- 11 Mart 2016
- 58
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi imkansizpapatya
sevse gitmezdi. o arkadaşıne esaslı bir kazık at
Kimseye kazik atcak halim dermanim kalmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevse gitmezdi. o arkadaşıne esaslı bir kazık at
Bu kadar kolay ipleri koparan adam her konuda böyle yapacak ve seni yıpratacak. Bence boşver gitsin.
Hiç ağlama. İnan ki sorun senin ondan durumu saklaman değil. Sorun; onun hemen bitirmeye yönelmesi. Şimdi affetse yarın ufak bir sorunda yine bitti diyecek ve yine sen af dileyeceksin. Olan sana olacak. İlişkide biraz toleranslı olmalı insan.Dun aksam o kadar cok agladimki yine. Cok kotuyum cok
Iste yalan soyledim diye vicdanim rahat dgil bide aailesinjn beni artik istemiyo olusu onu cok etkilediHiç ağlama. İnan ki sorun senin ondan durumu saklaman değil. Sorun; onun hemen bitirmeye yönelmesi. Şimdi affetse yarın ufak bir sorunda yine bitti diyecek ve yine sen af dileyeceksin. Olan sana olacak. İlişkide biraz toleranslı olmalı insan.
Soylemek ne kadar kolayErkek mi yok başka yahu? Unut gitsin.
Kolay valla....3 aydır tanıdığım birine beni affet diyip ayaklarına kapanıp özürler dileyemem vallahi...Giden gider...Soylemek ne kadar kolay
Su saatten sonra donmez zatenValla bacim benzer şeyler yaşadım .sıttın sene dönmez donsede amaç farklı olur.
Gorusmuyorum artik o kizla. Bilmiyorum kazik atmak istemis cani sanirimArkadaşınla gorusuyormusun ? Neden anlattı ailesine??
allah yardımcın olsun
Icimde hala bi umut var
Kiyamam canim sana ya eger ben hepsini tam olrak basinda ablatsaydim affederdi beni cok seviyodu cunku bunu kendiside soylediöncelikle merhaba..hamilelik değilde ben senin yaşadığına benzer bişey yaşadım hemde nişanlılık dönemimde. eşim duyacak diye ben söyledim. ama emin ol söylememek en akıllıcasıymış.. bırak dönmesin dua et ayrılsın.. seviyorum vazgeçemiyorum deyip dönerse benim hayatım gibi mahvolur her gün yüzüne vurur eften püften seyden aklına gelir dünyayı zehir eder, keşke eşimde duydugunda ayrılsaydı benden şimdi daha çok çıkmaza girdim ben.
Dun aksam konustuk yazdi bana. Ailesi artik beni istemiyomus sogumus ailesi benden. Annemlerin de ne dusundugu onemli mutlu ol kendine iyi bak japon baligim seni cok seviyorum ama sevmekle olmuyo bazi seyler dedi ve bitti