- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
Yok kanka benim hatun kendi saldı iyicebebeğimin gençlik halleri çok güzeldi ama genede Livin yerinde bende çok ayrı yanımda olsa içime sokarım=) öylesi bir sevgi var içimde deli miyim neyim
Kanka sahiden hepsi birbirinden güzelhepsinin ayrı ayrı güzelliği var .Megan'nın da yandan profili pek hoşuma gitmiyor :26: yaptırdığı elmacık kemiği estetiği, ben burdayım diye bağrıyor resmen
bilmem beğenmiyolar hani desekki kızlar kıskanıyo ama erkeklerde beğenmiyo :44:
Ay bu erkeklerde bir alemnerede estetikli, full makyajlı wamp hatunlar varsa onları beğenirler hatta bununlada kalmayıp ısrarla onda estetik yok ki deyip, toz dondurmazlar Püslüüklerrrrrrr
elmacık kemiğinede mi estetik yaptırdı
Ay bu erkeklerde bir alemnerede estetikli, full makyajlı wamp hatunlar varsa onları beğenirler hatta bununlada kalmayıp ısrarla onda estetik yok ki deyip, toz dondurmazlar Püslüüklerrrrrrr
bende vamp kadınları beğenirim böyle seksi kadınlar güzel oluyor ama bunlar paris hiltona güzel diyo ya ölüyorum
Yok kanka benim hatun kendi saldı iyicebebeğimin gençlik halleri çok güzeldi ama genede Livin yerinde bende çok ayrı yanımda olsa içime sokarım=) öylesi bir sevgi var içimde deli miyim neyim
Kanka sahiden hepsi birbirinden güzelhepsinin ayrı ayrı güzelliği var .Megan'nın da yandan profili pek hoşuma gitmiyor :26: yaptırdığı elmacık kemiği estetiği, ben burdayım diye bağrıyor resmen
Eveeeet ya bende buna cok guluyorum ,sasiriyorum vs... cunkuuuuu hep dogallik en guzeli ben dogalligi seviorum diorlar kadinin yuzundeki tonla makyaji estetigi ayird edemiyorlar dogal saniyorlar onune diyelim
Var tabi=) ama buraya koysam ben hoş olmaz sanki =)
bende vamp kadınları beğenirim böyle seksi kadınlar güzel oluyor ama bunlar paris hiltona güzel diyo ya ölüyorum
Bakma bana Tuğbacım bende beğenirim ama kendime yakın hissetmiyorum o ayrı =)
Parisi neden çok beğendikleri belli değil miAy bir de erkekler Paris için "Kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton" dediklerinde sinir oluyorum .
Bakma bana Tuğbacım bende beğenirim ama kendime yakın hissetmiyorum o ayrı =)
Parisi neden çok beğendikleri belli değil miAy bir de erkekler Paris için "Kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton" dediklerinde sinir oluyorum .
Ana harbiden ilk defa mı duyuyorsun kankam =) Megan'nın estetiğini yarına kendi topiğine eklerim canımkanka bu ne ilk defa duyuyorum ayy iğrençmiş yaa salak bu erkekler yaa
tabi canım parisi beğenebilirsin bir şey demem de vanessaya adriana ya çirkin o kadın iğrençsin deyip parise güzel diyolar ya
Ana harbiden ilk defa mı duyuyorsun kankam =) Megan'nın estetiğini yarına kendi topiğine eklerim canım
Valla çok ilginç canım yabaya şaşırdım şu an .
Mis gibi kızlar işte neleri çirkin bunlarınAman bu erkekleri anlamak zor .
parisde guzelse atarım kendimi kopruden
Parisin güzelliğii bel altında erkeklerinn benceeeeeeeeee
filmleri de çok etkili tabi
yüzü güzel diyolar ama :26: