28 Nisan 2023 Meme Ameliyatım

Merhaba şimdiden hayırlı olsun diyorum çünkü azıcık ağrılı olsada çok mutlu edici süreç olalı 2 buçuk aydan sesleniyorum şekillendikçe göze daha güzel geliyor rahat rahat desteksiz sütyen taktıkça iyi ki diyorum. Hiç korkulacak bir ameliyat değil çok kolay öncelikle sadece 2 gün bir tık zorlu geçiyor 3. Günden sonra her gün daha iyiye giden hızlı bir iyileşme süreci oluyor diyebilirim kendi deneyimlerimden
Baralet tarzı sütyenleri ne zaman giymeye başlayacağız😍

Ah o giyemediğim desteksiz sütyenler 😂 motivasyon olsun diye kendime oysho nun yumusacık sütyenlerinfen aldım ameliyattan korkunca cıkarıp bakıyorum 😬 2.5 ay süper bi süre bir an önce gelmesini diliyorum 😍 ağrı takılan cc ile alakalı diye okudum bana 250-275 cc denenecek minyon sayılacak biriyim 1.62 48 kg mım size nasıl bir cc takılmıştı?❤️
Ben de ameliyat öncesi destekli sütyenlerimin hepsini çöpe attım😍 sünger dolu, sıcakta terleten şeylerden kurtuldum🤩 artık nasıl nefret ettiysem onlardan kurtulduğum için öyle mutluyum ki😄

Merhaba ne kadar a anlaştınız doktorunuz kim İstanbul’da yaşıyorum bende artık olmak istiyorum araştırma yapıyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum
Kesinlikle ol ben de İstanbulda 37.000e oldum ama Ekim ayında arkadaslarım falan benden sonra gidip yaptırdı ahahah hastaneye ben kazandırdım resmen.Yazın hepimiz bikinilerimizle ortalığı ağlatıcaz

Ben de 1.5 ay sonra olacağım. 162 boy, 50 kiloyum. 350 cc high profile implant önerdi doktor ama asla gözümde canlandiramiyorum sonucu. Istedigimden büyük olacakmış gibi geliyor. Siz boyutlardan memnun musunuz kızlar? 🤔

Ben de 1.5 ay sonra olacağım. 162 boy, 50 kiloyum. 350 cc high profile implant önerdi doktor ama asla gözümde canlandiramiyorum sonucu. Istedigimden büyük olacakmış gibi geliyor. Siz boyutlardan memnun musunuz kızlar? 🤔
Boyum 168 cm, kilom 61. Bana 400 cc yuvarlak high profile takıldı. Doktorum 360 falan demişti ama ben ısrarla 400 cc diye tutturdum ve şuan çok memnunum. Eminim doktorunuz sizin vücudunuza en uygun ölçüyü seçmiştir. Ben ölçümden daha büyük protez taktırdığım halde memnunum. İri meme seviyorum 😂ilk günler gözüme kocaman gelmişti ama ödemler inince tam kıvamında oldu😍

Merhaba,
Bu başlığı önümüzdeki hafta Cuma günü yani 28 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek meme büyütme ameliyatımla alakalı açıyorum :)
Öncelikle buradan o kadar cok içerik okudum ki ben de yasadıklarımı paylasmak istedim. Niyetim gün gün halimi ve ağrı durumumu buraya yazmak. Şimdi biraz heyecanlıyım biraz da korkuyorum :) daha önce hiç ameliyat olmadım ve normalde de kan verirken vs cook gerilirim birde durduk yerde kendime narkoz mu aldırıyorum delilik mi bu diye düşünüyorum aman of yaptık bir çılgınlık işte 😁 beni sakinlestirmek için bişeyler söyleyebilirseniz çok mutlu olurum 🥹
İnşallah yarınki ameliyatınız çok çok güzel geçer. 💕gelişmelerden bizi de haberdar edin. Herşey gönlünüzce olsun💐

Çok sevindim sonuçtan memnun olmanıza. Umarım ben de öyle olurum ameliyat sonrası 😊 doktorum sonuçları online paylaşmıyor. Devlet hastanesi doktoru. Acaba gitsem gösterir mi ki kendi yaptığı işleri?

Merhaba, hemen hemen ayniyiz. Bende 162 boy ve 52kg.yum. 355 yüksek profil takildi. 3 gün sonra 1 ayım dolacak.
Öncesinde meme dokum çok azdı. Tshirt veya kazak üstünden eski halim gibi duruyorum yani ekstra push up olan sütyen var gibi duruyor. Çıplakken baya büyük. Henüz yukarda duruyorlar yumuşama çok az var. 6 aya kadar şekli güzelleşir, yumuşar diye düşünüyorum.

