• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük konuştum başıma geldi :(

Zaten dediğim gibi o da istemiyo konuşmayı ben de. Ama keşke elimden karisi ve çocuğu için bişey gelse. Mecburen hiç bişey bilmiyo gibi yaşamaya devam edicem

Madem bu kadar duyarliydin keske ilk zamanlar esini cocugunu düşünseydin adam seni birakinca mi aklin basina geldi. Esini aldatan sevgililerinide aldatir.

Ozaman butun aldatilan kadinlari bul ve bosanmasini iste. O kadinin sorunu birak aldatsin ne yaparsa yapsin. Amacim sizi uzmek degil ama vazgecin degmez kendi degerinizi dusurmeyin o şerefsiz adam icin hirs yapmaya gerek yok yipranirsiniz.
Aynen hırs yaptım ama o da geçer zamanla. 4 buçuk ay benden evli olduğunu gizledigi için hem beni kandirdigi için hep karısını aldattığı için feminen damarlarim kabardi. Ve ben kucuklugumden beri hep çok çalışkandim kimseye muhtaç olmamak için bi yerlere gelmek için çok çabaladim adamın kadınlara böyle davranması şimdi deli ediyo beni

Aynen hırs yaptım ama o da geçer zamanla. 4 buçuk ay benden evli olduğunu gizledigi için hem beni kandirdigi için hep karısını aldattığı için feminen damarlarim kabardi. Ve ben kucuklugumden beri hep çok çalışkandim kimseye muhtaç olmamak için bi yerlere gelmek için çok çabaladim adamın kadınlara böyle davranması şimdi deli ediyo beni

Haklısın seni anlamaya çalışıyorum. Senide madur etmis ama sende bu duruma izin vermissin. Evli oldugunu soyledigi an görüşmeyi kesicektin. Olan olmuş artik ileriye bakim derim

Evet eşinin bosanmasini istiyorum çünkü hiç bi kadın haketmez defalarca aldatilmayı. Kocanizin başkalarından sonra sizle sevismesini ister misiniz

Ya sizi niye ilgilendiriyor yok bosansin yok rezil edicem bilmem ne. Birakin artik ne hali varsa görsün. Ayaküstü elli firildak ceviren adami tanimaz mi karisi? Ne biliyorsunuz karisinin sizi de suçlayip pesinize düsmeyecegini? Kondom hap bilmem ne midem bulandi bu rezil muhabbetlere. Size bunlari anlatiyor diye yakin ve samimi mi oldu simdi ahlaksiz adam. Ne münasebet, insan yeni evlendigi karisina bile eski esiyle mahremini anlatmaz. Bence de bosanmasindan medet umuyorsunuz gibi geldi. Dur bakalim orada, sen beni ne saniyorsun da böyle yatak muhabbeti filan aciyorsun diyemediniz mi, psikolog olacaginiz mi tuttu Allah askina ya! Karisini aldatan erkeklere zaten nefret duyuyorum ama bu adamin yürüdügü yoldan bile yürümem heralde.

Kendinize bu kadar cok güvenmeyin onu yaparim bunu söylerim güzel meslegim var, adim bile cikarsa ceker giderim burdan falan filan. 1'e 10 katar rezil eder sizi. Pesimden kostu, evliligimi bozmaya calisti, sarhosken arkadasina aratti gelmezsen görürsün diye tehdit etti olmadi geldi kapima dayandi... Daha neler neler der psikolojiniz bozulur insan icine cikamazsiniz.

Kardesim birakin bu adamla iyi veya kötü ilgilenmeyi. Karisi bugüne kadar duymamis midir bunun rezilliklerini, ilk mi saniyorsunuz kendinizi? Belki de kadin bu nedenlerden dolayi evi terk etti.

"Kocalarinizin baskalarindan sonra sizle sevismesini istermisiniz" ne kadar hadsiz itici bir cümle. Kimse istemez bunu tabi. Benim kocam böyle her önüne geleni arabaya atip yatak muhabbetimizi anlatsa bir degil ikincide elbet ögrenir yakalarim. Düsüp kalktigi kisiye de madem öyle ne isin vardi senin evli adamla, kocam ahlaksiz ama sen de öylesin derdim. Herkesin evliligi kocasi böyle rezil pislik degil. Sevgisi, saygisi, hürmeti, vefasi ve sadakati olan adamlarin soyu kurumadi daha.

Adama uzulucene bence sen kendi derdine yan. Karisini aldatan her erkegin uydurdugu klasik yalan. Takinti haline getircene git bekar birini bul. Unutma bugun sen baskasinin evliligindeki ikinci kadin olursan ilerdede senin evliligindede ikinci baska bir kadin olur. Yasattigini yasamadan olmezmis insan. Ve zaten ask acisindan olende yok bu devirde.o bebekten utan anne ve babasindan senin takinti haline getirdigin gelecegi olmayan sevgin yuzundenmi ayri kalsin.o bebegin ahi senden ve senin sevdiklerinden cikmiycakmi zanediyosun?

bosanma arefesindeymise kadar okudum

seninle kafasini dagitiyor keyifli zaman geciriyor demek ki, demek ki capkin bir erkek

asla seninle samimi olmasina bile izin verme
birak kursu falan baska birinin yaninda basla

Yaw he he...

Benim ex esimde, konustugu kiza beni kotulemisti. Kotuledigi yanlarda, aslinda kendini tarif etmisti.

Kiza, "Karim cirkin, beni mutsuz ediyor, sexte iyi degil, bosanmak istiyorum vs." Demis oysa ki bu cumlesinde ki anlatilan esas kisi kendisi, kendisini tarif etmisti. Ve bunu da bana itiraf etti ve ben kismen okumustumda.

