Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

fazla ışıktan olsa gerek bir resmindede kaşlarını çok boyamışlar ama beğendim yine :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeğim ya çok tatlııı:KK69:

çok hoş fotolar tatlımm:81::81:

Ah kankam bende bunu kızı çok sevmeye başladım :KK69: Biblo gibi maşallah .Liv den ,Megan dan hatta Angelinadan bile daha güzel bence :KK61:

Ah kankam bende bunu kızı çok sevmeye başladım :KK69: Biblo gibi maşallah .Liv den ,Megan dan hatta Angelinadan bile daha güzel bence :KK61:

kanka angelina ve liv de çok güzel onları es geçemem bayılıyorum ikisinede:KK69::KK69: meganda öyle ama vanessa ondan daha güzel:KK52: angelina ve livin farklı bir havası var bide orjinaller ikisinin de taklitleri var:KK52: orjinal olan daha çekici geliyo bana:KK61::KK61: megan fazla estetiğe boğdu kendini daha bu yaştaa:KK61:

ay evet kanka yaa:90::90:

çok merak ettim şu kızı yaa gizlice fotoğrafını mı çeksen mermaid :KK52::KK52::KK52: sapık gibi hissettim kendimii:KK52::KK52:
Görmesek daha iyi olur :84: :84:
benim etrafımdaki kimse bu kızı beğenmiyor :44:
zevkler ne kadar farklı :26::26:

Vay anasını =) nesini beğenmiyorlar ki:44: fıstık gibi kız işte .

allah özene bezene yaratmış yahu :KK53: hatta biraz fazla özenmiş :KK9:

kanka angelina ve liv de çok güzel onları es geçemem bayılıyorum ikisinede:KK69::KK69: meganda öyle ama vanessa ondan daha güzel:KK52: angelina ve livin farklı bir havası var bide orjinaller ikisinin de taklitleri var:KK52: orjinal olan daha çekici geliyo bana:KK61::KK61: megan fazla estetiğe boğdu kendini daha bu yaştaa:KK61:

Yok kanka benim hatun kendi saldı iyice:KK50: bebeğimin gençlik halleri çok güzeldi ama genede Livin yerinde bende çok ayrı:KK61: yanımda olsa içime sokarım=) öylesi bir sevgi var içimde :KK61: deli miyim neyim :KK52::KK52:

Kanka sahiden hepsi birbirinden güzel:KK61: hepsinin ayrı ayrı güzelliği var .Megan'nın da yandan profili pek hoşuma gitmiyor :26: yaptırdığı elmacık kemiği estetiği, ben burdayım diye bağrıyor resmen :KK53:

Son düzenleme:
X