Öylemi dersin. Bende kara kara dusunuyorum. Biz niye bu kadar sevilemiyoruz diyeBu kız sıkıntıdan kafadan uydurduğu fanezileri burda gerçek gibi anlatıyor arkadaşlar.. Anlattığı her şey ben yalanım diye bas bas bağırıyor zaten. Hanımlarịn çoğu safiyane niyetli olduğu için şüphelenmiyolar ama öyle. Boş yere linç etmeyin, gülün geçin
Başı boş ver. Alt taraf ne halde Kim bilir.Başında mı ağırmıyor hiç
Bu kız küçük bir yerde yaşıyor. Belli ki evlenmek istiyor ama kendine göre birini bulamıyor. Morali bozuluyor. Geliyor burda kafayı bize sarıyor. Günde 5 kişiyi falan devirdiği yok. Hepsi fanteziÖylemi dersin. Bende kara kara dusunuyorum. Biz niye bu kadar sevilemiyoruz diye
Bu kız küçük bir yerde yaşıyor. Belli ki evlenmek istiyor ama kendine göre birini bulamıyor. Morali bozuluyor. Geliyor burda kafayı bize sarıyor. Günde 5 kişiyi falan devirdiği yok. Hepsi fantezi
Siz tanimiyor musunuz? Buyuk bir kaybiniz var.
Yok unutulur mu hiç. Bide şey vardı Z zorunlu alann hiç unutmam kendisiniOysa goren kendisini bir daha unutamiyor
Ne büyük şans Allahımtanimiyorum sadece sorularini görüyorum
O hala var yeni nickiyle ama konularından bizi engellediYok unutulur mu hiç. Bide şey vardı Z zorunlu alann hiç unutmam kendisini
Öyle mi dersin. Ben çok ona yorum yapmam beni engellememiştir. O olsaydi belli ederim ya yokturO hala var yeni nickiyle ama konularından bizi engelledi
O hala var yeni nickiyle ama konularından bizi engelledi
E geçen zorunlu olduğu anlaşıldı ya konu açmişti 2 yorum yaptım engelledi ühüüüNerdeeee? Kim?
E geçen zorunlu olduğu anlaşıldı ya konu açmişti 2 yorum yaptım engelledi ühüüüifşa olmuşmuş
Herşeyinde kapali annem ben napim ozel mesajda atilmiyorYa ben kacirmisim onuoff ya