Büyük göğüsler, sporla zayıflama

Alys

Nirvana
Pro Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.166
konuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)

Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?

Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?

Sağlıklı günler kızlar :)

Her iki sorunun cevabını bilmediğimden kolay gelsin dileyip kaçayım ufaktan ben... :spor:

fitness, düzenli sporla zayıflayıp göğüslerin deforme olacağını düşünmüyorum ama bu konu da kesin bir bilgim yok fakat
büyük göğüs eni sonu deforme olacak 3-4 seneye sarkacak o memeler muhtemelen zaten sarkıktır kilolu + sarkık olmasındansa fit vucut+ deforme meme daha iyi bir seçenek gibi

Kilo verince göğüsler de küçülüyor evet, sarkma da oluyor ama spor biraz toparlıyor. Tabi kısa süreli olmaması lazım sporun. Düzenli ve uzun süre hatta mümkünse her zaman yapılması gerekiyor.

Ben de kilo alınca göğüslerim büyürdü, zayıflayınca bayağı küçülüyor.

Ben yüzerek baş etmeye çalışıyorum. İmkanı varsa yüzsün ya da internette bununla ilgili egzersizler var.

Şimdiden kolaylıklar..

Kilo verince göğüsler de küçülüyor evet, sarkma da oluyor ama spor biraz toparlıyor. Tabi kısa süreli olmaması lazım sporun. Düzenli ve uzun süre hatta mümkünse her zaman yapılması gerekiyor.

Ben de kilo alınca göğüslerim büyürdü, zayıflayınca bayağı küçülüyor.

Ben yüzerek baş etmeye çalışıyorum. İmkanı varsa yüzsün ya da internette bununla ilgili egzersizler var.

Şimdiden kolaylıklar..

Yok çok yoğun çalışıyor bir de çocuk var, evde anca vakit buluyor, o da koşu bandında koşuyor sadece.

Ya aslında benim büyük göğüslü bir arkadaşım vardı üniversitede, bir krem kullanıyordu küçültücü, işe yaradı diyordu, ama markasını hatırlamıyorum ben.

Ayyy konuyu takip edeyim bari. 2 aylık oğlum var 1.71 boyundayım 22 kilo aldım :işsiz:
82 idim şuan 75.
Dün gece çok ağladım çocuğa bakacak kimse yok spora nasıl giderim diye. Eşim geç gidecek.
Fitnees a yazılacağım gece karar verdik. Haftada 3 gün ile başlayayım diyorum 1 günde 1 buçuk saat yeterli gibi. İnşallah bu kiloları veririz ya benim göğüslerde 95 e sığmadığını farkettim :olamaz:
Bende sezeryanlıyım 2 ay geçti düzelmiştir herhalde :KK48:

Yok çok yoğun çalışıyor bir de çocuk var, evde anca vakit buluyor, o da koşu bandında koşuyor sadece.

Ya aslında benim büyük göğüslü bir arkadaşım vardı üniversitede, bir krem kullanıyordu küçültücü, işe yaradı diyordu, ama markasını hatırlamıyorum ben.

Ben de bu krem mevzusunu çok araştırdım ama yine de güvenemedim. Kullananların pek azı işe yaradığını söylüyor. Çoğunluk işe yaramadı diyor.

Göğüs için en etkili şey estetik ameliyat ki düşün, onda bile zamanla deforme söz konusuymuş.

Evde egzersizlerini yapsın, onlar işe yarar. İleride de imkanı olursa ve göğüslerinden çok rahatsızdı operasyon geçirmeyi düşünebilir.

Ayyy konuyu takip edeyim bari. 2 aylık oğlum var 1.71 boyundayım 22 kilo aldım :işsiz:
82 idim şuan 75.
Dün gece çok ağladım çocuğa bakacak kimse yok spora nasıl giderim diye. Eşim geç gidecek.
Fitnees a yazılacağım gece karar verdik. Haftada 3 gün ile başlayayım diyorum 1 günde 1 buçuk saat yeterli gibi. İnşallah bu kiloları veririz ya benim göğüslerde 95 e sığmadığını farkettim :olamaz:
Bende sezeryanlıyım 2 ay geçti düzelmiştir herhalde :KK48:

Çok yüklenmeyin kendinize, daha çok yeni doğumunuz. Bence birkaç ay daha evde spor deneyebilirsiniz.
YouTube da power walk with jessica veya leslie videolarını deneyin yarım saatlik

konuyu başkası için açıyorum, benim göğüsler küçük zira :)

Arkadaşım evde spor yaparak zayıflamaya kararlı, hatta vermeye başlamış bile. Ama genel olarak alt beden ve üst beden kilolu, bir de göğüsleri baya büyük. Ancak kilo vermeye başlayınca sanki göğüslerim deforme olacak gibi diyor. Önerilebileceğiniz krem veya başka bir yöntem var mıdır?

