• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük dert

Benim arkadaşım öyle bisey yapacak valla sevgilim de gözü olduğunu düşünürüm
O ne öyle ya bu kadar hassas ve ciddi bi konu ancak cekememezlikten kıskançlıktan söylenir.
Sizin ilişkimize ne diye bu kadar burnunu sokuyor ve sen ne diye boyle bi durumu gidip arkadaşına ayrıca da 1 aylık sevgiline anlatiyosun.
Belki sevgilin kansız adamın tekiydi nerden bileceksin bunu duyduktan sonra senin için kötu kötü şeyler düşünmeyecegini ve yapmayacagini.
Ben senin yerinde olsam ne bir daha o adamla görüşürüm nede o arkadaşım dediğin kızla

Derdimle caninizi sikmak istemem. Ama artik pskilojim yerle bir oldu ne yapicagimi bilemiyorum ve size bunu danismaya karar verdim. 3 aylik bi iliskim vardi cok guzel gidiyodu ne kavga ederdik ne birbirimizi uzecek saygisizliklar. Bana cok deger verirdi gozumun icine bakardi. Iliskilerde hep terkedilen adam olmus ya parasi icin sevgili olmuslar yada gonul eglendirmisler. Bana iliskiye baslarken en ufak yalan bizi bitirir demisti. Ben iliskiden onceki donemde biriyle birlikte olmustum cinsel beraberlik. Ben iliskinin 1 ay sonrasinda sevdigim adama bunu soyledim oda benim icin durustluk onemli ben senin kalbini seviyorum bi zar seni sevmemi degistirmez diyip bu konuyu kapadi. Daha sonrasinda en yakin dostum dedigim kiz arkadasim sevdigim adama gidip cinsel beraberligimde hamile kaldigimi ve aldittirdigimi da soylemis. Bundan haberi yoktu ve ayrildik. Yalan soylememi kaldiramadi bana hepsini bastan niye anlatmadin dedi. Eksik anlattin dedi ama bu kadar hepsini kaldirabilcegini bilmiyodum ve korktum. Cok yalvsrdim ozur diledim pismanligimi dile getirdim fakat seni affetmek cok istiyorum ama yapamiyorum sevdigim kadin bana yalan soylemis dedi ve engelledi. Ne yapmam gerek ? Ustelik herseyi aileside ogrenmis ben bu kadini seviyorum istiyorum dedikten sonra benim annem babam bisey diyemez dedi ama bana guvenmedigini ve yalan soyledigim icin affedemedigini yoluna bak herkes mutlu olsun unut beni dedi sizce ne yapmaliyim geri donermi kendimi nasil affettirebilirim yargilamadan yadirgamadan bana tavsiye verebilimisiniz ?
fikrim: biri seni seviyorsa senin geçmişine ait soru sormayan ,geçmişine dair açıklama gereği duymadığın ,, seni duruşunla ,fikrinle , kendine has özellikle kabul edip seven insandır gerçek sevgiii,,,,
bu anlattığında sevgi görmedim ,
kendini harap etmeee,, inan değmezz

hayatına dair neden açıklama yapıyorsun ,bu açıklamayı hak edecek insanlar ne kattı hayatına da baştan senden açıklama bekliyorlarr

Yaşanmış ve bitmiş olayları kendimize yük edip taşıyoruz aptallık bizde ! Anlatsaydın kaldıramasaydı sonra susacaktı nasılsa bu senn geçmişin kimse bişey söyleyemez bitti sonuçta o arkadaşını yerin dibine sok gerekirse bidaha karşına çıkamasın .

Ya bence kımseye gecmışınden bashetmek zrunda degılsın aılesıde ogrendyse kaynanan yarın bırgun kafana kakar bırak gtsın bence dnersede sen ısteme adam unutsa bıle kv unutmaz bunu hep kullanır dıye dusunuyrum ben

İlahi adalet diyeceğim ama bir bebeği öldürmenin bedeli 3 aylık ilişkinin bitişi olmamalı. İlişki yaşayabilirsiniz, buna kimse karışamaz. Ama bunun gebelik riski olduğunu bilecek kadar bilginiz vardır. Herkes istediğini yaşamakta özgür olsun ama kimseye zarar vermeden! Bir hap, bir prezervatif, bir bebeğin hayatından daha pahalı olmamalı. Ben hakikaten anlamıyorum bu kadar mı cahiliz? Bu kadar mı umursamaz ve benciliz? Duyguları geçtim hadi, beynimiz de mi uyuştu?

Arkadaş, arkadaş değilmiş, hayatınızdan çıkarın.

Sevgilinizin daha önce ilişki yaşamanıza ses çıkarmaması normal olabilir ama bebek aldırmak başka bir boyut..o da haklı..

Aile de öğrenmiş..

Bu işten umudu kesin, yolunuza bakın.
3 ay çok da uzun bir süre değil, çok müthiş yaşamış olsanız da, unutursunuz.. Neler neler unutuluyor...

