İçine sinmesine sevindim canım hadi bakalım ameliyatına saatler kalmış sorunsuz atlatırsın inş.muğlada özel bir hastanede olacağım.doktorum gerçekten hipokrat yeminini yürekten etmiş biri. karar vermemde ki en büyük etken bana ve beklentilerime olan yaklaşımı idi.beni anlıyor, destekliyor. daha ne olsun.
Evet çok zor bi ameliyat değil tabi benim için öyleydi geçmiş olsun oluyor bitiyor önemli olan bundan sonrası. . Sorunsuz süreçlerin olsun inşallahdün saat 10:30'da ameliyat oldum. kendime geldiğimde üzerimde biri oturuyor sandım. :)) sağa sola dönemedim. Artık evimdeyim. biraz daha iyiyim. Ağrılarım düne nazaran azaldı. şu an şiş durumda. kocamanlar. gözüm alışamadı daha. doktorum sporcu sutyenini yarın giyebileceğimi söyledi. dren yok bende. şişlikler tamamen inince neye benzediklerini daha iyi görebileceğim. Geldi geçti işte. Korktuğum kadar yokmuş. :))
Cnm gecmis olsun ve yeni memislerin hayirli olsun.bundan sonra insan gunleri ve haftalari saymaya basliyo şisler insin sekil alsin diye.ayaga kalkinca agirlik olmasi dusecek gibi olmasi cok normal endiselenme.ilk gunler boyle oluyor.saglikli sorunsuz sureclerin olsunşişliklerin inmesi ne kadar sürer acaba.birde çok gerginler.ayağa kalkınca memelerim aşağı doğru çekiliyor sanki. canım acıyor o zaman.
Endişelenme canım yaşadıkların çok normal bir meme diğerine göre daha geç kabulleniyo silikonu benimde sol göğsümde daha fazla şişlik ve ağrı olmuştu nerdeyse sağ tarafta hiç ağrı yoktu doktorum çok normal bütün hastalarım aynisini söylüyor dedisol meme ucumda his kaybı var.aynı zamanda sol meme altımdan orta çatala doğru olan kısım bu gün acımaya başladı. en çok his kaybı beni endişelendiriyor.sağda hiç bir problem yok. ameliyat olduğum gün kendime geldiğimde en çok sol memede ağrı vardı.doktoruma sorduğumda sol meme koltuk altına doğru yayılıyordu toparlamak için kasların üzerinde çalışma yapmak zorunda kaldım demişti.yani biraz daha ortalamaya çalışmış. şu an flasterle sıkı bir biçimde çerçeve gibi sarılı duruyorlar.yarın kontrolüm var.flasterler çıkarılıp sporcu sutyenine geçeceğim.his kaybı normal mi acaba.hem niye sadece bir memede oldu diğerinde olmadı ki?