- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.852
- 73
- 32
- Konu Sahibi Zihnisinir
gerci bende mavinin yengesi gibi kadersizim kesin tek çocuk biriyle evlenirimkoca bulunca ben de her gün diycem bunu o zaman djdjdjd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerci bende mavinin yengesi gibi kadersizim kesin tek çocuk biriyle evlenirimkoca bulunca ben de her gün diycem bunu o zaman djdjdjd
Bi de herkese canım diyorlar. Es geçmeyelim. Travmamdır. Hamile kaldığım dakika herkese canım diyeceğimÇoğu tam olarak böyle oluyor Latte
Ablalik bir durum yok ortada 2 yas buyuk bendenKonu sahibi eğer takılmıyorum diyorsanız takılmayın.Tamam abla deyin geçin. Ben bilmem abla şu yemeğe ne kadar su koyayım deyin mesela. Abla ben bilmem sen bilirsin ayağından yürüyün.
Keşke öyle bir gelin olsanız annemle gelin çok iyi anlaşıyorlar.gerci bende mavinin yengesi gibi kadersizim kesin tek çocuk biriyle evlenirim
Çocuk düşünmüyorum aslaağ deyip eltisi hamile kalınca apar topar soluğu dr'da alıp klomen yazın,iğne vurun diye yalvaranı gördü bu gözler Mavi.Orda kabullendim,ayrı çok ayrı bi kafa.Biz ondan biraz küçük olsak yapardı muhtemelen de, o kadar ileri gitmedi sağ olsun.
Ondan büyük iki gelinimiz daha var onlara yenge dediğim için bozuluyor aslında ama yenge dediğim kadınların yaşları büyük benden bayağı.
Ya ben bu gelinin anasına gıcık olmuştum ilkin. Aynı karakterde kaynanam oldu. İsimleri bile aynı.
Çok içten ah etti bana belki de.
E tamam değişen bir şey yok. Abla demezseniz demeyin. Büyük gelin benim deyince evet sensin Ayşe deyip gülüp geçin.Ne olacak ki?Art niyetli ya da değil.Fark yok.Ablalik bir durum yok ortada 2 yas buyuk benden
yok kadın ısrarla yenge olmak istemiş kimse yenge demiyor yaKeşke öyle bir gelin olsanız annemle gelin çok iyi anlaşıyorlar.
Sizin de harika bir kv'niz olur
Abim de tek çocuk değil ayrıca.
"Allah sanada nasip etsin kuzucum yaa."Bi de herkese canım diyorlar. Es geçmeyelim. Travmamdır. Hamile kaldığım dakika herkese canım diyeceğim
Çok daha iyileri senin olsun canım."Allah sanada nasip etsin kuzucum yaa."
Unutmayalım pls.
Ban'ım yeni bitti, içerden yeni çıktım. Goygoya devam edersem hücreye koyacak Mune beni.
Bunu sorun edecek kadar dertsiz olmanıza sevindimMerhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
Yeni gelin de gitsinMerhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?