Büyük Gün geldi

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
mrb arkadaslar, uzun zamandir sizlerin yazdiklarinizi takip ediyorum. Simdi sira bende. Yarin büyük gün. Uzun arastirmalardan sonra Dr umu sectim. Aslinda Tr de olmak istiyordum ameliyatimi Ama coluk cocuk olunca o kadar da kolay olmuyo. Yani almanya da olacagim. Coook heyecanliyim. Cocuklar da aksilik ya gecen hafta hastalandilar , Simdi Dr kontrolundan geldik, iyilesmisler. Özellikle bu zamana ayarladim ameliyati ki kisin hasta olma ihtimali Daha yüksek olur diye Ama sansima düsündügüm Gibi olmadi. Ben hic kimsenin bilmesini istemiyorum bu Ameliyati oldugum, annem dahil bilmiyor. Sadece esim biliyor. Bakalim bugün cocuklari annemlere birakacagiz. Bir hafta Kalsinlar diye anlastik. Insallah bir aksilik cikmazsa yarin Sabah hayatim degisecek Benim icin lütfen dua edermisiniz .....

Çok sevindim adınıza inşallah istediğiniz gibi olur. Sorunsuz ve kolay atlatırsınız inşallah. Boy kilo göğüs altı ölçülerinizi de yazar mısınız acaba? Çocuklar için geçmiş olsun kış gelmeden hastalanmaya başladılar maalesef. Kendinizi iyi hissettiğiniz an ameliyat sürecini paylaşırsanız bizim gibi ameliyat olmayanlara çok yardımcı olmuş olursunuz. Güzel haberlerinizi bekliyorum :KK54:

Boyum 1,68 kilom 56, gögüs Alti 78 cm

Göğüs altı ölçülerimiz tutuyor sadece ama 161 cm boy 47 kgyum. Size 650 cc mi takılacaktı? Gerçi burdan bir arkadaş demiş çok da hoşuma gitti y. Dışında sanki 300-400 ccden aşağı ameliyat olmuyorlar biz burda 400 diyince şaşırıyoruz.. Belki Türk kadınının minyon yapısından dolayıdır bilemiyorum , bana kaç cc denecek çok merak ediyorum, 9una randevum var :))

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

canimmm, hersey cok güzel olacak merak etme, emin ellerdesin :KK66: . sadece kendine ZAMAN tani ve sabir sabir ve SABIRRR... simdi kavusmussundur yeni memislerine. simdiden gecmis olsun....

Simdi iyiyim, yaza miyom. Tansiyonu m düstü iki kez agrilarim azaldi Ama Daha ayaga kalkmadim hic cok aciyacakmi kalkarken

X