- 22 Ocak 2015
- 58
- 40
- 8
- Konu Sahibi imkansizpapatya
Birde anlamadığım bir şey daha var , dostum dediğin insan neden hangi amaçla ilişkine karışıyor, sevdiğin adamı sevme ihtimali yada senin mutluluğunu kıskanma gibi bir durum mu var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaş dediğin insan müsvettesi cidden kaliteli peynirmiş yani.. nasıl sinirlendim belli değil.
ayrıca al o peyniri vur sevgiline, kız sevgiline anlatmış sevgilinde ailesine. ne saçma sapan şeyler benim sevgilimle yaşadığım şeyden anneme ne yada onun annesine ne kimi ilgilendirir.
bence sen ikisindende uzak dur. beş para etmezler. üç ay dediğin nedir. dönmesin mümkünse. yüzsüz bide ailesinin öğrendiğini sana mı söylüyor.
Birde anlamadığım bir şey daha var , dostum dediğin insan neden hangi amaçla ilişkine karışıyor, sevdiğin adamı sevme ihtimali yada senin mutluluğunu kıskanma gibi bir durum mu var ?
Canım öncelikle kimse senden değerli değil bunu kabullen, hayatımızın bazı dönemlerinde kendimizden çok sevdiğimiz değer verdiğimiz istediğimiz insanlar tabikii çıkacak, gidecek kalacak yerini başkasına bırakacak, bunlar olabilecek şeyler, kimse vazgeçilmez değil, dedikleri gibi tek geldin tek gideceksin. Geçmişte hatalar yapmış olabilirsin veya hata olarak görmeyebilirsin yaptıklarını, ama senin hayatında bundan sonra olacak insan gerçekten severse öncesiyle değil sonrasıyla ilgilenir. Bu yüzden kendini yıpratma lütfen, kalbin güzeldir Rabbim gönlüne göre versin hepimizin, düşüncelerini duygularını karartma umutsuzluğa bağlama, hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah :) zaten kaderinde varsa yine buluşacaksınız
Yalvarmaktan ne gururum ne bisey kaldi ki bu saatten sonra karar onun
Arkadasim dedigim o peynir kiz gidip soyluyor sevdigimin ailesinede
Yalvarmak sizi küçültür sadece..
Geri döndürmez..
Siz yalan söylemediniz ayrıca..
Bunu anlatmak sizin insiyatifinizde..
şimdi beş kat daha fazla sinirlendim peynir masum kaldı
Ve gercekten sevseydi bunada tamam derdi zaten demekki olmucakmis
Bilmiyorum artik napicagimi
Keske benimde elimde olsa boyle dusunebilmekİYİKİ KURTULMUŞUM.
Diye bakın bence olaylara,
1) Dost görünümlü peynirden,
2) başkasından duyup sizin tarafınızdan olaylara bakmayıp sizi anlamaya calısmayıp direk sizden ayrılan birisinden,
demekki sandığın kadar çok sevmiyormuş
Buna da demeye gerek yok..
İnsanlar bir ilişki yaşıyorlarsa hamile kalabilir..
Diğeri sorun değilse onun için, hamileliği anlatmadın diye kızmaya hakkı da yok..
Geçmişte yaptığınız her hatanın hesabını mı vereceksiniz ona?
İlgilendiren kısmı öğrenmiş biter gider..
Egosunu şişirmeyin şu adamın..
Karakteri olsaydı sizin sırrınızı ailesi dahil kimseye söylemezdi..
Dava bile açılabilir bu yüzden o adama bence..
Mantık açısından bakarsak yalan söylememişsiniz, eksik bir anlatım söz konusu ama bu sizi haklı kılar mı ? Hayır. İlk iş o yakın arkadaşınızı(!) hayatınızdan çıkartın, daha sonra da erkek arkadaşınızla yüz yüze buluşup konuşun ayrılacaksakta böyle ayrılalım diyin.
arkadaşının gözü olabilir mi acaba bu adamda
Ya benimde anlamadigim sey bu ben tam olarak yalan soylemis sayilmiyorum ki ayrica soylemis olsam bile bu benim yasadigim zorlu surec karsisinda gecmisin saygim var diyip susabilirdi
o zaman bu kızın sana garezi var senin geçmişini hafiye gibi millete taşıdığına göreImkansiz sevdigim adam arkadasimdan yasca cok buyuk