çok kötü bişey oldu bir ay yetsin diye çok yaptığım şerbetçi otu kremi çok kötü kokmaya başladı!!! üzerinde yeşil su birikmiş ayrıca :59: bunu bu gece sürmeyeyim ya niye hemen bozulduuuuu :14: tekrar ot ve krem almam gerekicek ve programım aksayacak

yaaa çok kötü bişey oldu bir ay yetsin diye çok yaptığım şerbetçi otu kremi çok kötü kokmaya başladı!!! üzerinde yeşil su birikmiş ayrıca :59: bunu bu gece sürmeyeyim ya niye hemen bozulduuuuu :14: tekrar ot ve krem almam gerekicek ve programım aksayacak

Sende mi dolaba koysan canım demekki dışarda bozuluyor,küçük bi poşete koyup dolapta sakla bidahaki öyle olmasın bari :(

Sende mi dolaba koysan canım demekki dışarda bozuluyor,küçük bi poşete koyup dolapta sakla bidahaki öyle olmasın bari :(

evet gitti bir sürü ot ve krem.. ayrıca 2 gün de cabası.. bir dahaki karışımım daha küçük otlu ve az olucak. şimdi bebe yağıyla masaj yapayım bari kalmasın böyle. belki de bozuk karışım sürüyorum diye kaşınıyorum sürekli :43:

Back