- 10 Ekim 2014
- 31.868
- 142.752
- 798
- Konu Sahibi Zihnisinir
-
Kayınvalide de önce büyük gelinden başlar kalmalara o zaman.
İşte aradığım yorum.İşte zeki bir küçük gelin.Benim eltim buyuk gelin, kvnin evini temizlemek ve misafie hizmer etmek onun gorevi.Ben kucuk gelin olarak gidip kahvemi icip oturup geliyorum.
Siz yakında girersiniz birbirinize saç baş öyle bir vibe aldım.Merhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
Bazı ailelerde evin küçüğü bakıyor daha çok anne babaya öyle de olabilir. İnsan sorumluluk almaya bu kadar hevesli olmaz diye düşünmek ıstiyorum.Kayınvalide de önce büyük gelinden başlar kalmalara o zaman.
Kaldı mı böyle eski şeyler.Eskiden kendinden yaşça epey küçük kayınlara abi derlermiş gelinler.Benim de kafama takılan başka bir şey var.
Benim abim benden beş yaş büyük, eşi de benden iki yaş küçük.
Bizim gelin ısrarla kendisine yenge dememi istiyor. Sen bana abla de, ben niye yenge diyeyim diyorum. Çünkü abin senden büyük diyor.
Tamam zaten abim büyük olduğu için ona abi diyorum da. Yenge ne alaka? Haklı mıyım, yirmi yıldır ailede bunun kavgası sürüyor. Ben abla olmak falan da istemiyorum ayrıca. Bu yenge olmaktaki ısrarı merak ediyorum sadece.
Amarikada yohtur böyle stratejik deha la bxvfvxbhdHerşey tek gelin olmaktan iyidir bence.Kayınvalidenin gücünü böler.
Boş işler. Eski nişanlımın 2 tane kız kardeşi vardı hepsi x abla derdi yenge demezdi. Hatta nişanlım bile sana niye yenge demiyorlar diyordu. Zerre takılmazdım.Benim de kafama takılan başka bir şey var.
Benim abim benden beş yaş büyük, eşi de benden iki yaş küçük.
Bizim gelin ısrarla kendisine yenge dememi istiyor. Sen bana abla de, ben niye yenge diyeyim diyorum. Çünkü abin senden büyük diyor.
Tamam zaten abim büyük olduğu için ona abi diyorum da. Yenge ne alaka? Haklı mıyım, yirmi yıldır ailede bunun kavgası sürüyor. Ben abla olmak falan da istemiyorum ayrıca. Bu yenge olmaktaki ısrarı merak ediyorum sadece.
Ne bileyim, kız hepimizden küçük. Taktı yenge olmaya.Kaldı mı böyle eski şeyler.Eskiden kendinden yaşça epey küçük kayınlara abi derlermiş gelinler.
Sizde anormal bir durum yok ama. Benim hikayede bizim gelinden ben büyüğüm. İnsan kendinden küçük birine neden yenge desin çok saçma.Boş işler. Eski nişanlımın 2 tane kız kardeşi vardı hepsi x abla derdi yenge demezdi. Hatta nişanlım bile sana niye yenge demiyorlar diyordu. Zerre takılmazdım.
Tek gelin olan ben buna üzüldüm.Herşey tek gelin olmaktan iyidir bence.Kayınvalidenin gücünü böler.
Kayınvalidenize sorun benceMerhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
Şimdi odağın ilgisini bölmek gibi düşün.İlk büyük geline çarpar o.Teknik düşünüyorum yani.Amarikada yohtur böyle stratejik deha la bxvfvxbhd
yenge diyin ne olacak heves etmiş kadınNe bileyim, kız hepimizden küçük. Taktı yenge olmaya.
Görümce de mi yok?Tek gelin olan ben buna üzüldüm.
yengeligin yaşla alakali olduğunu da ilk defa duyuyorumSizde anormal bir durum yok ama. Benim hikayede bizim gelinden ben büyüğüm. İnsan kendinden küçük birine neden yenge desin çok saçma.
2 görümce var, olmasalar hayat benim için çok daha zor olurdu. Varlıklarına minnettarımGörümce de mi yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?