Gecen ay 2 adet donemi arasinda azar azar kanamam oldu aslinda kanama degilde lekelenme gibi bu ayda adetten sonra 2 hafta falan gelmedi bisey ama bugun bu et parcasi geldi rahim içinden lutfen bilgi sahibi olanlar cevap verebilirmi
Doktora msj attim durumu anlattim foto gonder dedi gönderdikten sonra da kan pihtisina benziyor rahim dokusuyla beraber gelmis dedi sikintili bir durum var mi gelim mi sizce dedim hala cevap yok
Kan pıhtısından ziyade et parçası gibi, polip ya da miyom var mıydı bildiğin? O mu koptu acaba diye düşündüm de. Kanaman var mı peki şimdi? Ben olsam doktora giderdim ne olur ne olmaz
Doktora msj attim durumu anlattim foto gonder dedi gönderdikten sonra da kan pihtisina benziyor rahim dokusuyla beraber gelmis dedi sikintili bir durum var mi gelim mi sizce dedim hala cevap yok
Şimdi gördüm cevabını, doktorunla iletişim halindeymişsin çok iyi. Geçmiş olsun umarım sorun çıkaracak bir şey değildir. Bize de yaz gelişmeleri. İyi akşamlar.
Kanamam suan yok parca gelene kadar yani dun geceden bugun aksama kadar azar azar kanamam oluyodu bu parca geldikten sonra kanamam kesildi ve agrim falanda kalmadı doktor da resmi gorunce gel demeyince bende ne yapcagimi bilemedim