- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
FAZLANAZLI adeti takıyordum kafaya cünkü ordanda amelyat olacagım aynı zamanda aynı anda 4 operasyom benimki şuan biraz daha iyiyim öksürük yok @esmeraldam iyi hatırlattın bi bal yiyim :)
Doktor hiç bi problem yok onda dedi önce tampon dediler yok ben bakireyim dedim :) sonra hallolur dediler ama bunların hiç birine gerek kalmadı yarın bitmiş bile oluyorum :)Doğru unuttum onu ama yine sorun olmaz çünkü ameliyathane çok soğuk kanama olmaz bence bi sorun olsa Dr un söylerdi bence
Çok Afedersin bilmediğim için soruyorum vajina estetiğinde ne oluyor ben daraltma sanıyordum doğum sonrası ama bakireyim dedin başka bir şey mi yapılıyorDoktor hiç bi problem yok onda dedi önce tampon dediler yok ben bakireyim dedim :) sonra hallolur dediler ama bunların hiç birine gerek kalmadı yarın bitmiş bile oluyorum :)
Benim estetik görünümden cok saglık için oluyorum estetik oldugunuda bilmiodum ordan kadın doguma gittim o söyledi iç dudaklarda asimetri ve sarkma vardı dışında oldugu için korse dar tayt kot giymem zorlaşmaya başlamıştı son zamanlarda canım yanıyodu bunun yanısıra bikini giyildiğinde bazen görsel olarakta belli oluyordu hep düzeltmek zorunda olmak da cok can sıkıcıydı nasıl olcak gercekten bilmiorum cıktım bi yola sonu hayırlı olur inşallahÇok Afedersin bilmediğim için soruyorum vajina estetiğinde ne oluyor ben daraltma sanıyordum doğum sonrası ama bakireyim dedin başka bir şey mi yapılıyor
Çok Afedersin bilmediğim için soruyorum vajina estetiğinde ne oluyor ben daraltma sanıyordum doğum sonrası ama bakireyim dedin başka bir şey mi yapılıyor
Benim estetik görünümden cok saglık için oluyorum estetik oldugunuda bilmiodum ordan kadın doguma gittim o söyledi iç dudaklarda asimetri ve sarkma vardı dışında oldugu için korse dar tayt kot giymem zorlaşmaya başlamıştı son zamanlarda canım yanıyodu bunun yanısıra bikini giyildiğinde bazen görsel olarakta belli oluyordu hep düzeltmek zorunda olmak da cok can sıkıcıydı nasıl olcak gercekten bilmiorum cıktım bi yola sonu hayırlı olur inşallah
Benim estetik görünümden cok saglık için oluyorum estetik oldugunuda bilmiodum ordan kadın doguma gittim o söyledi iç dudaklarda asimetri ve sarkma vardı dışında oldugu için korse dar tayt kot giymem zorlaşmaya başlamıştı son zamanlarda canım yanıyodu bunun yanısıra bikini giyildiğinde bazen görsel olarakta belli oluyordu hep düzeltmek zorunda olmak da cok can sıkıcıydı nasıl olcak gercekten bilmiorum cıktım bi yola sonu hayırlı olur inşallah
Sanırım dudaklardan olacak.
Çarşamba görüşmeye gitcem söylerim tekrar yani 30 sene sakladım bi amelyata feda etmiş olmuyum dimi :) evet iç dudaklardan gercekten rahatsız ediyodu dışta kaldıgından kuruyo camasıra yapışıyo can yakıodu bazen böyle olması saglık içinde iyi degil bence iyi olur inşallah ne bilim olmuşken oda olsun dedimO cidden sıkıntı olur ya, inşallah kolayca atlatırsın. Aman bakire olduğunu ameliyattan önce hemen hatırlat da bir problem yaşama..
Cok tşk ederim inş agrısız olur ablam olcak yanımda ama o da cok korkak böyle seylerden fenalaşıyo napcaz bilmiorum :)Heee anladım valla hiç görmedim bi kendiminkini bi kızımınkini gördüğüm için o da farklı oluyormuş demekki bilmiyordum.. ama ağrısız oluyormuş o rahat ol allah yardımcın olsun yanında refakatçin olacak değil mi
Çarşamba görüşmeye gitcem söylerim tekrar yani 30 sene sakladım bi amelyata feda etmiş olmuyum dimi :) evet iç dudaklardan gercekten rahatsız ediyodu dışta kaldıgından kuruyo camasıra yapışıyo can yakıodu bazen böyle olması saglık içinde iyi degil bence iyi olur inşallah ne bilim olmuşken oda olsun dedim
Cok tşk ederim inş agrısız olur ablam olcak yanımda ama o da cok korkak böyle seylerden fenalaşıyo napcaz bilmiorum :)
İnşallah ya. Amelyat cantamı hazırlamaya başladım ya cok detay yapmasam mı ki iyi özel bi hastanede olcam çok ihtiyac olur mu acaba kiÇekeceğin ağrı aynı olur ama hepsinden kurtulacaksın iyi olacak inşallah
İnşallah ya. Amelyat cantamı hazırlamaya başladım ya cok detay yapmasam mı ki iyi özel bi hastanede olcam çok ihtiyac olur mu acaba ki
Ayy canim ya allah yardim etsin fazla yorulma ameliyattan once
Zaten o gece calışırken kesin yazarım size perşembe günü kendi konumu acarım da başlık nasıl olmalı acaba 4 lü kombine amelyat :) :)Ayy canim ya allah yardim etsin fazla yorulma ameliyattan once
Valla tatlim guzel bi baslik yap ki herkes merak edip baksinZaten o gece calışırken kesin yazarım size perşembe günü kendi konumu acarım da başlık nasıl olmalı acaba 4 lü kombine amelyat :) :)
tboz Allah yardımcın olsun canım, bekarken yaptırma çok isabetli bir karar bence , evlendiğinde cinsel hayatını etkilemez , memeler füze gibi olucak , özel bölgende sorunsuz , birde düğün patlattınmı yaza süper olur :) Allah hayırlı birde eş nasip etsin inşaallah :)
C ChAneL81 valla ana amelyatım meme estetiği olarak görüyorum hepsi bi arada meme kısmına kesin açarım bence aynı başlıkta vücut estetiği bölümünede açarım herkes ilgili oldugu konuyla ilgili yazar zaten benim hepsine ihtiyacım olacakValla tatlim guzel bi baslik yap ki herkes merak edip baksinkonuya lipo meme selulite vs.. Gerci farkli yerlerdede acman gerekiyor heralde konulari mesela vucut estetigi var meme estetigi var ama sen meme estetiginde de kesin ac :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?