Büyük gözenekler

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
Ya benim cildimde siyah nokta sivilce hiç bir şey olmaz sadece burnumun üstündeki gözenekler aşırı belli oluyor ne yapmalıyım

onlardan bendede var bi türlü kurtulamadım peeling + krem filan işe yaramadı işin kötüsü yavaş yavaş yanaklarıma da yayılmaya başladılar

bende aynı sorundan şikayetçiyim bir önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

çilek yağı bırebır denılıyor kızlAr.. ben dırek surmek yerınee seyreltıp buz kalıbı yaptım gece uygulayacm umarım bısure sonra gelısme olur.. gercı bende az var ama hıc olmasın ıstıyorummm

çilek yağı bırebır denılıyor kızlAr.. ben dırek surmek yerınee seyreltıp buz kalıbı yaptım gece uygulayacm umarım bısure sonra gelısme olur.. gercı bende az var ama hıc olmasın ıstıyorummm

bunu bende hep duyuyorum denemekte fayda var delikafadulden

aynen canm.. ben dondurup dun surdum baya gerıldı yuzum en guzel yanıdaa cıleklı dondurma gıbı kokuyorsun hehe =))

aynen canm.. ben dondurup dun surdum baya gerıldı yuzum en guzel yanıdaa cıleklı dondurma gıbı kokuyorsun hehe =))

Tek denemediğim şey çilek yağı kaldı.kaydirigubbakcemile
Ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz ne kadar suyla ne kadar yağ olmalı?
Bir de maden suyu+ çilek yağını karıştırıp dondurmayı denemeyi düşünüyorum.
Etkili olur mu dersiniz?:icecream:

aaslında bakarsan bende maden suyuna yapacam bıdakıne...
valla sısenın dıbını kestım böyle yemek kasıgı kadr yağ yarımdan bıraz fazlada cay bardagı su koydum rengı acık pembe oldu..

hehehe hele benım dolaptakı yagları gorsen.. dedım bunları tek tek kullanamam bırlestırıp oyle kullanıyorum ıns ıse yarar...

aaslında bakarsan bende maden suyuna yapacam bıdakıne...
valla sısenın dıbını kestım böyle yemek kasıgı kadr yağ yarımdan bıraz fazlada cay bardagı su koydum rengı acık pembe oldu..

hehehe hele benım dolaptakı yagları gorsen.. dedım bunları tek tek kullanamam bırlestırıp oyle kullanıyorum ıns ıse yarar...

Ben de çilek yağı alınca 1 şişe maden suyuna 1 kapak kadar karıştırıp dondurucam bakalım işe yaracak mı?kaydirigubbakcemile

cılek yagı elrjen bı yag seyreltıp kullanın ,memnun kalanlar msj atsın lutfen yaramassa bıde bosuna alıp kullanmayalım
yarı yarıya gozeneklerı kucultsun razıyım vallaha

cılek yagı elrjen bı yag seyreltıp kullanın ,memnun kalanlar msj atsın lutfen yaramassa bıde bosuna alıp kullanmayalım
yarı yarıya gozeneklerı kucultsun razıyım vallaha

Ben maden suyuyla karıştırıp dondurdum çok iyi geldi cildime limon+madensuyundan çok daha iyi yerimseniben
Kokusu da cabası yiyesim geliyor kendimi.:kedi:
Umarım zamanla gözneklere de etki eder.:ecrin_bebek:

edecek gıbı bı hıs var canm yaa benm 2 gunde bıle az da olsaa kuculmus gıbıme geldı :p

ayrıcaa sımdıde elma sırkesı olayına basladım dun gece ve bu sabah superdı yuzum canlı ve pırıl pırıl kırmızıklarım hafıflemıs gıbı sankı.. bakalım bu seferkı bakımım baya faydalıya benzıyorr...

edecek gıbı bı hıs var canm yaa benm 2 gunde bıle az da olsaa kuculmus gıbıme geldı :p

ayrıcaa sımdıde elma sırkesı olayına basladım dun gece ve bu sabah superdı yuzum canlı ve pırıl pırıl kırmızıklarım hafıflemıs gıbı sankı.. bakalım bu seferkı bakımım baya faydalıya benzıyorr...

Haydi hayırlısı canım şifa niyetine.zemuszemus
Yalnız ben bu çilek olayına bayıldım.:eek:
Şimdi de yosun yağı arıyorum her yerde.kaydirigubbakcemile

ben buldum valla =)) ay bısuru yagım oldu yaa

evet cılek harıkaa kokuyo ben yuzume surdukten sonra ellerımı yıkamıyorum mıs gıbı kokuyorum hehe

X