28 Nisan 2023 Meme Ameliyatım

Merhaba ben geldim 💕 ameliyatım cok iyi gecmis cuma günü 10:00'da girdim 11:15'de odamda uyanıktım ilk günüm cok iyi gecti ilaçların etkisiyle hiç agrım olmadı 🙏 2. Gün eve geldik en kötü günümdü agladım agrıdan 😢 bugün 3. Günüm hala cok iyiyim diyemem 😢 uykum da bozuldu 2 saatte filan uyanıyorum bide bel oyuntum asla kalmamıs dümdüz olmuşum ödemden inanılmaz gergin memelerim ve karnım 😢
Gerçekten çok hızlı uyanmışsınız, ben 12'de girdim, gözümü açtığımda 15:05 dediler, yine daldım herhalde, tekrar saati sordum, 15:20 dediler.
O zaman tam uyanmış oldum sanırım

Ben 20 li yaşlardan beri burda yorum okuyorum. Şuan yaşım 38 ve ileride hala yorumları okuyup keşke ben de yaptırsaydım demek istemedim😄 daha ne bekleyeceksin kızım dedim ve randevu aldım. Bu arada kan verirken eşim elimden tutar🤪çok korkarım, hastaneye girince bile o koku beni rahatsız eder. Tüm bunlara rağmen protez+dikleştirme+labioplasti kombine ameliyat oldum. Asla ayrı ayrı olamazdım buna sadece bir kere cesaret edebilirdim😄 çok heyecanlıydım ve ameliyat olacağıma inanmıyordum. 1 gün öncesi heyecandan yemek yiyemedim, midem bulandı. Eşime eğer korkup vazgeçersem bana engel ol diye tembih ettim🤭 hastaneye gidip doktorumu görünce hepsi geçti, rahatlama ve cesaret geldi. Şuan 1 ayım bitti bile ve neden önceden yaptırmadım diyorum. Aynada kendimden gözümü alamıyorum😄 kendimi ilk defa dişi gibi hissediyorum 😍
araştırırken yine sizin yorumunuza denk geldim :) ben de 38 yaşındayım ve 3 çocuk sonrası artık alttan üstten yenilenmek istiyorum :) yanlış hatırlamıyorsam meme protez ve dikleştirme için 45bin ödemiştiniz peki labioplasti için ne kadar ödediniz? Bir de labioplastide sadece dudak estetiği mi yapıldı yoksa daraltma ve vajinal prp de uygulandı mı? İlk defa sizden duydum melike hanımın ismini ama instagramını inceleyince de ısındım açıkcası.

araştırırken yine sizin yorumunuza denk geldim :) ben de 38 yaşındayım ve 3 çocuk sonrası artık alttan üstten yenilenmek istiyorum :) yanlış hatırlamıyorsam meme protez ve dikleştirme için 45bin ödemiştiniz peki labioplasti için ne kadar ödediniz? Bir de labioplastide sadece dudak estetiği mi yapıldı yoksa daraltma ve vajinal prp de uygulandı mı? İlk defa sizden duydum melike hanımın ismini ama instagramını inceleyince de ısındım açıkcası.
Labioplasti için de 15 bin ödemiştim. Normalde daha pahalıydı ama kombine ameliyat olduğu için biraz indirim olmuştu. Toplamda 60 bin ödedim. Sadece labioplasti oldu. İç dudaklardaki fazlalıklar alındı ve inanın ne ağrı, ne sızı yaşadım. Labioplastiyi hiç hissetmedim, hatta çıkınca orayı ameliyat ettiniz mi diye sordum😂 narkozun etkisiyle komik komik sorular sorup durmuşum. Labioplasti yapıldı mı bana, niye hiç ağrım yok deyip durmuşum😅 ben de melike hocamı burada birinden duydum ve ilk görüşmede randevu aldım. Görür görmez içim ısındı. Benim için bu güven duygusu çok önemliyi. Ameliyat günü bile doktorumu görünce tüm hyecanım geçti. Melike hanım çok sıcak kanlı, onunlayken annemin yanında gibi güvende hissettim. Ayrıca sonuçtan çok memnun kaldım. Başkalarının yaşadığı memede yamukluk, şekil bozukluğu, meme uçlarının aşşağıda olması.... Hiç birini yaşamadım. Memelerim ilk günden beri eşit ve mükemmel 😍maşallah diyeyim inşallah hep böyle memnun kalmaya devam ederim. Labioplasti de aynı şekilde. Ödem, ağrı vs... hiç yaşamadım. On kadar memnunum ki niye senelerce bekledim diye kendime kızıyorum. Aklınıza takılan er şeyi sorabilirsiniz. Özelden de istediğiniz zaman yazabilirsiniz.

Labioplasti için de 15 bin ödemiştim. Normalde daha pahalıydı ama kombine ameliyat olduğu için biraz indirim olmuştu. Toplamda 60 bin ödedim. Sadece labioplasti oldu. İç dudaklardaki fazlalıklar alındı ve inanın ne ağrı, ne sızı yaşadım. Labioplastiyi hiç hissetmedim, hatta çıkınca orayı ameliyat ettiniz mi diye sordum😂 narkozun etkisiyle komik komik sorular sorup durmuşum. Labioplasti yapıldı mı bana, niye hiç ağrım yok deyip durmuşum😅 ben de melike hocamı burada birinden duydum ve ilk görüşmede randevu aldım. Görür görmez içim ısındı. Benim için bu güven duygusu çok önemliyi. Ameliyat günü bile doktorumu görünce tüm hyecanım geçti. Melike hanım çok sıcak kanlı, onunlayken annemin yanında gibi güvende hissettim. Ayrıca sonuçtan çok memnun kaldım. Başkalarının yaşadığı memede yamukluk, şekil bozukluğu, meme uçlarının aşşağıda olması.... Hiç birini yaşamadım. Memelerim ilk günden beri eşit ve mükemmel 😍maşallah diyeyim inşallah hep böyle memnun kalmaya devam ederim. Labioplasti de aynı şekilde. Ödem, ağrı vs... hiç yaşamadım. On kadar memnunum ki niye senelerce bekledim diye kendime kızıyorum. Aklınıza takılan er şeyi sorabilirsiniz. Özelden de istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum. Ben de kombine bir ameliyat düşünüyorum o yüzden Melike Hoca aklıma yattı. Ben aynı zamanda vajinal prp de istiyorum aslında. Melike Hoca kendisi yapmıyosa da belki kadın doğum ile birlikte yapılır diye düşündüm. Cesaretimi toplayıp gidip muayene olmam lazım 😅

X