Araya kendi sorumu da kaynatayım. Ben de fitness salonuna başladım, bir gün ara ile gitmeyi planlıyorum. Şu an sezeryan doğumdan ötürü sadece kardiyo çalış dedi hoca, peki ara günümde tamamen dinleneyim mi yoksa evde bildiğim plates hareketlerinden yapayım mı?

Sağlıklı günler kızlar :)
Benim de göğüslerim büyük ve bu aralar diyet+yürüyüşle zayıflamaya başladım. Ben de korkuyorum kötü görünmelerinden sarkmalarından. Göğüs için egzersizler var en fazla şınav çekmek var. Sağlıklı beslenmeyi oturttuktan sonra ben de başlayacağım. Genelde göğüs ve kol kaslarını çalıştıran egzersizler işe yarıyormuş. Ben de daha denemedim ama araştırma yapıyorum. İkinize de kolay gelsin :)

kolay gelsin öncelikle :)

bir spor hocasiyla görüşüp uygun hareketleri isteyebilir. çünkü deforme olması muhtemel. kol ve göğüs kaslarını kuvvetlendirmesi lazım.

Öyle de kendisi spora bile artık diyet ile zayıflayamayacağını kabullenincr başladı, şimdi böyle umarım hevesi kaçmaz.

Teşekkürler :)

Ben ondan fazla istiyorum, bırakması sporu, fitleşsin.
İleride sağlık problemi yaşamasın inş.

Küçüklüğümden beri göğüslerimden muzdaripim:KK43: ilk olarak plates çemberi çok işe yaradı bende. Arkadaşının çok işine yarar eminim. Ama asıl olay yüzmede bencede. Düzenli yüzmeye gittiğimde 1 ayda inanılmaz farketmişti. Dambıllar da işe yarar,olmadı su şişesi.
Sezeryan sonrası aktif spora başlamak için 3 ay sonrası demişti bi doktor tv de geçen gün. 40 fün sonrası bile hafif spor önerenler var ama..ben de sezeryanlıyım,1 ay oldu henüz. +20 ile girmiştim doğuma. Kaçı kaldı bilmiyorum ama meraklardayım bu konuda. Ne yapsam,nasıl başlasam diye

Göğüs, sırt, omuz ve kol kaslarını çalıştıran egzersiz yapmalı.

Meme için sırt ve kol kasları da önemli sadece göğüs kası olmuyor bütün olarak üst beden çalışmak gerekiyor. Gidebiliyorsa spor salonuna gitsin aletle calissin. Ama biraktiginda kolu omuzu yine hamur olur soyleyeyim, ust beden hem calistirmasi zor hem cok nankor.

Eger uzun donemde spor yapmak istiyorsa yoga tavsiye ederim. Pozlarda vucut agirligiyla agirlik calismasi yapiliyor bir nevi.

Ornek video da linkleyeyim tam olsun :)

Çok yüklenmeyin kendinize, daha çok yeni doğumunuz. Bence birkaç ay daha evde spor deneyebilirsiniz.
YouTube da power walk with jessica veya leslie videolarını deneyin yarım saatlik
Valla canım 27 beden pantolondan 11 ayda 42'ye çıkınca her gün ağlamalı her kıyafet giymede salya sümük ömrümde görmediğim etleri gördüm bedenimde.
Markete bile gidemiyorum psikolojim bozuldu galiba :KK76:
Eşimde artık ne olur git çocuğa ben bakarım deyince fırsat bu fırsat. Dikişler iyi olmuştur artık ya amannn.

Valla canım 27 beden pantolondan 11 ayda 42'ye çıkınca her gün ağlamalı her kıyafet giymede salya sümük ömrümde görmediğim etleri gördüm bedenimde.
Markete bile gidemiyorum psikolojim bozuldu galiba :KK76:
Eşimde artık ne olur git çocuğa ben bakarım deyince fırsat bu fırsat. Dikişler iyi olmuştur artık ya amannn.

:)
ya işte spor salonundaki hoca 6 ay oldu doğumdan sonra deyince bana kardiyo dışında ağırlık çalıştırtmayacağını söyledi şimdilik.
ama doktorlar da ağırlıklı spor için 6 ayı bekleyin diyorlar diye biliyorum.

X