Büyük Memeler İçin Gün Sayan Bahar :)

baharangel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
11
0
16
İstanbul
Çok heyecanlıyım :)) 28 Martta Nazmi Bayçınla meme büyütme ameliyatım için bir ön görüşmem olcak. Sonrasında da ameliyat tarihi alcam. Umarım herşey yolunda gider benim için:) Çok bekledimm bu anlar içinn sonunda geldi :))) Burdan paylaşmak istedim öpüyorum herkesi :)))

Tatlım kararın hayırlı olsun:) süreçleri bize yazarsın:) ben de şuan dr arastırmasındayım..hasan fındıkla görüştüm içime sinmedi..Barış çakırla görüşmem var umarım görüşmem olumlu geçer bir an önce ameliyat tarihimi alırım..bu arada ilk görüşmen mi olcak birkac dr arasından mı karar verdin kendisine?

Canım hayırlı olsun kararın benimde şafak 2 gün :)) cuma ameliyat oluyorum . İnşallah sende kısa zamanda dilediğin göğüslere kavuşursun.

Merhabalar,

Kızlar ben de uzun araştırmalar ve bir kaç doktor görüşmesi sonrası kararımı verdim. Ve haftaya ben de ameliyatımı olacağım. Çok heyecanlıyım çok. Gün yaklaştıkça heyecan da artıyor. Şafak sayarken sizlerde durum nasıl?

Umarım herkesin istediği gibi olur :)

Teşekkürler :)) Aslında bikaç doktor aarasndn karar verdim netten araştırdğm biriydi biyandan :)) ve sonunda görüşmem yarın :)))

Teşekkürler :)) Aslında bikaç doktor aarasndn karar verdim netten araştırdğm biriydi biyandan :)) ve sonunda görüşmem yarın :)))
kararın hayırlı olsun canım gelişmeleri beklyrz:) diğer görüştüğün dr lar kimdi ve bu dr da seni ikna eden neydi brz aydınlatırmısın bizi:)

Canım hayırlı olsun kararın benimde şafak 2 gün :)) cuma ameliyat oluyorum . İnşallah sende kısa zamanda dilediğin göğüslere kavuşursun.

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun ameliyat oldunuz sanırım. Umarım herşey yolundadır. Ben de istiyorum ama doktora karar veremiyorum ( Siz memnunmusunuz şimdilik sonuçtan?

arkadaşım büyük meme ne işe yarıyor anlamıyorum :) al benimkiler büyük sayılır hayatımı zorlaştırmaktan başka işe yaramıyor. istediğim gibi giyinemiyorum kıyafetlere sığmıyorlar. düğmeler kapansa beli bol geliyor. çeksem siyah body çıksam rahatça imkanı yok çok dikkat çekici duruyorlar. aldığım kilolar göbeğe, göğüslere ve yanaklara gidiyor.

umarım herşey güzel olur

Büyük meme demiyelimde dolgun diri meme çok işe yarıyor :)) en başta kadın olduğunu hissettiriyor insana göğsü olanda olmayanın yaptırmasını gereksiz görüyor nedense. Benim kız kardeşimin 95 oda sırt ağrısından ve kıyafet seçmede senin zorluklarını yaşadığını söylüyor . Ama inan olmayınca bu bahsettiğiniz sebepler çok sıradan geliyor insana.

Çok doğru :)) Ameliyatıma 5 gün kala.. :))

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun ameliyat oldunuz sanırım. Umarım herşey yolundadır. Ben de istiyorum ama doktora karar veremiyorum ( Siz memnunmusunuz şimdilik sonuçtan?

1 günün kalmış hadi bakalım :) nerde kime yaptırıyorsun? Ben sonuçtan çok memnunum canım iyiki yaptırmışım diyorum. İnşallah sende ameliyatını olduktan sonra kısa sürede toparlanırsın . Burda güzel haberlerini paylaşırsın.

Mesajlar karışmış :)) ben daha karar veremedim, inşallah karar vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…