Büyük gelin & küçük gelin inadi

Benim icin onemli olan birsey olmadi hic bir zaman ama o kadar cok soyluyor ki kendince ustunluk kurmaya calisiyo gibi geldi o yuzden kafama takildi sormak istedim
Ben kocamın eşiyim, başkasının neyi olduğum o kadar önemli değil ne istiyorsan onu söyleyebilirsin deyin. Ayrıca iyi geçinelim aile olduk gidelim gelelim yapmamanızı tavsiye ederim. Mesafeli durursanız başınız ağrımaz. Merhaba nasılsın muhabbeti dışında ben samimiyet kurmazdım kendisiyle.

Hitaba göre devlet maaş bagliyor çünkü, title önemli gelin görümce elti bermuda seytan ùcgeni kariyerinde

Ben eltimden önce evlendim 2 sene sonra o evlendi kaynimla ama yaş olarak o büyük açıkçası hiç takılmam ben küçük taze tatlı gelin olayım ne güzel oda büyük gelin olsun umurumda değil

Anneannemle eltisi bu sorunun cevabını bi 70 küsür sene bulamadılar. Benim anneannem büyük abiyle evli ama eltisi ondan önce evlenmiş. Senelerce büyük gelin kim tartışması döndü aralarında. Siz cevabını bulursanız bana da yazın lütfen

Gerçekten bunu dert mi edindiniz ?

ben bide şeyi merak ettim
mesela büyük gelin olan abla bunu hnagi konuşmada belirtiyor.
insan herhalde otururken birdenbire bende büyük gelinim demez.
konu nerden geliyo oraya
Benim eltim benden büyük, ama ben eşinin abisiyle evlendim , onlar bizden 7 sene önce evlenmiş. Aramızda hiç gecmedi bunun lafı. İsimle hitap ediyoruz birbirimize, sadece o benim eşime abi diyor

Evin büyük oğluyla evli olana büyük gelin, küçük oğluyla evli olana küçük gelin deniyor, siz evin küçük oğluyla evli olduğunuz için küçük gelinsiniz ama eltinizden çok önce evlendiğiniz için nikah büyüğüsünüz, sizin kafanız bu yüzden karıştı sanırım, eltiniz sonradan aileye dahil oldu diye kendine nasıl büyük gelin diyor diye düşünüyorsunuz lakin sizden sonra da evlense abiyle evli olduğundan otomatikman evin büyük gelini oluyor.

Büyük abinin eşi olduğu icin büyük gelin oluyor

Ne önemi var? İşiniz gücünüz mü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…