Önce bir arkadaşından kurtul sonrada adama o kadar güvenme bence. Senin geçmişini ailesine ondan başka kim anlatabilir ki. Ha birde öyle ben istiyorum diyipte ailesine kabul ettirmesi falan bana inandirici gelmedi.
Hem sen durust olmuş başından anlatmissin yaşadığın şeyi. Eksik yada fazla saklamamissin ya.

Bende sizi cok kiniyorum sanki normalmis gibi bebek aldirtmak. Cok karsiyorum böyle konularda ne olursa olsun bi halt yemissiniz onun arkasinda durup cocugu dogursaydin. Bende bu durumda böyle bi insani ne kadar da sevsem birakirdi. Böyle merhametsiz kisiyle yasanmaz. Cogu kadin hamile kalmak icin ugrasiyor sizde aldiriyorsunuz ne ala memleket...

Bende sizi cok kiniyorum sanki normalmis gibi bebek aldirtmak. Cok karsiyorum böyle konularda ne olursa olsun bi halt yemissiniz onun arkasinda durup cocugu dogursaydin. Bende bu durumda böyle bi insani ne kadar da sevsem birakirdi. Böyle merhametsiz kisiyle yasanmaz. Cogu kadin hamile kalmak icin ugrasiyor sizde aldiriyorsunuz ne ala memleket...

Tecavuz tarzinda biseye ugrayip adam kabullenmiyosa ne cocugu nede sizi mecburen aldittiriyosunuz ! Yasamayan bilemez Allah kimsenin basina vermesin o yuzden yargilamayin

Tecavuz tarzinda biseye ugrayip adam kabullenmiyosa ne cocugu nede sizi mecburen aldittiriyosunuz ! Yasamayan bilemez Allah kimsenin basina vermesin o yuzden yargilamayin
Evet haklisiniz ne yasadiginizi bilemem. Sanki normal sekilde hamile kalip aldirtmis gibi yansitiniz o yüzden biraz öfkelendim.

Neden arkadaşınıza en özel şeylerinizi söylediniz ? Sırf arkadaş çevrem olsun diye ne oldukları belirsiz insanları hayatınıza neden sokuyorsunuz. Bi tane olsun insan olsun. Keşke eksik anlatmasaydınız bide bebek aldırmak falan çok ağır şeyler demekki kaldıramadı bunu. Biriyle cinsel ilişki neysede bebek aldırmak çok ağır.

Ne olucak bundan sonra biliyosumun?
Hic bisey.
Hadi sevdigin adam affetti diyelim.
Aileside herseyi ogrenmis.
Seni yerden yere vurucaklar.
Artik umit yok.

Derdimle caninizi sikmak istemem. Ama artik pskilojim yerle bir oldu ne yapicagimi bilemiyorum ve size bunu danismaya karar verdim. 3 aylik bi iliskim vardi cok guzel gidiyodu ne kavga ederdik ne birbirimizi uzecek saygisizliklar. Bana cok deger verirdi gozumun icine bakardi. Iliskilerde hep terkedilen adam olmus ya parasi icin sevgili olmuslar yada gonul eglendirmisler. Bana iliskiye baslarken en ufak yalan bizi bitirir demisti. Ben iliskiden onceki donemde biriyle birlikte olmustum cinsel beraberlik. Ben iliskinin 1 ay sonrasinda sevdigim adama bunu soyledim oda benim icin durustluk onemli ben senin kalbini seviyorum bi zar seni sevmemi degistirmez diyip bu konuyu kapadi. Daha sonrasinda en yakin dostum dedigim kiz arkadasim sevdigim adama gidip cinsel beraberligimde hamile kaldigimi ve aldittirdigimi da soylemis. Bundan haberi yoktu ve ayrildik. Yalan soylememi kaldiramadi bana hepsini bastan niye anlatmadin dedi. Eksik anlattin dedi ama bu kadar hepsini kaldirabilcegini bilmiyodum ve korktum. Cok yalvsrdim ozur diledim pismanligimi dile getirdim fakat seni affetmek cok istiyorum ama yapamiyorum sevdigim kadin bana yalan soylemis dedi ve engelledi. Ne yapmam gerek ? Ustelik herseyi aileside ogrenmis ben bu kadini seviyorum istiyorum dedikten sonra benim annem babam bisey diyemez dedi ama bana guvenmedigini ve yalan soyledigim icin affedemedigini yoluna bak herkes mutlu olsun unut beni dedi sizce ne yapmaliyim geri donermi kendimi nasil affettirebilirim yargilamadan yadirgamadan bana tavsiye verebilimisiniz ?
sevse gitmezdi. o arkadaşıne esaslı bir kazık at

Ne olucak bundan sonra biliyosumun?
Hic bisey.
Hadi sevdigin adam affetti diyelim.
Aileside herseyi ogrenmis.
Seni yerden yere vurucaklar.
Artik umit yok.

Dun aksam konustuk yazdi bana. Ailesi artik beni istemiyomus sogumus ailesi benden. Annemlerin de ne dusundugu onemli mutlu ol kendine iyi bak japon baligim seni cok seviyorum ama sevmekle olmuyo bazi seyler dedi ve bitti

Back