• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir yanlış yaptım :(

Merhaba kızlar,

Başlıkta da belli olduğu gibi çok büyük bir hata yaptım. Bir yıldır bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz. Ailelerin de haberi var kendi aramızda nişanı bile konuşuyoruz. o gerçekten çok sakin biri bense ufak şeylerde bile sinirime hakim olamıyorum. Ama o hiç bir zaman sakinliğini bozmadı.Ta ki düne kadar. Dün baya bi tartıştık sonra o beni çok sinirlendirince ona tokat attım o da bana vurdu ve ben ağlamaya başladım. Onun ağızından ilk defa küfür duydum. Yaptığım çok yanlıştı farkındayım ama şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
Böyle devam edersen hayattaki tüm güzellikleri kaybedebilirsin. Kimse senin sinirini öfkeni bir omür cekmez. Efendiliginden korumuş uzun zaman sakinliğini ama sen cıldirtmissin. Vurursan vurur tabi. Aslinda vurmazdi ama sen ona el kaldirinca onun gozunde o an nasil kücülduysen artik vurmus sana resmen kiymis. Haketmissinde zaten orasi ayri. Ben yerinde olsaydim çok utanirdim utancimdan ayrilirdim

Hatalisiniz sonuna kadar, ama bunu bilmeniz de iyi birsey. Kendimi duzene koyabilirim derseniz af dileyin... Küfür etmis olabilir ama herkesin bir sabri var demekki onun sabrida son noktaya gelip taşti

Yaptiginiz cok yanlis olmus keske o size ayni sekilde karsilik vermek yerine cekip gitseydi siddetin kadini erkegi olmaz ama fiziksel acidan bir erkegin kadina vurmasi kadinin erkege vurmasindan daha yaralayici olabilir zaten bu iliakide saygida kalmamis boylelikle ayrilik karari almak en mantiklisi

Şiddet o kadar normalleşti ki dizilerde bile birbirini sevdiği yazılan çiftler kavga anında pata küte birbirine dalıyor sonra bir şey olmamış gibi öpüşüp barışıyorlar ama gerçek hayat bu değil. Siz şuna bi tane patlatayım nasıl olsa o erkek bana vuramaz diye düşündünüz ama işin rengi değişti. Sakin,kırmayan insanları suistimal ediyoruz en başta ki hatamız bu.
Ayrılın demek haddim değil ama sağlıksız davranışlar gördüm. Umarım bu hatanızı başka kimseye karşı yapmazsınız.

Şiddete meyilli kadın...
Şiddete meyilli erkek
Sevmedim ben bu ilişkinizi
Ya bi gidin kendinizi kontrol etmeyi öğrenin

Öfke kontrolü içim bir uzmana başvurun bundan ayrılsan başkasıylada aynı şeyi yaşarsın düzelmedikçe. Ve erkek gücü tabi ki seni her türlü alt eder

Ayrıl diyenlere bakma sen. Suç sende pişman da olmuşsun. Bence barışın bir daha deneyin. Ama kendine yemin et bir daha şiddet kullanmayacağım diye. Suçunu kabullenmen de bir erdem zaten. Bu kadar çabuk vazgeçersen hiçbir ilişki yürümez.

Back