büyük özenle tamamlamaya çalıştıgım çeyizlerim (güncel)

canım çeyizlerinin hepsi çok güzel herşeyi özenle seçmişsin allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) kuzulu sepet çok şirin :) çay kutun filanda bayıldım . ben ütünü ne kadara aldın merak ettim. bende bu ara ütü almayı düşünüyorumda

herseyın cok guzell aallh gule gule kullndrsın sevdıgın ıle :) deterjan kutunu nerden anladın cnm hngı marka we kaca aldın zahmet olmazsa sylermısın :)

canım çeyizlerinin hepsi çok güzel herşeyi özenle seçmişsin allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) kuzulu sepet çok şirin :) çay kutun filanda bayıldım . ben ütünü ne kadara aldın merak ettim. bende bu ara ütü almayı düşünüyorumda

amin tatlm çokk tesekkür ederim ütüm philips azur 235e aldım..

herseyın cok guzell aallh gule gule kullndrsın sevdıgın ıle :) deterjan kutunu nerden anladın cnm hngı marka we kaca aldın zahmet olmazsa sylermısın :)

tatlım deterjan kutumu bitenekadar dan aldım ikisi 18 lira

işte yenilerimmm :)
$images.webp
$OZDILEK-CIFT-KISILIK-BATTANIYE-PAMUKLU-SPRIT-GRI__65150317_0.webp
$85-179386-w300h250.webp
$33-42203-big.webp

ilk kez bu kadar cici ve zevkli bi çeyiz görüyoeum, her şeyine bayıldım, güle güle kullan canımm:16:

meralcim aldıklarının hepsi çok güzel, güle güle kullan canımm :16:

ay biz koştur koştur 1 ayda bütün evi aldık tabi bu kadar özenli olmadı.yavaş yavaş alanlar ne kadar kaliteli hoş şeyler alıyorlar.güle güle kullanın.çok özendim valla.

Back
X