Büyük gözenekler

valla tam olarak bsy dıyemem canm .. cunku daha adam gıbı kullanmadım.. kantaron cılek yosun karıstırdım ayrıca.. göz altı ıcın anneme kullandrtcam fayda gorurse yazacam...

buaralara cıldıme canlılık geldı ama neden oldugunu cozemedım =) hangısınden kaynaklı acaba

valla tam olarak bsy dıyemem canm .. cunku daha adam gıbı kullanmadım.. kantaron cılek yosun karıstırdım ayrıca.. göz altı ıcın anneme kullandrtcam fayda gorurse yazacam...

buaralara cıldıme canlılık geldı ama neden oldugunu cozemedım =) hangısınden kaynaklı acaba

Benim cildim mümkün değil bu kadar yağı kaldıramaz:umursamaz:
Ama çilek yağının canlılık verdiği kesin.kaydirigubbakcemile5

Ben maden suyuyla karıştırıp dondurdum çok iyi geldi cildime limon+madensuyundan çok daha iyi yerimseniben
Kokusu da cabası yiyesim geliyor kendimi.:kedi:
Umarım zamanla gözneklere de etki eder.:ecrin_bebek:

canım ne kadara ne kadar koydun..?gözeneklerde bi değişiklik oldu mu peki??bu çilek yağını ilk defa duyuyorum..gözenekler için olumlu sonuç alırsanız yazın,bende alayım bari:hulya:

canım ne kadara ne kadar koydun..?gözeneklerde bi değişiklik oldu mu peki??bu çilek yağını ilk defa duyuyorum..gözenekler için olumlu sonuç alırsanız yazın,bende alayım bari:hulya:

Canım daha 2 gün oldu kullanmaya başlayalı, bu kadar kısa sürede gözeneklere etkisi olmaz tabiki.
Düzenli kullanımda işe yarayabilir. 1 şişe maden suyuna yaklaşık 1,5 kapak karıştırıp dondurudum. Çok güzel canlılık veriyor cildime:eek:

X