- 29 Mayıs 2017
- 6
- 13
- 88
- 42
- Konu Sahibi Zihnisinir
-
Büyük gelin olmakta kötü.Herşey önce ona kitlenir.Büyük gelin olunca ne oluyor da inada biniyor?
Esi büyük olduğu için kendini büyük gelin görüyorsa demek. Yüce bir mertebe herhalde.
Sakız çiğnemek orucu bozarmı?Merhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
Sen büyüksen ben kidemliyim, sacini basini yolarim de, birak o düşünsün gerisini bxbwbwbMerhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
Herşey tek gelin olmaktan iyidir bence.Kayınvalidenin gücünü böler.büyük gelin olmanın avantajları neler
Büyük gelin olunca hürmet bekleniyor bence, bir ayrıcalığı olmasa böyle taliplisi olunmazdi.Büyük gelin olmakta kötü.Herşey önce ona kitlenir.
Kayınvalide de önce büyük gelinden başlar kalmalara o zaman.Büyük gelin olunca hürmet bekleniyor bence, bir ayrıcalığı olmasa böyle taliplisi olunmazdi.
Merhaba hanimlar bir konuda emin olmak istiyorum. Ben 17 yillik evliyim eşimin abisi bosandi simdi 2.evliligini yapti. Ve eşi surekli buyuk gelin benim cumlesini kuruyor laf arasinda ve ben anlamiyorum pek boyle seylerden. Size soruyorum buyuk gelin o mu oluyor ben mi oluyorum?
İyi işte.Kitle herşeyi ona.Abla sen yap ben beceremem diye.Benim icin onemli olan birsey olmadi hic bir zaman ama o kadar cok soyluyor ki kendince ustunluk kurmaya calisiyo gibi geldi o yuzden kafama takildi sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?