Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

hayaalet gibi yapmışlar kızıı

Son düzenleyen: Moderatör:
fazla ışıktan olsa gerek bir resmindede kaşlarını çok boyamışlar ama beğendim yine

bebeğim ya çok tatlııı

çok hoş fotolar tatlımm:81::81:

Ah kankam bende bunu kızı çok sevmeye başladım Biblo gibi maşallah .Liv den ,Megan dan hatta Angelinadan bile daha güzel bence

Ah kankam bende bunu kızı çok sevmeye başladım Biblo gibi maşallah .Liv den ,Megan dan hatta Angelinadan bile daha güzel bence

kanka angelina ve liv de çok güzel onları es geçemem bayılıyorum ikisinede meganda öyle ama vanessa ondan daha güzel angelina ve livin farklı bir havası var bide orjinaller ikisinin de taklitleri var orjinal olan daha çekici geliyo bana megan fazla estetiğe boğdu kendini daha bu yaştaa

ay evet kanka yaa:90::90:

çok merak ettim şu kızı yaa gizlice fotoğrafını mı çeksen mermaid sapık gibi hissettim kendimii
Görmesek daha iyi olur :84: :84:
benim etrafımdaki kimse bu kızı beğenmiyor :44:
zevkler ne kadar farklı :26::26:

Vay anasını =) nesini beğenmiyorlar ki:44: fıstık gibi kız işte .

allah özene bezene yaratmış yahu hatta biraz fazla özenmiş

Yok kanka benim hatun kendi saldı iyice bebeğimin gençlik halleri çok güzeldi ama genede Livin yerinde bende çok ayrı yanımda olsa içime sokarım=) öylesi bir sevgi var içimde deli miyim neyim

Kanka sahiden hepsi birbirinden güzel hepsinin ayrı ayrı güzelliği var .Megan'nın da yandan profili pek hoşuma gitmiyor :26: yaptırdığı elmacık kemiği estetiği, ben burdayım diye bağrıyor resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…