İyi geceler hanımlar.
7 yaşındaki oğlumun hiç iştahı yok ve yemek yemeyi sevmiyor
Hiç acıktım demez. Ben söylemesem aklına bile gelmiyor. Bizim zorlamalarımızla kilosu ideal bağışıklığı iyi gibi ama ben kendi isteğiyle yesin istiyorum.
Bir de yemekten ziyade iştahını artıracak veya besin değeri yüksek,faydalı,bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek bir karışım veya vitamin var mı önerebileceğiniz,kullandım faydasını gördüm dediğiniz?
Yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum bu konuda. Yemek çok yemese bile bir macun olur yapıp vereyim alamadığı vitaminleri alsın.
Gece gece bu dert oldu. Cevaplarınız doğrultusunda yarın bir şeyler yapacağım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi geceler
Düzenleme: 1gün içinde yediği şeyleri de yazayım
Sabah kahvaltı: Yumurta mutlaka olur ( Haşlama,rafadan,yağda,omlet)
Peynir,zeytin,bal,reçel,tam buğday ekmeği,süt) Bunları yediriyorum genelde. Arada yanına tost veya pankek yapıyorum. Patates kızartması nadir yaparım.
Ara öğün:Evde yaptığım kek varsa veya 1 elma yedirmeye çalışırım.
Öğle yemeği: Genelde sadece 1 kase çorba içer. Yemek yemek istemez. Arada çorba veya sadece yemek yediririm.
Akşam:Çorba,sebze veya et yemeği,pilavı salatası olur mutlaka ama az yer. Yoğurt olmazsa olmaz yediririm.
Çay saatinde ceviz,fındık,badem,kuru üzüm yer. Yanına ıhlamur veya nane limon kaynatıp içiriyorum.
Yatmadan 1 saat önce de meyve yeriz.
Bu yazdıklarım bizim rutinimiz oldu. Tabi ben demesem veya hazırlayıp çağırmasam asla aklına yemek gelmiyor.