Simdi bosandim adam pesimi birakmiyor. Sen cok guzelsin, baskasi ile sevismek icin bosandin diyor. Cocuklarimda dahil, elinde ki butun kozlari ona donmem icin kullaniyor.

Hadi benim ex kocam gibi s***ler bu salakca masallari, sizin gibilere anlatiyorda...

Size ne demeli? Isinize mi geliyor? Ya hu adam evli! Belli ki sizi ana yemek oncesi, ara sicak istemis!

Hic mi gurunuz yok! Ben bosanmis, cocuklu halimle ayni durumla karsilassam. Adamin yuzune tukurup, arkama bile bakmam.

Aklinizi basiniza toplayin! Edep ya hu!

Benim iki face hesabım var beni ikisinden de engellemisti sonra birinden engeli kaldırıp kendi mesaj atmıştı yukarda anlattığım gibi işte. Sonra tekrar engellemedi diğer face imin de engelini kaldırmış eminim yazmami bekliyo ama hiç görmemiş farkında degilmisim gibi yapıyorum

Adam seninle dalga geçip eve gittikten sonra karisiyla aynı yastığı paylaşıyor. .
Anlatabildim mi ?

Adam seninle dalga geçip eve gittikten sonra karisiyla aynı yastığı paylaşıyor. .
Anlatabildim mi ?
Artık bu benim değil karısının ve kendisinin sorunu. Ben görüşüyorum engelleri kaldırmış yazmami bekliyo görmemiş gibi yapıyorum

Az önce başka bir konuda senin gibilerden bahsediyorduk bizde..

Ne dersen de, nefes de alamasan, can da versen, ölsen gitsen de bu senin aşkın aşk değil, kimseye masum gösterme..
Gencecik kızsın, değer mi yahu şu hale düşmeye.
İnsan nasıl yakıştırır bunu kendine!

Herif yeni doğum yapmış karısı ile, küçük bebeği ile ilgileneceğine uçkur peşine düşmüş, sen de yem oluyosun.. Yapma..

Artık bu benim değil karısının ve kendisinin sorunu. Ben görüşüyorum engelleri kaldırmış yazmami bekliyo görmemiş gibi yapıyorum
Hayır bu tam da senin sorunun.
Çünkü adam senle dalga geçti bosanmicak.
Bir Anlık boşluğuna geldin ve o boşlukta kaldın. .
Hâlâ onu takip ediyorsun açık açık sana olursan tek gecelik ilişkim olursun evlilik düşünmüyorum demiş gerçekten merak ediyorum ne bekkiyorsun ondan.
Yok çocuğumu görmedim tanımıyorum demiş çok komik bir yalan. .
Çocuğunu da tanıyor karısı da onunla birlikte bosanmiyorlar da adam eğlence aramış sonra pişman olmuş. Senin ona yazmanı da beklemiyor emin ol

Az önce başka bir konuda senin gibilerden bahsediyorduk bizde..

Ne dersen de, nefes de alamasan, can da versen, ölsen gitsen de bu senin aşkın aşk değil, kimseye masum gösterme..
Gencecik kızsın, değer mi yahu şu hale düşmeye.
İnsan nasıl yakıştırır bunu kendine!

Herif yeni doğum yapmış karısı ile, küçük bebeği ile ilgileneceğine uçkur peşine düşmüş, sen de yem oluyosun.. Yapma..
Arkadaşımla geziyoDuk yolda gördüm o da bi adamla geziyodu hemen karşı caddeye geçtim hızlı hızlı yürüdüm kaç ay karsilasmadik dışarda bu olaylar oldu devamli karşılaşmaya başladık ya sinir oluyorum

Hayır bu tam da senin sorunun.
Çünkü adam senle dalga geçti bosanmicak.
Bir Anlık boşluğuna geldin ve o boşlukta kaldın. .
Hâlâ onu takip ediyorsun açık açık sana olursan tek gecelik ilişkim olursun evlilik düşünmüyorum demiş gerçekten merak ediyorum ne bekkiyorsun ondan.
Yok çocuğumu görmedim tanımıyorum demiş çok komik bir yalan. .
Çocuğunu da tanıyor karısı da onunla birlikte bosanmiyorlar da adam eğlence aramış sonra pişman olmuş. Senin ona yazmanı da beklemiyor emin ol
Evet eğlence peşinde ama pişman olmadığına eminim bi çok kişiyle aldatiyo esini sahte face hesapları var hala kullaniyo

Şu karısını aldatan erkeklerin tipik yalanlarına inanan saflar kaldı mı artık ya ?
Yok boşanacakmış da yok aslında hiç evlilik hayatı yaşamamışlar da...
Nedir bu ıssız adam tripleri ve dahası nedir bu 20lik genç kızlarımızın bu ıssız adamlara hayranlıkları.
Boşansa onun hayatında olmak isterdim nasıl bir cümle ya?
Böyle karaktersiz biriyle nasıl birlikte olunur ?
Adam kadından asla boşanmayacak her bahse varım,o kadar çok duydum ki böyle şeyleri...

Allahhıım nasıl bi aşk arkadaş bu adam ewli ve de bnce boşanma arefrsinde falan da değil belki sorunları olabilir eviliğinde ama senide istemiyo işte böyle.bi.günaha girme derim adamın ewli olduğunu anladıktan sonra neden hala gönüö ilişkisi kurmak için görüşüyorsunuz. Bebeği olduğunu bilmiyodum demişin ee sonra öğrendin daha napmak lazım daha fazla ilerlemeden bitirmelisin bu işi kendi içinde

Back
X