Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

hihi kumralim tatli tubacim ben :KK53: genelde sarisin sanio insanlar sanirim beyaz tenliyim die :KK66: :KK56: kendi sacim kumral ne cok acik ne cok koyu orta bisi mi desem ben de bilmiorm hihihi :KK53: annem findik kabugu dio kendi rengine oole bisiy. ama sari tonu kdr acik deil kesinlikle ancak gunes gorunce biraz sarilik alan bi sacim vardi her kumral gibi yani. ay ama ii bari en azindan cok abes durmuor sanirim sarisinlik doal sarisin die dusunmussun sen de mutlu oldm hihkiikik:79::KK1::KK69:

sana yakışıyor sarı saç :nazar:
yani çok esmerlerde böyle durmaz teninle de çok uyumlu :KK69:

Vanessa+Hessler+Dolce+Gabbana+party+8CBEqgzy_yVl.jpg

Vanessa+Hessler+amfAR+Cinema+Against+AIDS+LanqPnxM2-fl.jpg

Dünyanın en başarılı top modellerinden biri olan İtalyan Lolita Vanessa Hessler, Amerika'ya gelin gidiyor...

Adı açıklanmayan zengin Amerikalı'nın New York'ta bir finans şirketinde üst düzey yönetici olarak çalıştığı belirtiliyor. 2 kez İstanbul'a gelen ve Boğaz'a hayran kalan Vanessa, "Aradığım aşkı buldum. Şu anda çok mutluyum. New York'ta yaşamak çok heyecanlı olacak" dedi.

alıntıdır..............

saçlarına bittimmm çoooooooooooook doğal duruyor acaba hangi boya tonuyla bunu elde edebiliriz:KK70::KK70::KK51::KK51::KK51::KK51:

saçlarına bittimmm çoooooooooooook doğal duruyor acaba hangi boya tonuyla bunu elde edebiliriz:KK70::KK70::KK51::KK51::KK51::KK51:

zaten doğal sarışın çok fazla işlem yok heralde saçında ondan böyle güzel duruyo sanırım ama hangi boyayla bu saç olur bilmiyorum bende merak ediyorum=)

zaten doğal sarışın çok fazla işlem yok heralde saçında ondan böyle güzel duruyo sanırım ama hangi boyayla bu saç olur bilmiyorum bende merak ediyorum=)

benim yakın bir arkadaşımın saç rengi vanessanın doğal renginden 2 ton fln açık o da evde kendi boyuyara böyle tonlar yakalıyor işte alt renk çok önemli yoksa ciddi işlem istiyor.

ben bi kız biliyorum internetten,şahsen tanımıyorum ama venessa filan yanında halt etmiş sanırım yüz güzelliği konusunda..:KK53::KK53::KK53:

X