Zaten dediğim gibi o da istemiyo konuşmayı ben de. Ama keşke elimden karisi ve çocuğu için bişey gelse. Mecburen hiç bişey bilmiyo gibi yaşamaya devam edicem
Aynen hırs yaptım ama o da geçer zamanla. 4 buçuk ay benden evli olduğunu gizledigi için hem beni kandirdigi için hep karısını aldattığı için feminen damarlarim kabardi. Ve ben kucuklugumden beri hep çok çalışkandim kimseye muhtaç olmamak için bi yerlere gelmek için çok çabaladim adamın kadınlara böyle davranması şimdi deli ediyo beniOzaman butun aldatilan kadinlari bul ve bosanmasini iste. O kadinin sorunu birak aldatsin ne yaparsa yapsin. Amacim sizi uzmek degil ama vazgecin degmez kendi degerinizi dusurmeyin o şerefsiz adam icin hirs yapmaya gerek yok yipranirsiniz.
Bosancam eve kağıt geldi dediğinde ben zaten kadın boşanmak istiyomus diye düşünmüştümMadem bu kadar duyarliydin keske ilk zamanlar esini cocugunu düşünseydin adam seni birakinca mi aklin basina geldi. Esini aldatan sevgililerinide aldatir.
Aynen hırs yaptım ama o da geçer zamanla. 4 buçuk ay benden evli olduğunu gizledigi için hem beni kandirdigi için hep karısını aldattığı için feminen damarlarim kabardi. Ve ben kucuklugumden beri hep çok çalışkandim kimseye muhtaç olmamak için bi yerlere gelmek için çok çabaladim adamın kadınlara böyle davranması şimdi deli ediyo beni
Evet eşinin bosanmasini istiyorum çünkü hiç bi kadın haketmez defalarca aldatilmayı. Kocanizin başkalarından sonra sizle sevismesini ister misiniz
Artık bu benim değil karısının ve kendisinin sorunu. Ben görüşüyorum engelleri kaldırmış yazmami bekliyo görmemiş gibi yapıyorumAdam seninle dalga geçip eve gittikten sonra karisiyla aynı yastığı paylaşıyor. .
Anlatabildim mi ?
Hayır bu tam da senin sorunun.Artık bu benim değil karısının ve kendisinin sorunu. Ben görüşüyorum engelleri kaldırmış yazmami bekliyo görmemiş gibi yapıyorum
Arkadaşımla geziyoDuk yolda gördüm o da bi adamla geziyodu hemen karşı caddeye geçtim hızlı hızlı yürüdüm kaç ay karsilasmadik dışarda bu olaylar oldu devamli karşılaşmaya başladık ya sinir oluyorumAz önce başka bir konuda senin gibilerden bahsediyorduk bizde..
Ne dersen de, nefes de alamasan, can da versen, ölsen gitsen de bu senin aşkın aşk değil, kimseye masum gösterme..
Gencecik kızsın, değer mi yahu şu hale düşmeye.
İnsan nasıl yakıştırır bunu kendine!
Herif yeni doğum yapmış karısı ile, küçük bebeği ile ilgileneceğine uçkur peşine düşmüş, sen de yem oluyosun.. Yapma..
Evet eğlence peşinde ama pişman olmadığına eminim bi çok kişiyle aldatiyo esini sahte face hesapları var hala kullaniyoHayır bu tam da senin sorunun.
Çünkü adam senle dalga geçti bosanmicak.
Bir Anlık boşluğuna geldin ve o boşlukta kaldın. .
Hâlâ onu takip ediyorsun açık açık sana olursan tek gecelik ilişkim olursun evlilik düşünmüyorum demiş gerçekten merak ediyorum ne bekkiyorsun ondan.
Yok çocuğumu görmedim tanımıyorum demiş çok komik bir yalan. .
Çocuğunu da tanıyor karısı da onunla birlikte bosanmiyorlar da adam eğlence aramış sonra pişman olmuş. Senin ona yazmanı da beklemiyor emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?