Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

elmacık kemiğinede mi estetik yaptırdı

bilmem beğenmiyolar hani desekki kızlar kıskanıyo ama erkeklerde beğenmiyo :44:

Ay bu erkeklerde bir alem nerede estetikli, full makyajlı wamp hatunlar varsa onları beğenirler hatta bununlada kalmayıp ısrarla onda estetik yok ki deyip, toz dondurmazlar Püslüüklerrrrrrr

Ay bu erkeklerde bir alem nerede estetikli, full makyajlı wamp hatunlar varsa onları beğenirler hatta bununlada kalmayıp ısrarla onda estetik yok ki deyip, toz dondurmazlar Püslüüklerrrrrrr

Eveeeet ya bende buna cok guluyorum ,sasiriyorum vs... cunkuuuuu hep dogallik en guzeli ben dogalligi seviorum diorlar kadinin yuzundeki tonla makyaji estetigi ayird edemiyorlar dogal saniyorlar onu ne diyelim

bende vamp kadınları beğenirim böyle seksi kadınlar güzel oluyor ama bunlar paris hiltona güzel diyo ya ölüyorum

bide yaşı çok küçük bu yaştaa 30 gibi duruyo:26:

Eveeeet ya bende buna cok guluyorum ,sasiriyorum vs... cunkuuuuu hep dogallik en guzeli ben dogalligi seviorum diorlar kadinin yuzundeki tonla makyaji estetigi ayird edemiyorlar dogal saniyorlar onu ne diyelim

erkekleri anlamak zor zaten

Var tabi=) ama buraya koysam ben hoş olmaz sanki =)

kankam koyabilirsin bence sorun yok

Bakma bana Tuğbacım bende beğenirim ama kendime yakın hissetmiyorum o ayrı =)

Parisi neden çok beğendikleri belli değil mi Ay bir de erkekler Paris için "Kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton" dediklerinde sinir oluyorum .

tabi canım parisi beğenebilirsin bir şey demem de vanessaya adriana ya çirkin o kadın iğrençsin deyip parise güzel diyolar ya

kanka bu ne ilk defa duyuyorum ayy iğrençmiş yaa salak bu erkekler yaa

kanka bu ne ilk defa duyuyorum ayy iğrençmiş yaa salak bu erkekler yaa
Ana harbiden ilk defa mı duyuyorsun kankam =) Megan'nın estetiğini yarına kendi topiğine eklerim canım
tabi canım parisi beğenebilirsin bir şey demem de vanessaya adriana ya çirkin o kadın iğrençsin deyip parise güzel diyolar ya

Valla çok ilginç canım ya baya şaşırdım şu an .
Mis gibi kızlar işte neleri çirkin bunların Aman bu erkekleri anlamak zor .

kanka valla ilk defa duydumm

parisde guzelse atarım kendimi kopruden

:90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…