Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem Başkentteyim, hem de çankaya ilçesinde. Ne elektrik ne de su var. Sifonumun suyuda bitti. Ben böyle Hükümet'in, böyle iktidarın........"oligolar" bir zahmet burjuvaziye doyun artık. Hangi çağdayız.
İzmirde hala elektrik yok..lanet olsun ne bicim memlekette yasıyoruz ya..millet uzaya yuruyuse cıkacak yakında, biz hala elektrik ve su kesintisi yasıyoruz.
Sizin gibi hukumetin ta...
bu ülkede kaç kişi medeniyet'in tanımını yapar bence onu tartısmalıyız..Akp medeniyet getirdi diyenlere en güzel cevap bugündür eminim
medeniyete bak yıl olmuş 2015 tek bir il dışında bütün iller elektriksiz kaldı
ve doğru düzgün bir açıklama yapan yok, ne zaman elektrik gelir bilen açıklayan yok
Ben böyle bir medeniyet görmedim vallaha
sizin medeniyet anlayışınıza neler neler etmeli .
bu ülkede kaç kişi medeniyet'in tanımını yapar bence onu tartısmalıyız..
bakış açılarım cok farklıdır :)alkıs tutan ellerın dert gormesın canım :)Bak bu bakış açısını alkışlarım
Olayın özü bu aslında haklısın
ben işten erken çıktım, trafik kazaları oldu, ogüde tıpa yardm amaçlı jeneratörler taşındı falan filan
İşin şakalaşması bir yana da, elektrik kesintisi yüzünden yoğun bakım üniteleri, yenidoğan servisleri, ameliyathaneler ne durumda acaba
Allah asıl onlara yardım etsin, jeneratörü olanların jeneratör süresi bitmek üzere olabilir, bu donanımı olmayan yerlerde vardır
Netim her an gidebilir, yine müdireliğimi yapayım, aman kavga gürültü olmasın yokluğumuzda
Bi kac saat once calismiyordu. Simdi durum ne bilmiyorumhangi şehirdesin? istanbulda aksaray-havalimanı metrosu çalışıyor mu yav? bilen var mı???
Abla Capada durum berbatti. Ben dogum yapacaktim o iptal oldu. Ama ameliyathane onunde bekleyen kanser hastası 5 yasinda bi kiz cocugunun geri gonderilmesine icim parçalandı
Ahhh ahhh . Oyle mi yazmisim aslinda hucc oyle değil :) . Kızımın "annecim gitme " diye aglamasi yeterince uzmus ve germisti. Bir de 8 de dogumhaneye girip ameliyat onluguyle alttan efil efil ese ese saat 1 e kadar beklemek resmen kabus oldu.Doğum mu yapacaktın? Ne kadar sakin yazmışsın sanki gribe ilaç yazdırmaya gidiyor gibi :)
Hayırlı olsun 1 Nisan'da doğurursun şaka gibi gülerek geçer rahat rahat umarım :)
ev batıkentte sureklı ıletısımdeyım ama malesef hala yok..
BİŞEYİ MERAK ETTİM MADEMKİ BU KADAR KİŞİ AKP YE KARŞIYDI DA AKP KİMİN OYUYLA İKTİDARDA HALA?KIZLAR SEÇİMLER YAKLAŞIYO YA HDP......2NİN OYLARINI ÇALACAKLAR ONDAN ÖN HAZIRLIK YAPIYORLAR HAZİRANDA DİYECEKLER MART 31DE DE AYNI OLAY YAŞANDI :)Akp medeniyet getirdi diyenlere en güzel cevap bugündür eminim
medeniyete bak yıl olmuş 2015 tek bir il dışında bütün iller elektriksiz kaldı
ve doğru düzgün bir açıklama yapan yok, ne zaman elektrik gelir bilen açıklayan yok
Ben böyle bir medeniyet görmedim vallaha
sizin medeniyet anlayışınıza neler neler etmeli .
BİŞEYİ MERAK ETTİM MADEMKİ BU KADAR KİŞİ AKP YE KARŞIYDI DA AKP KİMİN OYUYLA İKTİDARDA HALA?KIZLAR SEÇİMLER YAKLAŞIYO YA HDP......2NİN OYLARINI ÇALACAKLAR ONDAN ÖN HAZIRLIK YAPIYORLAR HAZİRANDA DİYECEKLER MART 31DE DE AYNI OLAY YAŞANDI :)