• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir yanlış yaptım :(

Merhaba kızlar,

Başlıkta da belli olduğu gibi çok büyük bir hata yaptım. Bir yıldır bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz. Ailelerin de haberi var kendi aramızda nişanı bile konuşuyoruz. o gerçekten çok sakin biri bense ufak şeylerde bile sinirime hakim olamıyorum. Ama o hiç bir zaman sakinliğini bozmadı.Ta ki düne kadar. Dün baya bi tartıştık sonra o beni çok sinirlendirince ona tokat attım o da bana vurdu ve ben ağlamaya başladım. Onun ağızından ilk defa küfür duydum. Yaptığım çok yanlıştı farkındayım ama şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
Iyi halt ettiniz..

Merhaba kızlar,

Başlıkta da belli olduğu gibi çok büyük bir hata yaptım. Bir yıldır bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz. Ailelerin de haberi var kendi aramızda nişanı bile konuşuyoruz. o gerçekten çok sakin biri bense ufak şeylerde bile sinirime hakim olamıyorum. Ama o hiç bir zaman sakinliğini bozmadı.Ta ki düne kadar. Dün baya bi tartıştık sonra o beni çok sinirlendirince ona tokat attım o da bana vurdu ve ben ağlamaya başladım. Onun ağızından ilk defa küfür duydum. Yaptığım çok yanlıştı farkındayım ama şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
Senin ne yapacağının bir önemi yok, bakalım o ne yapacak? Kendisine tokat atan kızla kim ciddi düşünür ki bilemedim

Merhaba kızlar,

Kadın erkek fark etmez şiddet şiddettir öfke kontrolün yoksa tedavi ol bu ilişkiyi de bitir bundan sonra laçka olacaksınız

Merhaba kızlar,

Allah akıl vermiş fikir vermiş o kadar sakin çocuğu bile çileden çıkartmışsın geçimsizsin

İşte bunlar hep Türk dizilerinin etkisi. Dikkat edin hemen hemen bütün dizilerde iki taraf yükseliyor biri birine mutlaka tokat atıyor ama halaaaa birbirlerine delicesine aşıklar coook romantikler ve de onurlular. Araya bir kaç dramatik sahne bol ağlamaklı şarkılar iki tarafta acı çekiyor vs vs .amaaa sonra ne oluyor affediyorlar birbirlerini ve tutkulu ilişkilerine geri dönüyorlar.diziler sayesinde aşkta şiddeti de normallestirmeye icsellestirmeye başlayan yeni nesile hoşgeldin deyin Kk ahalisi...bir başka açıdan bakmak istedim olaya :-\

Tokat atman çok yanlış zaten sen de farkındasın bunun o yüzden bu konuya girmeyeceğim. Ama sevgilinin karşılık vermesi çoook kötü olmuş. Şimdi kendini suçlu hissedip barışmaya çalışacaksın ama ne bileyim ne olursa olsun sevgilinin kalkıp gitmesi gerekmez miydi?

İlkokuldayken erkekler bize hiç karşılık vermiyor diye kafa göz dalardık çocuklara. Sonrasında kız olduğumuz için vurmak istemediklerini öğrenince kavgalar sona erdi. İnsanlar çocuklarını daha minicikken eğitiyor kıza karşılık verme diye.

Şiddet yanlış ama hem şiddete şiddetle karşılık verilmesini savunup hem de şiddeti kınayamayız. İyi yüzlülük olur bu.

Sen ne kadar suçluysan sevgilin de o kadar suçlu. Kendini suçlu hissedip ayaklarına kapanma sakın.

Back