- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AAHH AHH KUZUM BİZ NELER NELER BİLİYORUZ DA İŞTE SES ÇIKARAMIYORUZ SES ÇIKARSAKDA BOOOOOOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞnasıl mı iktidarda seçimlerde olan bitenden ya haberiniz yok ya da yolsuzluklar gibi buna da inanmadınız, nasıl olsa gözünüzle görseniz bile inanmıyorsunuz
BİŞEYİ MERAK ETTİM MADEMKİ BU KADAR KİŞİ AKP YE KARŞIYDI DA AKP KİMİN OYUYLA İKTİDARDA HALA?KIZLAR SEÇİMLER YAKLAŞIYO YA HDP......2NİN OYLARINI ÇALACAKLAR ONDAN ÖN HAZIRLIK YAPIYORLAR HAZİRANDA DİYECEKLER MART 31DE DE AYNI OLAY YAŞANDI :)
AAHH AHH KUZUM BİZ NELER NELER BİLİYORUZ DA İŞTE SES ÇIKARAMIYORUZ SES ÇIKARSAKDA BOOOOOOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
AAHH AHH KUZUM BİZ NELER NELER BİLİYORUZ DA İŞTE SES ÇIKARAMIYORUZ SES ÇIKARSAKDA BOOOOOOOOOOOOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÖRÜP BİLDİKLERİMİ HERKES TV DEN İZLİYO ZATEN CANIM ONU BOŞVER DE...AKP DAHA UZUUUUUN YILLAR İKTİDARDA OLACAK ÇÜNKÜ GÜÇLÜ BİR RAKİBİ YOK!Ne gördünüz ne biliyorsunuz çok merak ettim söyleseniz de biz de bilsek ne bilip de bir türlü söylemediğiniz şeyleri .
HESAPLARIN ÜSTÜNDE BİR HESAP VARDIR CANIM HELE DUUUR ALLAHIN HESABI DAHA GELMEDİ ALLAH HAKSIZLIĞI KABUL ETMEZSiz oturun, susun. Bu ülkede olanlara ben sussam vicdanım susmaz kusura bakmayın.
BEN SORUMUN CEVABINI ÇOOK İYİ BİLİYORUM CANIM,sizler yazımı anlamadınız sadece...yada yanlış anlaşıldımYandaş medya dışında başka haber kanallarını da izlerseniz
ve her gördüğünüze montaj her okuduğunuza yalan deyip geçmek yerine biraz araştırırsanız
siz de anlayabilirsiniz sorduğunuz sorunun cevabını .
anneme bugünn şarjımm yokk diyorumm başlatmaa şarjınaa dolaptakilerr nolduu diyooInsallah uzun surmez, milletin dondurucularindaki besinler falan hep ziyan olacak