• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük konuştum başıma geldi :(

bu kadar muhatap olman bile hata.
bak karısı eğer ispatlarsa senin de başın derde girer. zaten adam senin dedikodunu yapıyormuş. 2 şahide bakar.
zaten karısını sana anlatan seni de üstüne bin katar anlatır, anlatıyormuş da. ne olduğunu anlamadan kendini öyle bir noktada bulursun ki uğraş dur.
aklını kullan bu adamı her yerden engelle. başını belaya sokar böyleleri.
Artık gerçekten kendimi düşünmüyorum ona o kadar sinirliyim ki karisi ve çocuğu için bişeyler yapmak istiyorum yapabileceğim bişey yok farkındayım ama tek istediğim şey bu. Ben bu sene mezun oluyorum ve geleceği çok açık bi meslek okuyorum isim hazır her türlü tazminatı falan karsilarim mezun olunca da burda adım çıksa bile alır başımı giderim. Gerçekten kendimi düşünmüyorum o kadar sinirliyim ki karısına yardım etmek istiyorum. Ama karısının karakteri hakkında hiç bi fikrim yok sadece kendisi karısının zir deli olduğunu cekemedigini dirdirindan biktigini falan söyledi ama eminim eşşek gibi pişman beni Seviyo falan dedi

Konu Sahibi seni suclamiyorum yanlış bi aşka yelken acmissin dön diyorum sadece. Çünkü canı yanan kadından kork heleki aldatilmis kadından ne çocuk gelir gözlerine ne koca ne para ne pul.
Yok zaten konuşmuyoruz ki artık hiç. O dediğim iki abla yi da engelledim ama onlarla ortak tanidiklarimiz var ve dedikodunu tipler durmaz ağızları da hayırlısı bakalım

En iyisi gebermesi
İşte ben iyi bi mesleğim ve nerde olursa yasayabilecegim icin belki çok sert düşünüyorum ama karısının hakkını Söke Söke almasi lazım tazminat nafaka çocuğu göstermemek bütün kozlari kullanması ve aSLA barismamasi lazım bu adamı her yere rezil edip tüm hayatını mahvetmesi lazım ama işte kim bilir nasıl biri. Belki de ben çok sert düşünüyorum bilmiyorum

Artık gerçekten kendimi düşünmüyorum ona o kadar sinirliyim ki karisi ve çocuğu için bişeyler yapmak istiyorum yapabileceğim bişey yok farkındayım ama tek istediğim şey bu. Ben bu sene mezun oluyorum ve geleceği çok açık bi meslek okuyorum isim hazır her türlü tazminatı falan karsilarim mezun olunca da burda adım çıksa bile alır başımı giderim. Gerçekten kendimi düşünmüyorum o kadar sinirliyim ki karısına yardım etmek istiyorum. Ama karısının karakteri hakkında hiç bi fikrim yok sadece kendisi karısının zir deli olduğunu cekemedigini dirdirindan biktigini falan söyledi ama eminim eşşek gibi pişman beni Seviyo falan dedi

bu adam seni suçlar, o ablalara söylediklerini karısına da söylemiyeceğini nereden biliyorsun.
boşanma ile ilgili karısına tek kelime etmediğine % binbeşyüz eminim.

Birakin artik şu klişeleri onsuz yapamam onsuz olamam onsuz nefes alamam boşanma arifesnde birisi olsade evli bi erkekle tabiri cayizse flört etmenin neresi mantikli geliyor size ha bosaniyor benimle evlen dese hemen kucagina atliyacan ve ayrica su anlattiginiz o adami herkeze mavi boncuk dagittan bir ucuz bi adam olarak calandirim gozumde sizi asik etmeler sonra baska kizlarla gorunmeler felan burda size degilde karisina acidim

işte aralarındaki ilişki ne boyutta bilemeyiz ki, sadece adamın söyledikleri var. ona da ne kadar inanırsan.
bak senin hakkında da abuk sabık konuşmuş.
bu adama değmez.
Aralarındaki ilişki iyi olsa namusunu orda burda anlatmaz söylemeye bile utanıyorum ama niye çocuk yaptın dediğimde aldigim cevap şuydu başlarda kondom kullanıyodum sonradan hap kullancam dedi kullanmadı zir deli benu köpek gibi Seviyo ama benim için bitti artık kaç kere konuştuk akıllamadi bilmem ne demezdi ne olursa olsun dememesi lazımdı bence. Çocuğunla ilgilen sevmiyo musun çocuğunu dediğimde görmedim ki doğru düzgün 1 ay gördüm aksamlari o da sonra da gittiler sadece çocuğum olduğunu biliyorum falan dedi belki ben laf soyletsem söylemeye de devam edecekti daha bunlar aklıma gelenler

