Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taksim Metrosu'
yalnız şunu anladım ki telefonlar hayatımızın en önemli şeyi olmuş.elektirikler gitti bazı arkadaşların ilk tepkisi hiyy telefonlarımızın sarjı yok napıcaz
bende ki tepki,tüh çayda içemiycez
hayır elektrik kesintisi bişey değilde. bu ülke survivor allstar'ı izleyemiycekti. Napardık ozaman
GÖRÜP BİLDİKLERİMİ HERKES TV DEN İZLİYO ZATEN CANIM ONU BOŞVER DE...AKP DAHA UZUUUUUN YILLAR İKTİDARDA OLACAK ÇÜNKÜ GÜÇLÜ BİR RAKİBİ YOK!
Elektrik kesintisinden faydalanan dhkp-c bir savcıyı öldürmüş. Bu kesinti o pisliklere yaradı ne yazık ki.
Evet sabah gördüm ve çok üzüldüm
15 senedir boyle kesinti olmamis diye aciklama mi olurmus? 1999 daki depremde yikilan binlerce ev ve elektrik direginden sonra deprem bolgesi Marmarada yapilan kesintiyi emsal gosterme acizligi.. Yoksa gene bir deprem mi oldu, hem de Turkiye capinda?
Evvelden de elektrik kesintileri olurdu mahalle bazinda, boyle toplu da degil, ancak eger ariza sebebiyle aniden olmamissa ve boyle buyuk alanlarda yapilacaksa bir gun onceden haber verilir ve sira ile elektrik kesintisi olurdu. Ulasim ise zaten aksamazdi. Boyle ani toptan kesinti Turkiye tarihinde yok. Maalesef bu gunki cok bilmis iktidarin icraatlerinin ve yoneticilerin beceriksizliginin sonucunu hep beraber yasiyorsunuz.. Maden ocaklari nasil bakimsizliktan cokuyor, patliyorsa ayni sey bugun elektrik santrallerinde de oluyor, iste hepsi bu.
Tek sevindirici olay sudur ki bu olay Japonya'da degil de Turkiye'de olmustur. Bu kadar genis capli bir kesintide Allah bilir kac Japon yonetici onuruna yediremeyip intihar ederlerdi. Hic degilse bir de boyle birseye uzulmek zorunda kalmayacagiz.
Atlantısın orda oturuyorum saat 5 'te enerjı gelmiş evlere. size cokmu gec kaldı acaba ?Batikente geldi elektrik
Ben de çok üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine de sabır versin. Çok zor.
Adliye gibi önemli yerlerde güvenliğin hangi seviyede olduğunu da görmüş olduk. Elektrik kesintisi bahane olamaz. Bir güvenlik zafiyeti var maalesef.