Kızlar günaydın 10:00'da ameliyattayım 😁 ben de 1.62 48 kg'ım oldukça dar bir gövdem var doktorum 250-275 cc deneyecek ona güveniyorum en ideali neyse onu yapacagına eminim 🙏 daha büyük implant sıgmazmıs öyle demisti

Kızlar günaydın 10:00'da ameliyattayım 😁 ben de 1.62 48 kg'ım oldukça dar bir gövdem var doktorum 250-275 cc deneyecek ona güveniyorum en ideali neyse onu yapacagına eminim 🙏 daha büyük implant sıgmazmıs öyle demisti
Günaydıın, şuan ameliyattasınız öyleyse😌inşallahh çok çok güzel geçer ameliyatınız ağrısız sızısız uyanırsını ☺️

Merhaba ben geldim 💕 ameliyatım cok iyi gecmis cuma günü 10:00'da girdim 11:15'de odamda uyanıktım ilk günüm cok iyi gecti ilaçların etkisiyle hiç agrım olmadı 🙏 2. Gün eve geldik en kötü günümdü agladım agrıdan 😢 bugün 3. Günüm hala cok iyiyim diyemem 😢 uykum da bozuldu 2 saatte filan uyanıyorum bide bel oyuntum asla kalmamıs dümdüz olmuşum ödemden inanılmaz gergin memelerim ve karnım 😢

Ben 20 li yaşlardan beri burda yorum okuyorum. Şuan yaşım 38 ve ileride hala yorumları okuyup keşke ben de yaptırsaydım demek istemedim😄 daha ne bekleyeceksin kızım dedim ve randevu aldım. Bu arada kan verirken eşim elimden tutar🤪çok korkarım, hastaneye girince bile o koku beni rahatsız eder. Tüm bunlara rağmen protez+dikleştirme+labioplasti kombine ameliyat oldum. Asla ayrı ayrı olamazdım buna sadece bir kere cesaret edebilirdim😄 çok heyecanlıydım ve ameliyat olacağıma inanmıyordum. 1 gün öncesi heyecandan yemek yiyemedim, midem bulandı. Eşime eğer korkup vazgeçersem bana engel ol diye tembih ettim🤭 hastaneye gidip doktorumu görünce hepsi geçti, rahatlama ve cesaret geldi. Şuan 1 ayım bitti bile ve neden önceden yaptırmadım diyorum. Aynada kendimden gözümü alamıyorum😄 kendimi ilk defa dişi gibi hissediyorum 😍
Merhabalar totalde ne kadar ücret ödediniz acaba

Merhaba ben geldim 💕 ameliyatım cok iyi gecmis cuma günü 10:00'da girdim 11:15'de odamda uyanıktım ilk günüm cok iyi gecti ilaçların etkisiyle hiç agrım olmadı 🙏 2. Gün eve geldik en kötü günümdü agladım agrıdan 😢 bugün 3. Günüm hala cok iyiyim diyemem 😢 uykum da bozuldu 2 saatte filan uyanıyorum bide bel oyuntum asla kalmamıs dümdüz olmuşum ödemden inanılmaz gergin memelerim ve karnım 😢
Merhabalar, ne kadar erken çıkmışsınız ben 13:30da girip 18:00 da çıkmıştım, kas üstü sanırım sizinki burda okuduğuma göre o biraz ağrılı geçiyo umarım en kısa zamanda atlatırsınız 😌

Kas altı 275 cc yuvarlak mentor implant takıldı ameliyatım hakikaten cok hızlı bitti 🥹 45.000₺ ödedim😊 size danısmak istediğim bisey var dünden beri sol kulagımda kendi nabzımı duyuyorum benzer biseu yasayan oldu mu?🥹

Merhabalar, ne kadar erken çıkmışsınız ben 13:30da girip 18:00 da çıkmıştım, kas üstü sanırım sizinki burda okuduğuma göre o biraz ağrılı geçiyo umarım en kısa zamanda atlatırsınız 😌
Ameliyat en fazla 2 saat sürüyor sanırım sizi uyanmanız için ameliyathanede beklettiler. Ben kombine ameliyat oldum o bile 3 saat sürdü😅 çıktığımda çok üşümüştüm.

Ameliyat en fazla 2 saat sürüyor sanırım sizi uyanmanız için ameliyathanede beklettiler. Ben kombine ameliyat oldum o bile 3 saat sürdü😅 çıktığımda çok üşümüştüm.
4 saate yakın sürmüş doktorum öyle söyledi, eşimde aratmış sürekli bişeymi oldu diye 😅bende çok üşümüştüm inanılmaz titriyodum hipotermi geçircem sandım, ne günlerdi 🥲

Kas altı 275 cc yuvarlak mentor implant takıldı ameliyatım hakikaten cok hızlı bitti 🥹 45.000₺ ödedim😊 size danısmak istediğim bisey var dünden beri sol kulagımda kendi nabzımı duyuyorum benzer biseu yasayan oldu mu?🥹
Canım ameliyatı kime oldun ? Bende olmak istiyorum

X