• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Memeler İçin Gün Sayan Bahar :)

Ay canım kusura bakma doğru mesajlar karışmış. :)) herhangi bir doktorla görüşmeye gittin mi hiç

Önemli değil :) Bugün 4ncü doktora gittim. Aslında bugün neredeyse ikna oldum gibi. Bir de damla şeklinde değil de yuvarlak silikon takayım demeseydi heh tamam diyecektim. Diğer 3 doktor hep damla şeklinde demişti. Kafam karışıyor işte. Sen nasılsın alışıyormusun yavaş yavaş yeni göğüslerine?

Önemli değil :) Bugün 4ncü doktora gittim. Aslında bugün neredeyse ikna oldum gibi. Bir de damla şeklinde değil de yuvarlak silikon takayım demeseydi heh tamam diyecektim. Diğer 3 doktor hep damla şeklinde demişti. Kafam karışıyor işte. Sen nasılsın alışıyormusun yavaş yavaş yeni göğüslerine?

Benim yeni göğüslerimle aram çok iyi Allah aramızı bozmasın:)) ben damla protezi pek sevmiyorum canım ya duruşu hoşuma gitmiyor nedense . Zaten takılan yuvarlakda bie süre sonra ağırılığını aşağıya verip yumuşuyor doğal bir görünüm alıyor. Ben ğst taraflarda dolgunluk olsun istedim hep hiçbir zaman damla düşünmedim o yüzden .

Benim yeni göğüslerimle aram çok iyi Allah aramızı bozmasın:)) ben damla protezi pek sevmiyorum canım ya duruşu hoşuma gitmiyor nedense . Zaten takılan yuvarlakda bie süre sonra ağırılığını aşağıya verip yumuşuyor doğal bir görünüm alıyor. Ben ğst taraflarda dolgunluk olsun istedim hep hiçbir zaman damla düşünmedim o yüzden .

Dün gittiğim doktor da üstlerde dolgunluk için yuvarlak diyorum dedi. üniversite seçerken bu kadar araştırmamış düşünmemiştim. ne zormuş :)) Sen bitirmişsin istediğine kavuşmuşsun ne güzel. Darısı başıma :)

Dün gittiğim doktor da üstlerde dolgunluk için yuvarlak diyorum dedi. üniversite seçerken bu kadar araştırmamış düşünmemiştim. ne zormuş :)) Sen bitirmişsin istediğine kavuşmuşsun ne güzel. Darısı başıma :)

Damla protez ile yuvarlak protezin üst dekoltesi asla aynı olamaz zaten.Damla protezin üst kutbu sivri dir yuvarlağa göre.Damla protez icin cep açılırken üst kutup daha sivri açılırki dönmesin..Damlada dönme riski vardır çünkü.Eger geniş açılırsa dönebilir..

Ama önemli olan senin gögüs tipine göre protez şekli kullanılmasıdır..Damla protez herkese uygun olmaz..Ama yuvarlak protez dogru yöntemle uygulanırsa her şekilde dogal,güzel bir sonuç verir her şekilde ;)

selam kızlar! ağrım sızım kalmadı :)) ameliyata hazırlık biraz zor oldu benim için çok heycanlıydım ama Nazmi Bey (Nazmi Bayçın) sağolsun rahatladım sonra. ameliyattan hemen snra aynı akşam çıktım zaten. merak eden varsa mentor 250cc kullanıldı koltukaltı kesi ile. hamilelik durumunda da bir etkisi yokmuş çok sevindim buna. birde iz olcağından korkuyodm ama protezin girildiği yer çok küçük bir kesi oldğu için izsiz göğüs büyütme olarak geçiyor zaten. o korkum da böylece sonlandı. şimdi iyiyim evet :D varmı bu aralar benden başka hastaneden çıkan :))

çok geçmiş olsun herkesee :)) ben de Nazmi Bayçın'ın hastasıyım :)) gerçekten çok iyi seçim yapmışsın :) ameliyatmn üstünden 2 ay geçti ve çok mutluym darısı başınıza :))

Back