Büyük handikap

Boyle bir konu vardi ve o konu sahibine uyuz olmustu ferhans 🤣 vay efendim calismayip nasil ozel hastaneye gidermis 🤣
Halbuki baytara gidilmeliydi dimi 😊
Kimse inanmıyor bu arada ferhansın konularına sanırım
Ben inanıyorum valla gerçek hayatta öyle hikayeler gördüm ki ferhansınki hiç bir şey değil

Halbuki baytara gidilmeliydi dimi 😊
Kimse inanmıyor bu arada ferhansın konularına sanırım
Ben inanıyorum valla gerçek hayatta öyle hikayeler gördüm ki ferhansınki hiç bir şey değil
Ben de inanıyom. Ama koca hastanede hiç dedikodusunun dönmediğine hemi de Van'da hiç adının çıkmadığına inanan gitsin şirinlere de inansın. 🎃

Sakali varsa erkektir elbette gorusur. Ferhanscigim evli kadinlardan, cocuklu kadinlardan, calismayan kadinlardan ( asil mesele calismak degil koca parasi yedigi icin :) ozel hastaneye giden kadinlardan nefret eder ve gorusmez. Ha bekar olup buyuk bir yokluk yasiyorsa onunla gorusur.
Doğuranları da ayrı bir sevmiyor yav sanki?

Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Allahım ogullarımızı sizin gibi felaketlerden korusun. Amin

Anadolu irfanına şaşıran arkadaşlar,hepiniz mi batılısınız yav hiç mi duymadınız Anadoluda neler dönüyor,köylerde ne fındıklar kırılıyor,damdan dama atlayanlara şarkı türkü bile yapılmışken neler yaşanmıştır yani bir düşünün. Tabii artık göçler sebebiyle bu saydığım insanlarla iç içe yaşıyoruz.

Misal, eşimin üniden oda arkadaşı eşini çalıştığı yerden 5-6 kadınla birden aldatıyordu,karısı uyandı ama kabullendi. Şimdi adam aldatmaya devam ediyor, herkes de biliyor hatta boynuzlu patronu bile biliyor.

Eşimin amcasının sitesinde oturan bir uzak akraba onul müdürü adam,okuldaki çoğu veliyle ve öğretmenle ilişki kuruyor,yetmiyor oturdukları siteden bir komşuyla da yatıp kalkıyor,eşine yakalanıyor ama eşi affediyor. Adam şimdi güya uslandı. Ama sanmıyorum aynen devam ediyordur.

Bizzat benim avukat kuzenim,kocasını 20 yıldır müvekkiliyle aldatıyordu. Müvekkilinin haberi de var yani kuzenimin evli olduğundan. İki taraf da gayet bilerek isteyerek devam ediyordu. Kuzenim arada paralı biri bulunca ona da gidiyordu,tüm aile ihtimal vermedi yıllarca. Ben uyanmıştım ama bana da kimse inanmadı 😂 sonra diğer kuzenine tanıştırmayı teklif etti adamı, kimse şüphelenmesin diye. Diğer kuzen de evlenememiş biriydi,evlilk amacıyla bu adamla görüştü. Ama olmadı. Sonra bizimkiyle ilişkileri devam etti. Adam eski askerdi. Yaşı hayli büyük ve iyi bir firmanın genel müdürü. Şimdilerde araları bozukmuş öyle duydum.

Annemin memleketten uzak bir akrabasının kızı 12 yaşında futbol takımı kuracak kadar erkekle gezerdi. Hiç bir adamın diğerinden de haberi olmazdı. Doğuda görüşülecek yerler izoledir,kimse kimseyi göremez. Ben 15 yaşındaydım o zamanlar,beraber tatil yapmıştık Büyükadada o sene. Bursaspor futbolcularından biriyle dahi çıkmıştı kız 😂ben mal gibi kenarda kitap okuyordum o esnada. Kızın yıllarca talibi hiç bitmedi,gürül gürül. Sonra bir salak buldu evlendi. Şimdi onu boşamış,eski görüştükleri yine sıraya girmiş kızla görüşelim diye. Millet mal.

Eski patronum,karısının en yakın arkadaşı ve aynı zamanda çalışanıyla aldattı. Son yıllarda duyduğum en gururlu onurlu kadın buydu,boşadı adamı. Fabrikanın camını çerçevesini yerle bir ederek hem de rezil etti. Mis gibi oldu. Adam iş yapamaz hale geldi. Kapattı gitti.

Bu hikayelerin kahramanları hep doğulu,iç anadolulu,köylü, vs.

X