- Konu Sahibi baharangel
Mesajlar karışmış :)) ben daha karar veremedim, inşallah karar vericem.
Ay canım kusura bakma doğru mesajlar karışmış. :)) herhangi bir doktorla görüşmeye gittin mi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajlar karışmış :)) ben daha karar veremedim, inşallah karar vericem.
Ay canım kusura bakma doğru mesajlar karışmış. :)) herhangi bir doktorla görüşmeye gittin mi hiç
Önemli değil :) Bugün 4ncü doktora gittim. Aslında bugün neredeyse ikna oldum gibi. Bir de damla şeklinde değil de yuvarlak silikon takayım demeseydi heh tamam diyecektim. Diğer 3 doktor hep damla şeklinde demişti. Kafam karışıyor işte. Sen nasılsın alışıyormusun yavaş yavaş yeni göğüslerine?
Benim yeni göğüslerimle aram çok iyi Allah aramızı bozmasın:)) ben damla protezi pek sevmiyorum canım ya duruşu hoşuma gitmiyor nedense . Zaten takılan yuvarlakda bie süre sonra ağırılığını aşağıya verip yumuşuyor doğal bir görünüm alıyor. Ben ğst taraflarda dolgunluk olsun istedim hep hiçbir zaman damla düşünmedim o yüzden .
Dün gittiğim doktor da üstlerde dolgunluk için yuvarlak diyorum dedi. üniversite seçerken bu kadar araştırmamış düşünmemiştim. ne zormuş :)) Sen bitirmişsin istediğine kavuşmuşsun ne güzel. Darısı başıma :)