• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük dert

Bu kadar kolay ipleri koparan adam her konuda böyle yapacak ve seni yıpratacak. Bence boşver gitsin.

Dun aksam o kadar cok agladimki yine. Cok kotuyum cok
Hiç ağlama. İnan ki sorun senin ondan durumu saklaman değil. Sorun; onun hemen bitirmeye yönelmesi. Şimdi affetse yarın ufak bir sorunda yine bitti diyecek ve yine sen af dileyeceksin. Olan sana olacak. İlişkide biraz toleranslı olmalı insan.

Hiç ağlama. İnan ki sorun senin ondan durumu saklaman değil. Sorun; onun hemen bitirmeye yönelmesi. Şimdi affetse yarın ufak bir sorunda yine bitti diyecek ve yine sen af dileyeceksin. Olan sana olacak. İlişkide biraz toleranslı olmalı insan.
Iste yalan soyledim diye vicdanim rahat dgil bide aailesinjn beni artik istemiyo olusu onu cok etkiledi

Valla bacim benzer şeyler yaşadım .sıttın sene dönmez donsede amaç farklı olur.

Amacim kimseyi elestirmek degil ama ben bi erkek olsam dusuncesizce bir iliski yasayip hamile kalan ve o bebegi hic dusunmeden aldiran bir kadin bende hayal kirikligi yaratirdi. Onun vicdanindan suphe ederdim ve bana bu durumlari umursamadigi izlenimi birakirdi.
O kiside boyle dusunmus olabilir belki ilerde baska gizlediginiz seyler olabileceginden suphelenebilir.

Bu konularda durust olmamaktan yanayim
Erkekler bize el degmemis olarak gelmek zorunda hissetmiyorlar kendilerini de bize nooluyor?

Dostunu iyi secememişsin ,sevgilini hiç secemezsin 3 ayda.Acıkcası kendini cok üzüyorsun gibime geliyor.Kendi hayatını düzene sok

Icimde hala bi umut var

öncelikle merhaba..hamilelik değilde ben senin yaşadığına benzer bişey yaşadım hemde nişanlılık dönemimde. eşim duyacak diye ben söyledim. ama emin ol söylememek en akıllıcasıymış.. bırak dönmesin dua et ayrılsın.. seviyorum vazgeçemiyorum deyip dönerse benim hayatım gibi mahvolur her gün yüzüne vurur eften püften seyden aklına gelir dünyayı zehir eder, keşke eşimde duydugunda ayrılsaydı benden şimdi daha çok çıkmaza girdim ben.

öncelikle merhaba..hamilelik değilde ben senin yaşadığına benzer bişey yaşadım hemde nişanlılık dönemimde. eşim duyacak diye ben söyledim. ama emin ol söylememek en akıllıcasıymış.. bırak dönmesin dua et ayrılsın.. seviyorum vazgeçemiyorum deyip dönerse benim hayatım gibi mahvolur her gün yüzüne vurur eften püften seyden aklına gelir dünyayı zehir eder, keşke eşimde duydugunda ayrılsaydı benden şimdi daha çok çıkmaza girdim ben.
Kiyamam canim sana ya eger ben hepsini tam olrak basinda ablatsaydim affederdi beni cok seviyodu cunku bunu kendiside soyledi

Dun aksam konustuk yazdi bana. Ailesi artik beni istemiyomus sogumus ailesi benden. Annemlerin de ne dusundugu onemli mutlu ol kendine iyi bak japon baligim seni cok seviyorum ama sevmekle olmuyo bazi seyler dedi ve bitti

Ney? Japon baligimi?:KK53:
Dusunuyorumda, yok yok ayrilik isabet olmus.

Back