- 10 Ekim 2014
- 31.867
- 142.750
- 798
- Konu Sahibi Zihnisinir
-
Sizde anormal bir durum yok ama. Benim hikayede bizim gelinden ben büyüğüm. İnsan kendinden küçük birine neden yenge desin çok saçma.
Neyle alakası var? İsmi var kadının sonuçta. Akran sayılırız. O bana ismimle hitap ediyor rahatlıkla. Ben hiç ısrar etmedim illa abla diyeceksin diye. Bu bir gelenek mi yani evdeki erkek kardeş eşi olan her kadına yaş gözetmeksizin yenge mi deniyor?yengeligin yaşla alakali olduğunu da ilk defa duyuyorum
Aslında bu avantaj değil.Onlar kayınvalidenin gücünü arttırıyor.2 görümce var, olmasalar hayat benim için çok daha zor olurdu. Varlıklarına minnettarım
Onlar kırmızı takımda di mi?Aslında bu avantaj değil.Onlar kayınvalidenin gücünü arttırıyor.
evet?Neyle alakası var? İsmi var kadının sonuçta. Akran sayılırız. O bana ismimle hitap ediyor rahatlıkla. Ben hiç ısrar etmedim illa abla diyeceksin diye. Bu bir gelenek mi yani evdeki erkek kardeş eşi olan her kadına yaş gözetmeksizin yenge mi deniyor?
Evet karşı rakip takım.Onlar kırmızı takımda di mi?
Gene de ısrar etmesi beni sinir ediyor. Diyeceğim varsa da dememevet?
ya siz istediğinizi diyin elbette ama yengelik bir lokasyon yani , kardeşinin eşi olunca her şeyden bağımsız yerleşiyor oraya bence
kadın nasıl istemisse yenge olmayı ...Gene de ısrar etmesi beni sinir ediyor. Diyeceğim varsa da demem
Ah ilk evliliğimde tanışmamız lazımmış bizim.Evet karşı rakip takım.
O neyy yaaBenim de kafama takılan başka bir şey var.
Benim abim benden beş yaş büyük, eşi de benden iki yaş küçük.
Bizim gelin ısrarla kendisine yenge dememi istiyor. Sen bana abla de, ben niye yenge diyeyim diyorum. Çünkü abin senden büyük diyor.
Tamam zaten abim büyük olduğu için ona abi diyorum da. Yenge ne alaka? Haklı mıyım, yirmi yıldır ailede bunun kavgası sürüyor. Ben abla olmak falan da istemiyorum ayrıca. Bu yenge olmaktaki ısrarı merak ediyorum sadece.
Yok bizde güç artırmiyor aksine kayınvalidenin ilgisini azaltıyor, her açıdan rahatlık benim için.Aslında bu avantaj değil.Onlar kayınvalidenin gücünü arttırıyor.
Şu büyuk gelin küçük gelin , ilk gelin son gelin muhabbetlerini ben hiç anlamıyorum ne oluyor büyük olunca madalya mi takıyorlarMerhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
Şanslısınız.Normalde voltranı oluşturur,güçlerini birleştirirler.Güç kalkanı.Yok bizde güç artırmiyor aksine kayınvalidenin ilgisini azaltıyor, her açıdan rahatlık benim için.
Çoğu tam olarak böyle oluyor Latteinsan herhalde otururken birdenbire bende büyük gelinim demez.
Biz ondan biraz küçük olsak yapardı muhtemelen de, o kadar ileri gitmedi sağ olsun.O neyy yaayenngiieeemmm diye bilezik şıngırdatmak mı istiyor? Var öyleleri.Rütbe,kıdem görüyorlar.
koca bulunca ben de her gün diycem bunu o zaman djdjdjdÇoğu tam olarak böyle oluyor Latte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?