Evet ama malesef kendine hiç bişey olmuyo olan sadece karısına oldu bosansa gencecik üç aylık çocuğu var boşanmasa sürekli aldatiliyo

Karisi sizi bu kadar niye ilgilendiriyor ki. Bence bi sekilde esi duysun bosansin istiyorsunuz ve tek amacınız o kisinin canini acitmak. Hic gerek yok böyle bir kisinin gerçek yüzünü görüp kurtulduğunu z icin sevinin takinti haline getirmeyin lütfen

Karisi sizi bu kadar niye ilgilendiriyor ki. Bence bi sekilde esi duysun bosansin istiyorsunuz ve tek amacınız o kisinin canini acitmak. Hic gerek yok böyle bir kisinin gerçek yüzünü görüp kurtulduğunu z icin sevinin takinti haline getirmeyin lütfen
Evet eşinin bosanmasini istiyorum çünkü hiç bi kadın haketmez defalarca aldatilmayı. Kocanizin başkalarından sonra sizle sevismesini ister misiniz

Aralarındaki ilişki iyi olsa namusunu orda burda anlatmaz söylemeye bile utanıyorum ama niye çocuk yaptın dediğimde aldigim cevap şuydu başlarda kondom kullanıyodum sonradan hap kullancam dedi kullanmadı zir deli benu köpek gibi Seviyo ama benim için bitti artık kaç kere konuştuk akıllamadi bilmem ne demezdi ne olursa olsun dememesi lazımdı bence. Çocuğunla ilgilen sevmiyo musun çocuğunu dediğimde görmedim ki doğru düzgün 1 ay gördüm aksamlari o da sonra da gittiler sadece çocuğum olduğunu biliyorum falan dedi belki ben laf soyletsem söylemeye de devam edecekti daha bunlar aklıma gelenler

kız kıza bile bu kadar özel şeyler anlatılarak dertleşilmez.
sana anlatmasına izin vermen bile hata. niye dinliyorsun dinleme.
bundan sonra dinleme.
atmosferine bile girmesine izin verme.

kız kıza bile bu kadar özel şeyler anlatılarak dertleşilmez.
sana anlatmasına izin vermen bile hata. niye dinliyorsun dinleme.
bundan sonra dinleme.
atmosferine bile girmesine izin verme.
Zaten dediğim gibi o da istemiyo konuşmayı ben de. Ama keşke elimden karisi ve çocuğu için bişey gelse. Mecburen hiç bişey bilmiyo gibi yaşamaya devam edicem

Ya sen bana hiç masum gelmedin konu sahibi; bu adam senin direksiyon hocan, konuştuğunuz konulara bak.Adamın korunma yöntemine kadar biliyorsunuz.Bunların hiçbiri masum şeyler değil, için için adamın boşanıp seninle sevgili olmasını istiyor gibsin ayrıca.Yazılarındaki satır aralarında adamın her şeyini boşanmaya yormuşsun.Adam senin adını çıkarıp "Merve bana asılıyor" diyor, namusunu anlattı, boşanacak diyorsun.Dediği gibi karısıyla arası o kadar kötü olsa bile senin için bu adamı nasıl alacak ya.Aklın şimdi çalıştırdığı kızlarla da fingirdiyor mu diye düşünmeyecek misin.Yaşın küçük, yapmışsın bir hata, inşallah karşına düzgün biri çıkar o zaman anlarsın demek istediklerimizi.

Evet eşinin bosanmasini istiyorum çünkü hiç bi kadın haketmez defalarca aldatilmayı. Kocanizin başkalarından sonra sizle sevismesini ister misiniz

Ozaman butun aldatilan kadinlari bul ve bosanmasini iste. O kadinin sorunu birak aldatsin ne yaparsa yapsin. Amacim sizi uzmek degil ama vazgecin degmez kendi degerinizi dusurmeyin o şerefsiz adam icin hirs yapmaya gerek yok yipranirsiniz.

Back
X