büyük gün yarın

peki his kaybı yaşadın mı ? beni en çok o düşündürüyor.biraz araştırma yaptım. bazı hastalarda düşük bir oranda olsa kalıcı his kayıpları görülebiliyormuş.
Yok canım his kaybı yaşamadım ama benim meme altındaydı kesi yerim sen meme başındanm oldun meme başindan olan bi arkadaşim 6,7ay his kaybı yaşamıştı

az önce doktor kontrolünden geldim. his kaybını sordum.memede oluşan şişlik ve gerginlikten kaynaklanmakta dedi. şişlik ve gerginlik azaldıkça his kaybı da yok olacak dedi. hadi inşallah. şimdilik her şey yolunda görünüyor. :)

Çok geçmiş olsun Arkadaşım, ben de haftaya olacağım.. Bir korku bir heyecan sardı beni ki sorma.. İlk gözlerini açtığında üstünde biri oturuyor gibi hissettin öyle mi vay canınaa yandık desene :KK43:( peki bu üstüne oturan kişi kaç kiloydu ve kaç gün oturdu canim? :KK66:)

Çok geçmiş olsun Arkadaşım, ben de haftaya olacağım.. Bir korku bir heyecan sardı beni ki sorma.. İlk gözlerini açtığında üstünde biri oturuyor gibi hissettin öyle mi vay canınaa yandık desene :KK43:( peki bu üstüne oturan kişi kaç kiloydu ve kaç gün oturdu canim? :KK66:)
Siz nerede kime oluyorsunuz ameliyatıı:))

kilosunu bilmiyorum ama bayağı bir zorladı beni. :)) bir iki gün sürdü sıkıntım ama şimdi iyiyim. zırt pırt ayna karşısına geçiyorum. :KK48:

Ben etiler esteworld'den volkan serdar otrakçı ile görüştüm. Buradan bi arkadaş esteworld güenilir değil falan dedi aklım karıştı ama bakalım.. yanıt bekliyorum o arkadaştan neler oldu yazacak bana..

kilosunu bilmiyorum ama bayağı bir zorladı beni. :)) bir iki gün sürdü sıkıntım ama şimdi iyiyim. zırt pırt ayna karşısına geçiyorum. :KK48:

Ay ne güzell!! Ben de şimdi ki hallerinin fotoğraflarini çekiyorum aynada, gün içinde bakayım da, ameliyattan azgeçmeyeyim diye..: ) Çünkü gerçekten tahta gibiyim.