• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük dert

Birde anlamadığım bir şey daha var , dostum dediğin insan neden hangi amaçla ilişkine karışıyor, sevdiğin adamı sevme ihtimali yada senin mutluluğunu kıskanma gibi bir durum mu var ? :110:

arkadaş dediğin insan müsvettesi cidden kaliteli peynirmiş yani.. nasıl sinirlendim belli değil.
ayrıca al o peyniri vur sevgiline, kız sevgiline anlatmış sevgilinde ailesine. ne saçma sapan şeyler benim sevgilimle yaşadığım şeyden anneme ne yada onun annesine ne kimi ilgilendirir.
bence sen ikisindende uzak dur. beş para etmezler. üç ay dediğin nedir. dönmesin mümkünse. yüzsüz bide ailesinin öğrendiğini sana mı söylüyor. :KK12::KK12::KK12::KK20:

Arkadasim dedigim o peynir kiz gidip soyluyor sevdigimin ailesinede

Canım öncelikle kimse senden değerli değil bunu kabullen, hayatımızın bazı dönemlerinde kendimizden çok sevdiğimiz değer verdiğimiz istediğimiz insanlar tabikii çıkacak, gidecek kalacak yerini başkasına bırakacak, bunlar olabilecek şeyler, kimse vazgeçilmez değil, dedikleri gibi tek geldin tek gideceksin. Geçmişte hatalar yapmış olabilirsin veya hata olarak görmeyebilirsin yaptıklarını, ama senin hayatında bundan sonra olacak insan gerçekten severse öncesiyle değil sonrasıyla ilgilenir. Bu yüzden kendini yıpratma lütfen, kalbin güzeldir Rabbim gönlüne göre versin hepimizin, düşüncelerini duygularını karartma umutsuzluğa bağlama, hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah :) zaten kaderinde varsa yine buluşacaksınız :KK37:

Hep kaderimmis gibi geliyo yada ben oyle istedigim icin bilmiyorum cok seviyorum cok degerli biri benim icin

İYİKİ KURTULMUŞUM.

Diye bakın bence olaylara,
1) Dost görünümlü peynirden,
2) başkasından duyup sizin tarafınızdan olaylara bakmayıp sizi anlamaya calısmayıp direk sizden ayrılan birisinden,
demekki sandığın kadar çok sevmiyormuş :110:

Ve gercekten sevseydi bunada tamam derdi zaten demekki olmucakmis

Buna da demeye gerek yok..
İnsanlar bir ilişki yaşıyorlarsa hamile kalabilir..
Diğeri sorun değilse onun için, hamileliği anlatmadın diye kızmaya hakkı da yok..
Geçmişte yaptığınız her hatanın hesabını mı vereceksiniz ona?
İlgilendiren kısmı öğrenmiş biter gider..
Egosunu şişirmeyin şu adamın..
Karakteri olsaydı sizin sırrınızı ailesi dahil kimseye söylemezdi..
Dava bile açılabilir bu yüzden o adama bence..

eğer sana dönerse dikkatli düşün.. ne amaçla döncek ? ya ciddi düşüncek yada farklı bir amaçı olcak bunlara hazırlan

Mantık açısından bakarsak yalan söylememişsiniz, eksik bir anlatım söz konusu ama bu sizi haklı kılar mı ? Hayır. İlk iş o yakın arkadaşınızı(!) hayatınızdan çıkartın, daha sonra da erkek arkadaşınızla yüz yüze buluşup konuşun ayrılacaksakta böyle ayrılalım diyin.

İYİKİ KURTULMUŞUM.

Diye bakın bence olaylara,
1) Dost görünümlü peynirden,
2) başkasından duyup sizin tarafınızdan olaylara bakmayıp sizi anlamaya calısmayıp direk sizden ayrılan birisinden,
demekki sandığın kadar çok sevmiyormuş :110:
Keske benimde elimde olsa boyle dusunebilmek

Buna da demeye gerek yok..
İnsanlar bir ilişki yaşıyorlarsa hamile kalabilir..
Diğeri sorun değilse onun için, hamileliği anlatmadın diye kızmaya hakkı da yok..
Geçmişte yaptığınız her hatanın hesabını mı vereceksiniz ona?
İlgilendiren kısmı öğrenmiş biter gider..
Egosunu şişirmeyin şu adamın..
Karakteri olsaydı sizin sırrınızı ailesi dahil kimseye söylemezdi..
Dava bile açılabilir bu yüzden o adama bence..

Ya benimde anlamadigim sey bu ben tam olarak yalan soylemis sayilmiyorum ki ayrica soylemis olsam bile bu benim yasadigim zorlu surec karsisinda gecmisin saygim var diyip susabilirdi

Mantık açısından bakarsak yalan söylememişsiniz, eksik bir anlatım söz konusu ama bu sizi haklı kılar mı ? Hayır. İlk iş o yakın arkadaşınızı(!) hayatınızdan çıkartın, daha sonra da erkek arkadaşınızla yüz yüze buluşup konuşun ayrılacaksakta böyle ayrılalım diyin.

Asla yuzyuze gelmek istemiyo benle malesef

Back